kupuje se motor suzuki RG 80
• Strona 1 z 2 • 1, 2
kupuje se motor suzuki RG 80
siema kupuję se motor suzukiRG80 w tym tygodniu i już dosyć wiem na temat tego motorka ale nie wiem jednego bo jak się ma motor 80 i ma się 14 lat i kare motorowerową a motor jest zarejestrowany na 50 to psy się nie czepiają za przeproszeniem (chodzi o pały). dla mnie on nie musi mieć wyglądu jakiegoś bo se go zrobię ale też nie jakiś rupieć tylko żeby jeździł i miał przyzwoity wygląd ,a i żeby nie łamać nim prawa bo nie chce mi się wydawać z 500zł za mandat jak se kupiłem motor za 2,200zł. :D
- macio7
- Świeżak
to dobrzo rze se kopojosz ten motór, bo colkiem fojny
ponowie wlodzowie (zwani przez cibie palami i psami (nie jesteśmy głupi, wiemy co masz na mysli mowiac psy))
bedą sie czepioli cibie, jok go zarejestrujosz na 80 a jak na 50 to nie.
ale na tem forum nie pochwola sie takiego postempowonia
i zonim wsiadziesz na motór to naucz sie pisoć po polskiemu
P.S: to w koncu ważne jak wyglada czy nie???
ponowie wlodzowie (zwani przez cibie palami i psami (nie jesteśmy głupi, wiemy co masz na mysli mowiac psy))
bedą sie czepioli cibie, jok go zarejestrujosz na 80 a jak na 50 to nie.
ale na tem forum nie pochwola sie takiego postempowonia
i zonim wsiadziesz na motór to naucz sie pisoć po polskiemu
P.S: to w koncu ważne jak wyglada czy nie???
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
hmm... która motorynka łamie prawo samo...cholera jeszcze takiej nie spotkałem. 50 na 80tke to w razie wypadku i stwierdzenia w/w faktu - mandat za brak uprawnień do kierowania danym pojazdem - 300zł i holowanie do chaty lub parkingu policyjnego. (ogólnie zabawa około 500-800zł)
Skoro NIE MUSI mieć wyglądu ale ŻEBY JAKOŚ WYGLĄDAŁ to wiesz...nie mam siły.
IDŹ "STONT"
Skoro NIE MUSI mieć wyglądu ale ŻEBY JAKOŚ WYGLĄDAŁ to wiesz...nie mam siły.
IDŹ "STONT"
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Ścigacz.pl
Re: kupuje se motor suzuki RG 80
macio7 napisał(a):... nie wiem jednego bo jak się ma motor 80 i ma się 14 lat i kare motorowerową
Na wymieniony jednoslad obowiazuje PJ kat. A1
macio7 napisał(a):to
a motor jest zarejestrowany na 50 to psy się nie czepiają
Psy moze nie beda sie czepiac ( np. nogawek ) policja bedzie sie czepiac i to bardzo dobrze.
macio7 napisał(a):a i żeby nie łamać nim prawa bo nie chce mi się wydawać z 500zł za mandat jak se kupiłem motor za 2,200zł.
Mandat, to moze byc najmniejszy problem jaki Cie i rodzicow moze spotkac. O ile policja dojdzie do tego, ze sprzet ma weicej niz 50 ccm i jedzie wiecej niz 45 km/h to sprawe przekaza do pana prokuratora a ten do sadu.
Rodzice beda mieli sprawe za falszowanie dokumentow. A Ty czerwona od pasa du*e.

- Pat123
- Świeżak
niestety leff, ale taka jest teraz młodzież:) inna kwestia że jakby miał podejść na żywo do jakiegoś typa w mundurze i powiedzieć mu to prosto w oczy to zesrałby się ze strachu na samą myśl o tym
internet dodaje odwagi i do tego jak cool to brzmi

internet dodaje odwagi i do tego jak cool to brzmi

- sebasbox
- Świeżak
macio7 napisał(a):ma się 14 lat i kare motorowerową
Co to jest KARA MOTOROWEROWA ??
Otoczeni hipokryzją idziemy swą ścieżką ...
-
iro - Bywalec
iro napisał(a):macio7 napisał(a):ma się 14 lat i kare motorowerową
Co to jest KARA MOTOROWEROWA ??
To taka karta woznicy, w sumie gow*o wiesz o przepisach, znakach, zachowaniu na drodze ale szkola ( ktora ma jeszcze mniej pojecia ) Ci ja wydaje

- Pat123
- Świeżak
Łooo matko i córko... Ty skończyłeś przedszkole?
Za pisownie i te "psy" zapie*dolił bym Ci bana. No ale niestety nie ode mnie to zależy.
Sory za OT, ale nie mogę z tego... Analfabetyzm na 100% (podstaw to za JP
)
Za pisownie i te "psy" zapie*dolił bym Ci bana. No ale niestety nie ode mnie to zależy.
Sory za OT, ale nie mogę z tego... Analfabetyzm na 100% (podstaw to za JP

-
Arturo925 - Stały bywalec
Bardzo przepraszam za gramatykę i jak użytkownik jeden wspomniał byłem głodny hehe.ja mam po prostu mam 3 z języka polskiego,a i dorosłem do tego motoru i znam przepisy ruchu drogowego bo gdzieś trzeba było zdawać. dzięki za te informacje i też przepraszam za słowo obraźliwe ,,psy''. i też niektórzy z tego forum nie umieją pisać bo czytałem wszystkie posty niektóre były śmieszne ale niektóre obraźliwe i też niebyły dobrze napisane gramatycznie np.szkola, ktora, sprzet, wejcej i inne .
- macio7
- Świeżak
Tak jak magik napisał. 50cc i Ci starczy.
To ze miałeś z polskiego 3 nie znaczy że zwalnia Cię to z przestrzegania zasad ortografii. Pilnuj się...
Ja rozumiem literówka, jakiś wyraz czy cos w podobie, ale żeby tak cały czas pisać? ...
To ze miałeś z polskiego 3 nie znaczy że zwalnia Cię to z przestrzegania zasad ortografii. Pilnuj się...
Ja rozumiem literówka, jakiś wyraz czy cos w podobie, ale żeby tak cały czas pisać? ...
-
Arturo925 - Stały bywalec
macio7 napisał(a):Bardzo przepraszam za gramatykę i jak użytkownik jeden wspomniał byłem głodny hehe.ja mam po prostu mam 3 z języka polskiego,a i dorosłem do tego motoru i znam przepisy ruchu drogowego bo gdzieś trzeba było zdawać. dzięki za te informacje i też przepraszam za słowo obraźliwe ,,psy''. i też niektórzy z tego forum nie umieją pisać bo czytałem wszystkie posty niektóre były śmieszne ale niektóre obraźliwe i też niebyły dobrze napisane gramatycznie np.szkola, ktora, sprzet, wejcej i inne .
Moze tak wypiszesz wszystkie bledy jakie zostaly popelnione na scigaczu?
Zobacz jak z czesciami do rg 80, bo bodajze do tego moto ciezko bylo wyrwac... filtr powietrza

-
rossavu - Stały bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm