"Mistrzowie" na scigaczu!
• Strona 2 z 2 • 1, 2
http://www.youtube.com/watch?v=A_moGXKI ... re=related
najwyzej oceniane komentarze. Polacy, jedno slowo i podsumowane
najwyzej oceniane komentarze. Polacy, jedno slowo i podsumowane

-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
Virgilio napisał(a):Sezon sie skonczyl (lub dla niektorych) konczy to sie motocyklisci nudza
nawet w szczycie sezonu więcej tutaj pie....nia niż czegokolwiek innego.
Jak chcesz pogadać kto ma większe kulki - Doda czy Edyta Górniak, zapraszamy na ścigacza. W sprawach motocyklowych zapraszamy na każde inne forum.
781228 <3
- grzybol
- Świeżak
RUTRA.RD napisał(a):ja za to na siłowni nie trenuje nuk
Czyżby insomnia / SFD?

Alfa 155 2.0 8v TS
Suzuki SV 650
Suzuki SV 650
-
p_r_z_e_m_k_o - Świeżak
grzybol napisał(a):Virgilio napisał(a):Sezon sie skonczyl (lub dla niektorych) konczy to sie motocyklisci nudza
Jak chcesz pogadać kto ma większe kulki - Doda czy Edyta Górniak, zapraszamy na ścigacza. W sprawach motocyklowych zapraszamy na każde inne forum.
to co tu jeszcze robisz? trzyma Cie ktoś na siłe?
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
-
gruby19 - Stały bywalec
grzybol napisał(a):Virgilio napisał(a):Sezon sie skonczyl (lub dla niektorych) konczy to sie motocyklisci nudza
Przynajmniej nikt tutaj nie pisze "pozdro kochany bracie motonici", "lewa w gore! jestesmy rodzina!" - po prostu luzna atmosfera. Nikt nie narzuca klimatu. Widocznie wydaje Ci sie, ze motocyklisci sa sekta jak np armia rydzyka - wszyscy machaja lewa - nawet w sklepie do plakatu motocyklisty, nosza kamizelki i gadaja tylko o motocyklach.
-
rossavu - Stały bywalec
rossavu napisał(a):Przynajmniej nikt tutaj nie pisze "pozdro kochany bracie motonici", "lewa w gore! jestesmy rodzina!" - po prostu luzna atmosfera. Nikt nie narzuca klimatu. Widocznie wydaje Ci sie, ze motocyklisci sa sekta jak np armia rydzyka - wszyscy machaja lewa - nawet w sklepie do plakatu motocyklisty, nosza kamizelki i gadaja tylko o motocyklach.
buahaha, jeden z najbardziej rozczulających mnie tematów na tym forum to właśnie temat "o boże! ktoś mi nie odmachał, co się dzieje z tymi motocyklistami? Rozpłaczę się!". To że motocykliści nie są jedną wielką rodziną - to wiem. Jedni nawijają kilometry, inni płaczą na forum że im ktoś nie odmachał jak wyjadą raz na pół roku.
781228 <3
- grzybol
- Świeżak
ludzie o czym wy mówicie w ogóle?
mistrzami pozytywnie niszczących mózg tekstów oraz ciętej riposty na tym forum są takie postacie jak evil patty spazz czy gelo, a ci o których piszecie to po prostu banda dzieciaków pier*olących bez sensu...
mistrzami pozytywnie niszczących mózg tekstów oraz ciętej riposty na tym forum są takie postacie jak evil patty spazz czy gelo, a ci o których piszecie to po prostu banda dzieciaków pier*olących bez sensu...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
tej - ale od bigosu mojego i teściowej to sie odwalić!
Ja polecam powertować dział mechanika - tam są czasem ale kwiatki
- miszcze over power, golf pull over , pull, pull, over over. Jak ktoś rozkminia.

Ja polecam powertować dział mechanika - tam są czasem ale kwiatki

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2