Zdrada w wieczor panienski
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
turboponczek napisał(a):Jedziesz lache w oko i wyplacasz jej sztuki w ryj !![]()
Ale śmieszniejszy jest motyw jak dajesz lache od tyłu.. plujesz jej na plecy chwile przed ejakulacją, ona odwraca się myśląc że skonczyłeś i BOOM ^%#%@#&# sprzedajesz jej facial cum-shota !!tylko trzeba to zgrabnie zrobić i być dobrą aktorzyną
padłem na plecy....
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Najlepiej jak np twoja dziewczyna robi ci co jakis tam czas loda a nie chce z polykiem no to ja sluchasz i wyciagasz a pewnego dnia robisz bum w usta
Mina pracownicy bezcenna 

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
turboponczek napisał(a):Jedziesz lache w oko i wyplacasz jej sztuki w ryj !![]()
Ale śmieszniejszy jest motyw jak dajesz lache od tyłu.. plujesz jej na plecy chwile przed ejakulacją, ona odwraca się myśląc że skonczyłeś i BOOM ^%#%@#&# sprzedajesz jej facial cum-shota !!tylko trzeba to zgrabnie zrobić i być dobrą aktorzyną
uczÄ… tego w szkole aktorstwa ? xD
Nawiązując do głównego tematu to w takich sytuacjach różne rzeczy przychodzą do głowy. Będzie się chciało zrobić coś głupiego, nie uda się i za jakiś czas jak ciśnienie opadnie to będą z tego brechty i wypowiedzi "ale mnie pogrzało ". Jakbym ja miał taką sytuacje z laską to bądź co bądź, tego typu strony z takimi fotami bym nie zrobił...
-
adrianos_08 - Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości