Ubranie na motocykl
• Strona 1 z 1
Ubranie na motocykl
Witam serdecznie. Jestem tu nowy, zaczynam przygodę z motocyklem. Jestem w trakcie kursu na prawo jazdy Kat A, w przyszłym roku mam zamiar kupić motocykl zastanawiam się nad Honda CB 500, Kawasaki RE 5, albo Suzuki GS. Celem tego postu nie jest wybór motocykla lecz stroju. Interesuje mnie to jak się ubrać na motocykl tego typu. Jeździł nim będę po mieście a czasem jakiś wypad nad jezioro, do znajomych. Nie mam zamiaru się ścigać czy tęż zostać królem szos. W takim wiec razie wystarczy mi dwuczęściowy tekstylny kombinezon z protektorami? Na kombinezon chciałem przeznaczyć nie więcej niż 1000zł nie licząc butów, kasku i rękawic, same spodnie + kurtka. Czy takie połączenie wystarczy by być w miarę bezpiecznym? Konieczne jest zastosowanie buzera pod kurtkę? Temat wałkowany może i wiele razy, ale mówiąc szczerze nie napotkałem konkretnych odpowiedzi. Liczę na wasze odpowiedzi i zaczynam zbierać pieniądze na ubranie, mimo, że jeszcze nie mam prawo jazdy oraz motocykla uważam, że to dobry pomysł. Pozdrawiam --
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
dobrze myslisz zby kupic pierw ciuchy bo jak kupisz motocykl to na ciuchy mogo by byc ci juz szkoda a za 1000 kupisz skórę textyl cie nie ochroni przy slizgu caly sie rozleci a i nie pisz ze nie bedziesz jezdzil szybko bo znajac zycie bedziesz chcial sprawdzic co ta maszyna potrafi a na motocyklu nawet 50 dych potrafi byc bardzo bolesne powodzenia i prostych zakretów
daj zanc jak poszlo
daj zanc jak poszlo
-
eryk79 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości