[Aktualności] Kawasaki Z1000SX 2011 - sportowy turyst
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Kawasaki Z1000SX 2011 - sportowy turyst
Dyskusja na temat: Kawasaki Z1000SX 2011 - sportowy turysta
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kawasaki Z1000SX 2011 - sportowy turysta
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kawasaki Z1000SX 2011 - sportowy turysta
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
wiadomo coś na temat silnika, dostanie go od zetki w nakedzie bez większej rzeźby? Czy redaktorzy udzielą mi ściśle tajnej informacji czy na koniec targów będzie dostępny jeden obszerny artykuł podsumowujący całą imprezę?<br><hr>haribo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Silnik ten sam, a rzeźba? jaka rzeźba, teraz to zmieniają mapy i masz zupełnie inne charakterystyki... A ciekawe czy w stocku będzie akrapovic <br><hr>mehowKomentatorzy napisał(a):wiadomo coś na temat silnika, dostanie go od zetki w nakedzie bez większej rzeźby? Czy redaktorzy udzielą mi ściśle tajnej informacji czy na koniec targów będzie dostępny jeden obszerny artykuł podsumowujący całą imprezę?<br><hr>haribo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
na <a href="http://www.kawasaki.eu" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.kawasaki.eu</a> są dane tech.<br><hr>gsxrKomentatorzy napisał(a):wiadomo coś na temat silnika, dostanie go od zetki w nakedzie bez większej rzeźby? Czy redaktorzy udzielą mi ściśle tajnej informacji czy na koniec targów będzie dostępny jeden obszerny artykuł podsumowujący całą imprezę?<br><hr>haribo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powinien nadac sie do miasta, na tor i na dluzsze wypady. W koncu cos na co moge zamienic zetke. Chodza mi plastiki po glowie ale wolalbym wlasnie cos bardziej cywilnego i to jest chyba to. Waga do przyjecia, bak 19l i pare innych milych dodatkow. Ciekawe jaka bedzie cena tego cuda. <br><hr>jarekt
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Posiadam motocykl od 2012 roku zdążyłem nakręcić tylko 7 tyś. kilometrów.
ZA : wygoda za kierownicą , zwiększona pojemność zbiornika , oddawanie mocy przez silnik, możliwość dokupienia akcesoriów do podróży ( wszelkiego rodzaju montowania i stelaże są dostępne wraz z kuframi lub sakwy) , bardzo poręczny w użytkowaniu co dziennym oraz przy dalszych wypadach za miasto ,
PRZECIW: uchwyt dla pasażera za nisko umieszczony , brak wskaźnika zapiętego biegu ,<br><hr>pitrak
ZA : wygoda za kierownicą , zwiększona pojemność zbiornika , oddawanie mocy przez silnik, możliwość dokupienia akcesoriów do podróży ( wszelkiego rodzaju montowania i stelaże są dostępne wraz z kuframi lub sakwy) , bardzo poręczny w użytkowaniu co dziennym oraz przy dalszych wypadach za miasto ,
PRZECIW: uchwyt dla pasażera za nisko umieszczony , brak wskaźnika zapiętego biegu ,<br><hr>pitrak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 6 gości