Kawasaki Kmx 125 99r Tlok TKRJ Help
• Strona 1 z 1
Kawasaki Kmx 125 99r Tlok TKRJ Help
Czy japonskie tloki z allegro TKRJ sa dosc zywotne?
- xadam0000
- Świeżak
Ja jak swego czasu miałem KMXa z 97 wstawiłem mu jakiś chiński tłok za 150zł, dotarłem 500km i później cały czas mu dawałem w pizdę i chodził jak powinien
W KMXach silnik nie jest tak wyżyłowany jak np w Aprili RS 125 którą mam teraz, tam to już trzeba wossnera. Jak masz więcej kasy to wiadomo lepiej wstawić Wossnera i mieć spokój, ale na chinolu też polata

W KMXach silnik nie jest tak wyżyłowany jak np w Aprili RS 125 którą mam teraz, tam to już trzeba wossnera. Jak masz więcej kasy to wiadomo lepiej wstawić Wossnera i mieć spokój, ale na chinolu też polata

- CharyPL
- Świeżak
aprilka tez nie ma aż tak wyzyłowanego silnika
co do tłoczka. jaki wsadzisz na takim bedziesz latał. kupisz tkrj dasz powiedzmy 100 zł polatasz 2 lata i moze sie sypnac. kupisz wossnera za 250 zł to polatasz 4-5 lat na 1 tłoczku. ja do DT kupiłem tłok za 60 zł. i ja latałem cały sezon, kumpel prawie tez cały i sprzedał i dopiero tamten gosc zarżnął. a DT nie miałą lekko pod moja ręką. jak nie jezdzisz wyczynowo to kup tkrj bo pewnie i tak nie zamierzasz miec tego moto kilka lat ? chyba ze latasz ostro i robisz go dla siebie na lata ja bym wossnerka wsadził.

co do tłoczka. jaki wsadzisz na takim bedziesz latał. kupisz tkrj dasz powiedzmy 100 zł polatasz 2 lata i moze sie sypnac. kupisz wossnera za 250 zł to polatasz 4-5 lat na 1 tłoczku. ja do DT kupiłem tłok za 60 zł. i ja latałem cały sezon, kumpel prawie tez cały i sprzedał i dopiero tamten gosc zarżnął. a DT nie miałą lekko pod moja ręką. jak nie jezdzisz wyczynowo to kup tkrj bo pewnie i tak nie zamierzasz miec tego moto kilka lat ? chyba ze latasz ostro i robisz go dla siebie na lata ja bym wossnerka wsadził.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
- kielbasa96
- Świeżak
pisał z pamięci
także kiełbasa już wiesz że tkrj możesz śmiało wsadzać:

także kiełbasa już wiesz że tkrj możesz śmiało wsadzać:
jak nie jezdzisz wyczynowo to kup tkrj bo pewnie i tak nie zamierzasz miec tego moto kilka lat ? chyba ze latasz ostro i robisz go dla siebie na lata ja bym wossnerka wsadził.
-
grunder - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości