Peugeot xps 50
• Strona 1 z 1
Peugeot xps 50
Witam.
Jako, iż jest to mój pierwszy post chciałbym sie przedstawic. Mam na imie Tomasz, mieszkam w Bielsku-Białej, mam 16 lat i posiadam Peugeot'a XPS 50 z 2008r.
Mam pytania odnosnie tego motorku:
1.Ma ktos do sprzedania prawy przedni plastik na bak w kolorze czeronym? jeśli tak to w jakiej cenie i w jakim stanie
2.Gdzie mam blokade jezeli motor kreci mi sie tylko do 8500 obr.? Obroty sie nie zwiekszaja jezeli nawet zjezdzam z gorki.
Z gory dziekuje.
Pozdrawiam tomos_11
Jako, iż jest to mój pierwszy post chciałbym sie przedstawic. Mam na imie Tomasz, mieszkam w Bielsku-Białej, mam 16 lat i posiadam Peugeot'a XPS 50 z 2008r.
Mam pytania odnosnie tego motorku:
1.Ma ktos do sprzedania prawy przedni plastik na bak w kolorze czeronym? jeśli tak to w jakiej cenie i w jakim stanie

2.Gdzie mam blokade jezeli motor kreci mi sie tylko do 8500 obr.? Obroty sie nie zwiekszaja jezeli nawet zjezdzam z gorki.
Z gory dziekuje.
Pozdrawiam tomos_11
- tomos_11
- Świeżak
Z częścmi to nie ten dział.
Blokady mogą wszędzie: moduł, w tłumiku lub w dyfuzorze może być zwężka, dysze może być mała w gażniku, w obudowie filtra powietrza może być też jakaś rurka małego obwodu, zebatke daj z przodu większą.
Blokady mogą wszędzie: moduł, w tłumiku lub w dyfuzorze może być zwężka, dysze może być mała w gażniku, w obudowie filtra powietrza może być też jakaś rurka małego obwodu, zebatke daj z przodu większą.
-
grunder - Mieszkaniec forum
Jedynie moge miec na module.. Co mam zrobic aby sie jej pozbyc?
O czesci to gdzie zapytac?
Aha, sa moze jakies schematy tego motoru. Kiedys widzialem ze jest do DT ale teraz nie moge tego znalezc.. Jakby ktos mial link to poprosze:) Najlepiej do XPS
O czesci to gdzie zapytac?
Aha, sa moze jakies schematy tego motoru. Kiedys widzialem ze jest do DT ale teraz nie moge tego znalezc.. Jakby ktos mial link to poprosze:) Najlepiej do XPS
- tomos_11
- Świeżak
do tego moto moze serwisówki nie byc bo to nie jest popularny motór
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości