Motor dla 14 latka ?!
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Motor dla 14 latka ?!
Cześc !
mam na imię Bartek i jestem tutaj nowy !
Zamierzam sobie kupic motorower i się zastanawiam nad najlepszym wyborem. A konkretnie zastanawiam się między Derbi GPR Nude 50,... ! Co o tym sądzicie ? Co będzie najlepsze dla mnie Do wykorzystania mam 5 do 6 tysięcy zł !
125/50 jest sprzeczne z prawem.. za nastepne takie propozycje bedzie warn..
Leg1oN
mam na imię Bartek i jestem tutaj nowy !
Zamierzam sobie kupic motorower i się zastanawiam nad najlepszym wyborem. A konkretnie zastanawiam się między Derbi GPR Nude 50,... ! Co o tym sądzicie ? Co będzie najlepsze dla mnie Do wykorzystania mam 5 do 6 tysięcy zł !
125/50 jest sprzeczne z prawem.. za nastepne takie propozycje bedzie warn..
Leg1oN
- kobier
- Świeżak
Siemanko
Ja myślę że jeśli to pierwszy motorower powinieneś wziąć Simsona S51, ma on duże możliwości jeśli chodzi o powiększenie mocy, oraz podwyższenie sylwetki.
No chyba że wolisz skutery, to polecę ci Simsona SR50 albo Gillerę Runner 50
Pozdro ;]

Ja myślę że jeśli to pierwszy motorower powinieneś wziąć Simsona S51, ma on duże możliwości jeśli chodzi o powiększenie mocy, oraz podwyższenie sylwetki.
Pozdro ;]
- mendzio96
- Świeżak
Dzieciaku ogarnij sie. Chcesz jezdzic motocyklami na ktore musisz mniec raz, ze wiek ( jakas tam dojrzelosc emocjonalna ), dwa znac przepisxy ruchu drogowego.
Sprzet rzedu poj. X /50 to falszerstwo dokumentow i grozi pierdlem.
Dobrze, ze juz niedlugo wejdzie AM.

Sprzet rzedu poj. X /50 to falszerstwo dokumentow i grozi pierdlem.
Dobrze, ze juz niedlugo wejdzie AM.

- Pat123
- Świeżak
Ogarnij się, nikt Ci tutaj nie doradzi w łamaniu prawa. Zarejestrować da się wszystko ale pomyśl co potem... Policjanci to nie idioci (zazwyczaj) więc przy pierwszej kontroli leżysz. Koszty potem zapukają nie do Ciebie ale do Twoich rodziców.
PS: Pat123, wejdzie AM? Masz pod ręką jakieś info?
PS: Pat123, wejdzie AM? Masz pod ręką jakieś info?
- luqa90
- Świeżak
mendzio96 napisał(a):Siemanko
Sorry szefie, ale Simsony to nie są jedyne motorowery które trzeba kupić po zdaniu karty motorowerowej. Jesli podobałyby mu sie to pewnie nie rozglądałby sie za kiblami. Nie kazdemu podoba sie przesadnie klasyczny 'dizajn' i wiek tych sprzetow, a z pewnoscia jest wiele ciekawszych i ladniejszych propozycji na pierwsze 50cc
btw. miło widziec kogoś z okolicy..

kobier napisał(a):A konkretnie zastanawiam się między Derbi GPR Nude 50, a Gilerą DNA 180/50, albo 125/50 !
Za próbe przestepstwa na tym forum jest ban, takze dlugo pewnie tu nie zabawisz. I zapomnij o czyms takim jak xxx/50. Taka procedura nie istnieje, rozumiesz?
luqa90 napisał(a):PS: Pat123, wejdzie AM? Masz pod ręką jakieś info?
Pat z reguły nie posiada info na żaden temat

za ten ostatni cytat powinien też być warn.. i 3 dniowy ban..
Leg1oN
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
-
gruby19 - Stały bywalec
- abc12333
- Świeżak
No dobra dobra namówiliście mnie na 50
Ale simsona to ja nie chce ! Crossy są dla mnie za wysokie ! Więc musze znalezc cso innego w cenie 5-6 koła ! Mysle nad Gilera DNA, runner, aerox, tzr, Derbi GPR Nude, peugot speedfight 2/3, aprilia rs 50 albo SR 50 i jeszcze zastanawiam się nad Piaggio Typhoon ! Jest mi on potrzebny do jazdy do szkoły i sęk w tym, że w mieście nie chce żeby się ze mnie nabijali ze np jezdze na zlomie !
Co sądzicie o tym na początek ? http://gielda.scigacz.pl/Yamaha,Aerox,M1782426.html (otwórz link)
Jeżeli macie jakieś fajne propozycje dla mnie na początek to podawajcie linki ! Bo naprawde jestem w tym zielony ! a musze cos szybko kupic bo przeprowadzilem sie na wies i musze dojezdzac 5 km a na rowerze tak codziennie to problem !

Co sądzicie o tym na początek ? http://gielda.scigacz.pl/Yamaha,Aerox,M1782426.html (otwórz link)
Jeżeli macie jakieś fajne propozycje dla mnie na początek to podawajcie linki ! Bo naprawde jestem w tym zielony ! a musze cos szybko kupic bo przeprowadzilem sie na wies i musze dojezdzac 5 km a na rowerze tak codziennie to problem !
- kobier
- Świeżak
Ale czego Ty od nas oczekujesz chlopie? kup to co Ci sie podoba i to co jest w dobrym stanie. jak Ci powiem ze masz se kupic hulajnoge elektryczna od mastaha to pojdziesz i kupisz? Nie! Wiec łaskawie odpal sobie allegro, poszukaj tego co Cie interesuje, jedz obejrzeć, przymierz sie, posprawdzaj i kup. Przepraszam ze nie chcemy tego zrobic za Ciebie, ale rodziców tez po cos chyba masz prawda? podales chyba wszystkie mozliwe opcje w klasie 50cc i co my mamy z tym zrobic? Twoj kibel, Twoja decyzja.
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
-
gruby19 - Stały bywalec
my jeszcze mamy tobie szukać?
szukaj sam, wklejaj linki do zopiniowania
szukaj sam, wklejaj linki do zopiniowania
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Panowie, co to jest temat od doradzenia czy zniechęcenia. Wynaleźć wszystkie dostępne modele każdy głupi może ,gorzej wybrać z nich te lepsze. Może admin przeniesie temat do działu dla 50'tek , tam się ludzie pewnie lepiej znają na pierdopędach 

Mów co myślisz , rób co mówisz .
Suzuki Bandit gsf 400
Suzuki Bandit gsf 400
- MaŁy_Bandzior
- Świeżak
ja bym na rwoim miejscu kupil tzr 50 (biegi, niezly zryw i fajny wyglad)
i prosze cie nie pisz ze nabijaliby sie z ciebie w miescie bo jezdzisz złomem,
poniewaz obrazasz niektorych ludzi na tym forum, ktorzy takowymi (złomami) jezdza.
Ja jezdze na 16 letniej yamaszce 50, ktora na starcie zrobilaby wiekszoc tych kibli ktore wymienles
dodatkowo nabijac to sie bedą dopiero wtedy kiedy wybebeszysz tłumik, aby ogłuszyć cale miasto i zyskac marne 0,5KM
Co do rady, tak jak wczesniej mowilem TZR, Derbi GPR to też dobry wybor
i prosze cie nie pisz ze nabijaliby sie z ciebie w miescie bo jezdzisz złomem,
poniewaz obrazasz niektorych ludzi na tym forum, ktorzy takowymi (złomami) jezdza.
Ja jezdze na 16 letniej yamaszce 50, ktora na starcie zrobilaby wiekszoc tych kibli ktore wymienles
dodatkowo nabijac to sie bedą dopiero wtedy kiedy wybebeszysz tłumik, aby ogłuszyć cale miasto i zyskac marne 0,5KM
Co do rady, tak jak wczesniej mowilem TZR, Derbi GPR to też dobry wybor
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
gruby19 napisał(a):nie posiada info na żaden temat
Dziecko, tam , gdzie mozesz bylasnac wiedza to siedzisz cichutko jak myszka, i nie wypowiesz sie niczym konkretnym.
gruby19 napisał(a): Jego rola na tym forum operia sie głownie na wkur*ianiu innych, oraz podwazania czyjejś wypowiedzi, nie posiadajac żadnej wiedzy w jakim kolwiek temacie..
Pomine wypowiedz medrca ktory ze wzgledu na wiek smiga 125 - ka

luqa90 napisał(a):PS: Pat123, wejdzie AM? Masz pod ręką jakieś info?
Malo bylo pisane ? Wejdzie po nastepnej reformie data ktora wyznaczyla Unia to z tego co pamietam to Styczen /Luty 2013r.

- Pat123
- Świeżak
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.