[Aktualności] Ducati przejdzie z rąk Probike SA do...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Ducati przejdzie z rąk Probike SA do...
Dyskusja na temat: Ducati przejdzie z rÄ…k Probike SA do Inter Motors?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ducati przejdzie z rÄ…k Probike SA do Inter Motors?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ducati przejdzie z rÄ…k Probike SA do Inter Motors?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Mam kolegę z Ducatem i Triumphem. Nie wiem co gorsze, jeśli chodzi o salony i obsługę :/:/:/<br><hr>japończyk for the win
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a sam jeździsz f3?<br><hr>intermotorsforlajfKomentatorzy napisał(a):Mam kolegę z Ducatem i Triumphem. Nie wiem co gorsze, jeśli chodzi o salony i obsługę :/:/:/<br><hr>japończyk for the win<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Apropos probike: na myśl od razu przychodzi utwór zespołu "strachy na lachy" - "Żyję w kraju" ...<br><hr>miś_kolabor
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
F1<br><hr>;)Komentatorzy napisał(a):Mam kolegę z Ducatem i Triumphem. Nie wiem co gorsze, jeśli chodzi o salony i obsługę :/:/:/<br><hr>japończyk for the win<br>Komentatorzy napisał(a):a sam jeździsz f3?<br><hr>intermotorsforlajf<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
R6 2007 z salonu Uhma Bike w Warszawie. a czemu pytasz?<br><hr>japończyk for the winKomentatorzy napisał(a):Mam kolegę z Ducatem i Triumphem. Nie wiem co gorsze, jeśli chodzi o salony i obsługę :/:/:/<br><hr>japończyk for the win<br>Komentatorzy napisał(a):a sam jeździsz f3?<br><hr>intermotorsforlajf<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Swoją drogą - będę sprzedawał. Chętny ?Komentatorzy napisał(a):Mam kolegę z Ducatem i Triumphem. Nie wiem co gorsze, jeśli chodzi o salony i obsługę :/:/:/<br><hr>japończyk for the win<br>Komentatorzy napisał(a):a sam jeździsz f3?<br><hr>intermotorsforlajf<br>Komentatorzy napisał(a):R6 2007 z salonu Uhma Bike w Warszawie. a czemu pytasz?<br><hr>japończyk for the win<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak pytam, bo jestem sfrustrowanym przez koniec sezonu trollemKomentatorzy napisał(a):Mam kolegę z Ducatem i Triumphem. Nie wiem co gorsze, jeśli chodzi o salony i obsługę :/:/:/<br><hr>japończyk for the win<br>Komentatorzy napisał(a):a sam jeździsz f3?<br><hr>intermotorsforlajf<br>Komentatorzy napisał(a):R6 2007 z salonu Uhma Bike w Warszawie. a czemu pytasz?<br><hr>japończyk for the win<br>Komentatorzy napisał(a):Swoją drogą - będę sprzedawał. Chętny ?<br><hr>japończyk for the win<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hahahahKomentatorzy napisał(a):Mam kolegę z Ducatem i Triumphem. Nie wiem co gorsze, jeśli chodzi o salony i obsługę :/:/:/<br><hr>japończyk for the win<br>Komentatorzy napisał(a):a sam jeździsz f3?<br><hr>intermotorsforlajf<br>Komentatorzy napisał(a):R6 2007 z salonu Uhma Bike w Warszawie. a czemu pytasz?<br><hr>japończyk for the win<br>Komentatorzy napisał(a):Swoją drogą - będę sprzedawał. Chętny ?<br><hr>japończyk for the win<br>
Komentatorzy napisał(a):tak pytam, bo jestem sfrustrowanym przez koniec sezonu trollem<br><hr>intermotorsforlajf<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Porażka. Ducati z Probikiem było jak tkwienie po uszy w szambie. Teraz z Intermotorsem to tak jakby Ducati zaczęło się w tym szambie wiercić...<br><hr>Maciek W.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
włoskie to może być dobre warzywo , wino, ser pleśniowy ale nie myśl techniczna - choć są wyjątki - ale po co ryzykować i wydawać duże pieniądze skoro są niezawodne japończyki?<br><hr>zx10r
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
powiedz mi przyjacielu co te śmieszne żółte ludziki z kraju przekwitłej wiśni wymyślili a nie skopiowali??Komentatorzy napisał(a):włoskie to może być dobre warzywo , wino, ser pleśniowy ale nie myśl techniczna - choć są wyjątki - ale po co ryzykować i wydawać duże pieniądze skoro są niezawodne japończyki?<br><hr>zx10r<br>
jeździć japońcem to tak jak chodzić w 4 paskowych adidasach<br><hr>Desmo Naturalnie
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ducati w Polsce umrze z IM, fajne motocykle z brakiem obsługi. Ciekawe czy chociaż serwisy pozostawią stare czy niedouczeni serwisanci będą je macać.<br><hr>Miłośnik włoszczyzny
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości