[Aktualności] Polo Motorrad już w Polsce
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Polo Motorrad już w Polsce
Dyskusja na temat: Polo Motorrad już w Polsce
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Polo Motorrad już w Polsce
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Polo Motorrad już w Polsce
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
No w końcu może będą normalne ceny odzieży w Polsce. Tylko kur.. wszyscy będą jeździć w takich samych skórach FLM ;/<br><hr>w
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak dla mnie to patrząc na ceny wysyłki towarów kasa jaką przyjdzie nam zapłacić za ciuchy nie jest już tak rewelacyjna.<br><hr>Adam ZX6RKomentatorzy napisał(a):No w końcu może będą normalne ceny odzieży w Polsce. Tylko kur.. wszyscy będą jeździć w takich samych skórach FLM ;/<br><hr>w<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szczegolnie że nie mozna ich przymierzyć przed zakupem...<br><hr>BaleronKomentatorzy napisał(a):No w końcu może będą normalne ceny odzieży w Polsce. Tylko kur.. wszyscy będą jeździć w takich samych skórach FLM ;/<br><hr>w<br>Komentatorzy napisał(a):Jak dla mnie to patrząc na ceny wysyłki towarów kasa jaką przyjdzie nam zapłacić za ciuchy nie jest już tak rewelacyjna.<br><hr>Adam ZX6R<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no taaa. moze i rzeczywiście ceny są całkiem spoko, ale koszty wysyłki miażdzą. Polo przez wysyłke nie jest atrakcyjne<br><hr>motorówiec
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
9 euro to nie majątek wiec wcale nie zmienia to faktu że ceny mają atrakcyjneKomentatorzy napisał(a):No w końcu może będą normalne ceny odzieży w Polsce. Tylko kur.. wszyscy będą jeździć w takich samych skórach FLM ;/<br><hr>w<br>Komentatorzy napisał(a):Jak dla mnie to patrząc na ceny wysyłki towarów kasa jaką przyjdzie nam zapłacić za ciuchy nie jest już tak rewelacyjna.<br><hr>Adam ZX6R<br>Komentatorzy napisał(a):Szczegolnie że nie mozna ich przymierzyć przed zakupem...<br><hr>Baleron<br>
przymierzyć nie można ale można zwrócić

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak się dowiedziałem od polskiego Polo, można zamówić kilka rozmiarów wybranej odzieży, przymierzyć i odesłać bezpłatnie to, co nie pasuje.... zawsze to jakaś opcjaKomentatorzy napisał(a):No w końcu może będą normalne ceny odzieży w Polsce. Tylko kur.. wszyscy będą jeździć w takich samych skórach FLM ;/<br><hr>w<br>Komentatorzy napisał(a):Jak dla mnie to patrząc na ceny wysyłki towarów kasa jaką przyjdzie nam zapłacić za ciuchy nie jest już tak rewelacyjna.<br><hr>Adam ZX6R<br>Komentatorzy napisał(a):Szczegolnie że nie mozna ich przymierzyć przed zakupem...<br><hr>Baleron<br>Komentatorzy napisał(a):9 euro to nie majątek wiec wcale nie zmienia to faktu że ceny mają atrakcyjne
przymierzyć nie można ale można zwrócić<br><hr>karo<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
4.95 euro to dla Was dużo?! To niecałe 20 zł, taniej niż w niejednym polskim sklepie internetowym...<br><hr>AUTOR
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości