Yamaha czy honda.
• Strona 1 z 1
Yamaha czy honda.
Witam wszystkich. Jestem tutaj nowy i prosze o rade. Chce kupic nowe moto w gre wchodzi yamaha ybr 125 lub honda cg 125. Doradzcie który waszym zdaniem bedzie lepszy. Oba sa w takiej samej cenie. Z tym ze Yamaha produkuje ybr w chinach wiec na to tez nalezałoby zwrócic uwagę. Pozdrawiam
-
Arai - Świeżak
bierz YBR !!! Sprzedaje się jak ciepłe bułeczki !! Super sprzęcik , nic nie pali - z 2 litry na 100 . W tej chwili dużo szkół jazdy kupuje YBR i są zadowolone . Poza tym YBR jest tańszy !
2004 YZF-R6 Superbike - wersja torowa !!!
-
BigBiker - Świeżak
Lekki teren to u nas w Polsce droga główna, więc śmiało Ci odpowiem tak! Czy tego ta maszyna chce czy nie, musi być przystosowana. To jest Polska i tu są dziury.
Dosiadam:
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
Yamaha Thundercat sprzedany
|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
Yamaha Thundercat sprzedany

|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
-
Vercef - VIP Åšcigacz.pl
Bunny napisał(a):A przyjrzyj się YBR-ce... tożto badziewie jest, połowa chińczyków na polskim rynku jest lepiej wykonana od tego. Z całym szacunkiem do Yamahy ale YBR im się nie udała
To ty dziwnie patrzysz , ja patrze srednio co 2 dni będąc u chłopaków w salonie Yamahy i widze ile się sprzedaje do szkół i do osób prywatnych i nawet nią jeździłem , oglądałem i nie wiem gdzie ona jest syfiasta . To co mnie najbardziej przekonuje to opinia kumpla który serwisuje tam Yamahy , w tym moją , ściga się i cały zeszły sezon dostał ją od Yamahy do jeżdzenia do domu i do pracy i mi mówił , że maszyna 1 klasa jak na tą klasę . Zero problemu , jeździł w zime i gorące lato , w deszczu i nie i po dziurach a wrocek pełen dziur i powiedział , że jakby miał zapas gotówki to na miasto zamiast skutera wziałby YBr . Ja mu wierze , bo wie co mówi chłopak .
Jest też wersja YBR z owiewkami ale droga bo coś ok 12-13tys zł . Stoi we wrocku .
2004 YZF-R6 Superbike - wersja torowa !!!
-
BigBiker - Świeżak
-
konrad1422 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości