Aprilia RS 125 vs Honda NSR
• Strona 1 z 1
Aprilia RS 125 vs Honda NSR
Witam wszystkich uzytkownikow. Chcialbym zapytac co wybrac sposrod (tak jak w temacie) ?
Mam obiecany nowy motor ktory mam miec juz na nowy sezon. Prosze o podanie wielu propozycji, chodzi mi glownie w jakich granicach wynosi spalanie a takze koszt czesci i co najczesciej sie psuje. Prosze o szybka odpowiedz
pozdrawiam

- Booski_00
- Świeżak
są dziesiątki, setki a nawet tysiące takich tematów.
bierz rs bo jest ładniejesza, ma lepszy silnik a jeśli chodzi o koszty utrzymania to nie ma dużej różnicy. jaką kasę chcesz przeznaczyć na motor i jakie roczniki cię interesują?
bierz rs bo jest ładniejesza, ma lepszy silnik a jeśli chodzi o koszty utrzymania to nie ma dużej różnicy. jaką kasę chcesz przeznaczyć na motor i jakie roczniki cię interesują?
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
W 2t co 20 tys. km musisz robic remont silnika . Spalanie oscyluje w granicach 5-6l przy normalniej jeździe.Ja na twoim miejscu brałbym RS
- mateusz_g11
- Świeżak
Apka ma bardzo dobre osiągi, a co za tym idzie problem z eksploatacją, ode mnie kumpel ma RS i ciągle w nią pakuje, ostanio nieszczęśliwe lożyska poszly na wale.
NSR made in Japan. Z tego co wyczytałem to nie ma z nią problemów, a części są dostępne. A osiągi tak samo jak Apka.
mateusz_g11 co 20tyś to źle powiedziane, bo np w mojej CR w manulau pisze tłok co 25mth, a ja śmiało mogę przeciągnac do 35 mth. Wszystko zależy jak moto jest użytkowane przez Ciebie i jak było przez innych właścicieli. No i kwestia części jak pakujesz tłoki firmy Meteor to będziesz robił remonty co 10 tyś km.
NSR made in Japan. Z tego co wyczytałem to nie ma z nią problemów, a części są dostępne. A osiągi tak samo jak Apka.
mateusz_g11 co 20tyś to źle powiedziane, bo np w mojej CR w manulau pisze tłok co 25mth, a ja śmiało mogę przeciągnac do 35 mth. Wszystko zależy jak moto jest użytkowane przez Ciebie i jak było przez innych właścicieli. No i kwestia części jak pakujesz tłoki firmy Meteor to będziesz robił remonty co 10 tyś km.
-
grunder - Mieszkaniec forum
No może masz rację ale najczęsciej podaje się że co 20 -25 tys. trzeba robić remont silnika.Podałem właśnie taki przebieg aby kolega był świadomy tego co kupuje i wiedział w jakim czasie sie tym tematem zainteresować
- mateusz_g11
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości