929 a 954
• Strona 2 z 2 • 1, 2
jak ****, że ten zygzak ma 110 koni i 70 niutków... max 90 i 52 to raz. Dwa to kwalifikujesz się na wpierdol. Dosłownie - wpierdol, że masz zamiar latać litrem. I tak takie skopanie ci duqy bedzie najmniej bolesną rzeczą jaka cie dosiegnie po kupnie 954 lub gixa tałzena.
Do kina cie nie wpuszcza na film dla 18latków a chcesz coś co cie przemieli, wyrzyga, wciagnie uchem i wysra w seriach 30/sekunde wydechem?
Jak to zrobisz a spotkam cie na drodze to sciagam cie z moto i masz oklep. tak po prostu bo już próbowałem milion razy (sprawa choćby na wykopie...ktoś wrzucił z dziewczyną 18lat - gix k7 1000)
Tam tłumaczyłem, dziś mam to w dupie. Ponoć się nie znam na niczym z mechaniki i każdy łupi umie kręcić srubkami. Od dziś kazdy małolat z pomysłem litra lib nowszej 3/4 dostaje z buta na klate na dzieńdobry i ma 72 godziny na sprzedanie sprzeta albo kolejny wpierdol. Inaczej śmierć. Nie z mojej ręki a jego maszyny.
tak - mam zły dzień i **** z tym
Do kina cie nie wpuszcza na film dla 18latków a chcesz coś co cie przemieli, wyrzyga, wciagnie uchem i wysra w seriach 30/sekunde wydechem?
Jak to zrobisz a spotkam cie na drodze to sciagam cie z moto i masz oklep. tak po prostu bo już próbowałem milion razy (sprawa choćby na wykopie...ktoś wrzucił z dziewczyną 18lat - gix k7 1000)
Tam tłumaczyłem, dziś mam to w dupie. Ponoć się nie znam na niczym z mechaniki i każdy łupi umie kręcić srubkami. Od dziś kazdy małolat z pomysłem litra lib nowszej 3/4 dostaje z buta na klate na dzieńdobry i ma 72 godziny na sprzedanie sprzeta albo kolejny wpierdol. Inaczej śmierć. Nie z mojej ręki a jego maszyny.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Słowa frustrata Przema gówniarze strzeżcie się będzie wielkie wpierdol, a ja udam ,że nic nie widziałem
.

-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Nic z Waszych tłumaczeń, niech kupuje a sprawa szybko rozwiąże się sama. W zeszłym roku pytał o 600-kę w wieku 16 lat. Tata mu kupił, polatał trochę po wiosce i już chce litra. Gratuluję ojca!
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Coś mi mówi, że małolat i tak moto kupi. Konretnie to tata kupi.
Dandi93, pośmigaj tym ZZR-em jeszcze conajmniej jeden sezon. Z prawkiem już pojedziesz w dalszą trasę, do miasta i gdzie tylko zechcesz. Do tej pory pewnie się po wioskach rozbijałeś. To, że przyspieszasz, hamujesz i skręcasz nie znaczy, że umiesz jeździć.
Dandi93, pośmigaj tym ZZR-em jeszcze conajmniej jeden sezon. Z prawkiem już pojedziesz w dalszą trasę, do miasta i gdzie tylko zechcesz. Do tej pory pewnie się po wioskach rozbijałeś. To, że przyspieszasz, hamujesz i skręcasz nie znaczy, że umiesz jeździć.
-
bryk77 - Stały bywalec
Przemo_rene napisał(a):jak ****, że ten zygzak ma 110 koni i 70 niutków... max 90 i 52 to raz. Dwa to kwalifikujesz się na wpierdol. Dosłownie - wpierdol, że masz zamiar latać litrem. I tak takie skopanie ci duqy bedzie najmniej bolesną rzeczą jaka cie dosiegnie po kupnie 954 lub gixa tałzena.
Tam tłumaczyłem, dziś mam to w d***. Ponoć się nie znam na niczym z mechaniki i każdy łupi umie kręcić srubkami. Od dziś kazdy małolat z pomysłem litra lib nowszej 3/4 dostaje z buta na klate na dzieńdobry i ma 72 godziny na sprzedanie sprzeta albo kolejny wpierdol. Inaczej śmierć. Nie z mojej ręki a jego maszyny.
Juz Cie lubie

- abc12333
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości