prawo jazdy na motor
• Strona 1 z 1
prawo jazdy na motor
Witam. W grudniu tego roku tj. 2010 mam zamiar zapisać się na prawo jazdy na samochód i moim marzeniem jest żeby od razu zapisać się na motor. Niestety pytając znajomych niektórzy odpowiadają że na motor jest od 21 roku życia a niektórzy, że od 18. Ja naturalnie w marcu kończę 18 dlatego boje się że mnie nie dopuszczą do tego.
Mógłby mi ktoś powiedzieć kto jest na 100% zorientowany od którego roku życia jest prawo jazdy na motor, i czy wychodzi jakiś przepis, że ma być od 21 roku albo 24 ?
Z góry dziękuję za rzetelne odpowiedzi.
Mógłby mi ktoś powiedzieć kto jest na 100% zorientowany od którego roku życia jest prawo jazdy na motor, i czy wychodzi jakiś przepis, że ma być od 21 roku albo 24 ?
Z góry dziękuję za rzetelne odpowiedzi.
- enemy09
- Świeżak
-
zadzior - Stały bywalec
Re: prawo jazdy na motor
enemy09 napisał(a): zapisać się na motor. motor niektórzy
prawo jazdy na motor,
Motocykl.Przeczytaj regulamin!

regulamin punkt 6 napisał(a):6. Pisz po polsku.
Staraj się przestrzegać zasad poprawnej polszczyzny. Tekst poprawnie napisany czyta się naprawdę o wiele przyjemniej, a i użytkownicy będą się do Ciebie odnosić z większym szacunkiem.
Przy okazji - to, na czym się jeździ to motocykl, a nie motor. Motor to jednostka napędowa motocykla, ale i pralki czy wibratora.
-
zioomeek09 - Świeżak
Na kurs możesz zapisać się max. 3 miesiące przed ukończeniem odpowiedniego wieku.
Obie kategorie od 18 bez zgody rodziców.
Jak zapiszesz siÄ™ na kurs do 31.12.2010 to ominie CiÄ™ dodatkowo 23% VAT.
Obie kategorie od 18 bez zgody rodziców.
Jak zapiszesz siÄ™ na kurs do 31.12.2010 to ominie CiÄ™ dodatkowo 23% VAT.
http://motomaniax.pl/ - serwis Ducati | http://www.motorakowski.pl/ - serwis Kawasaki | | Nie pomagam w oględzinach motocykli.
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość