SC33 CZY SC44?
• Strona 1 z 1
SC33 CZY SC44?
Witam!
Cieple dni juz sie pokazuja,pora kupic moto.
Wiec tak,poprzedni sezon smigalem Suzuki DR800.
Teraz przymierzam sie do sciga.
Napewno bedzie FireBlade.
Mam dylemat.Czy kupic model SC33 z 99r,czy dolozyc 2000-3000zl i kupic cos po 2000r?
Mozliwe ze po tym sezonie moto bede chcial przystoswac do stunt-u.
Moze cos poradzicie?
Moze uzytkownicy tych maszyn sie wypowiedza?
Pozdrawiam serdecznie,Michal
Cieple dni juz sie pokazuja,pora kupic moto.
Wiec tak,poprzedni sezon smigalem Suzuki DR800.
Teraz przymierzam sie do sciga.
Napewno bedzie FireBlade.
Mam dylemat.Czy kupic model SC33 z 99r,czy dolozyc 2000-3000zl i kupic cos po 2000r?
Mozliwe ze po tym sezonie moto bede chcial przystoswac do stunt-u.
Moze cos poradzicie?
Moze uzytkownicy tych maszyn sie wypowiedza?
Pozdrawiam serdecznie,Michal
- njoy24
- Świeżak
Model sc-44 jest znacznie lepszym motocyklem, bez porównania. W 2000r. fireblade został całkowicie przebudowany, wiec jest to zupełnie inny motocykl. Także do stuntu będzie się lepiej nadawał, a to za sprawą sporo mniejszej masy i znacznie mocniejszego silnika.
Nie bez znaczenia jest także bardzo precyzyjny wtrysk pozwalający łatwo kontrolować motocykl na kole, oraz rewelacyjne hamulce.
Na drodze docenisz pracę zawieszenia i 17-calowe koło przednie.
Inna sprawa, że do stuntu lepiej kupić tańszego szpeja, bo i tak pewnie parę razy go przewrócisz.

Nie bez znaczenia jest także bardzo precyzyjny wtrysk pozwalający łatwo kontrolować motocykl na kole, oraz rewelacyjne hamulce.
Na drodze docenisz pracę zawieszenia i 17-calowe koło przednie.
Inna sprawa, że do stuntu lepiej kupić tańszego szpeja, bo i tak pewnie parę razy go przewrócisz.

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
Witam!
Dzieki za wypowiedzi.
Tak rozmyslalem dzis o tym.Chyba jednak kupie sc33.jak na pierwszego sciga bedzie ok.Sprawdzony model,malo kto narzeka.Duzo czesci i w wmiare normalnych cenach.A sc44 to juz wieksze koszty.
Zreszta sc 33 jest wiekszy gabarytowo od sc44 a ja mam 190cm wzrostu i waze 110kg.
Ostatnio ogladalem jedna sztuke do kupienia i przejechalem sie nia.Moto mi pasowalo.
No nic,chyba tez sam sobie odpowiedzialem na pytanie.
Pozdrawiam,M
Dzieki za wypowiedzi.
Tak rozmyslalem dzis o tym.Chyba jednak kupie sc33.jak na pierwszego sciga bedzie ok.Sprawdzony model,malo kto narzeka.Duzo czesci i w wmiare normalnych cenach.A sc44 to juz wieksze koszty.
Zreszta sc 33 jest wiekszy gabarytowo od sc44 a ja mam 190cm wzrostu i waze 110kg.
Ostatnio ogladalem jedna sztuke do kupienia i przejechalem sie nia.Moto mi pasowalo.
No nic,chyba tez sam sobie odpowiedzialem na pytanie.
Pozdrawiam,M
- njoy24
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości