"Kobieta motocyklisty" Moze ktos spotkał sie z tak
• Strona 1 z 1
"Kobieta motocyklisty" Moze ktos spotkał sie z tak
Jakis czas temu szukajac cytatow motocyklowych natrafilem przypadkiem na necie na artykul cos typu "Kobieta motocyklisty albo kobieta czekajaca na powrot motocyklisty" Pisalo tam cos ze kobieta ma faceta ktory jezdzi na scigaczu, czeka na niego zawsze jak ma przyjechac, boi sie ze moze kiedys zginie ale nie zabroni mu tego bo wie ze to jego milosc itp i nagle ze slyszy ryk silnika i jest szczesliwa... to taki byl dosyc dlugi artykul jakby pamietnik czy cos... Jesli ktos to ma moze bardzo bede wdzieczny za podeslanie linka... Dzieki z gory!!
- venom gixxer
- Świeżak
Nie pomogÄ™.
Ale też obalę proponowany przez artykuł schemat. Moja kobieta uwielbia motocykle. Sama chce jeździć i już próbuje moją litrową Aprilie Falco.
Ale też obalę proponowany przez artykuł schemat. Moja kobieta uwielbia motocykle. Sama chce jeździć i już próbuje moją litrową Aprilie Falco.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
to byl jakby na blogu hmm... bo chodzi mi o to ze wiele kobiet postrzega jazde na motocyklu jaka zła! A chcialbym pokazac ten art kobiecie jak mozna wyciagnac z tego dobre strony hehe:P
- venom gixxer
- Świeżak
http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosc ... ty,1461906
w komentach jest o matce kochającej ryk silnika bo wie, że jej syn wraca do domu
w komentach jest o matce kochającej ryk silnika bo wie, że jej syn wraca do domu

-
patryk83 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości