Yamaha wr 250 x vs. Suzuki drz 400 sm :)
• Strona 1 z 1
Yamaha wr 250 x vs. Suzuki drz 400 sm :)
Witam, ma to być pierwszy sprzęt.
Interesuje mnie Wasza opinia na temat tych maszyn, bo z tego co mozna wyczytac w sieci Yamaha niewiele odstepuje w osiagach Suzuki, a i to nowszy sprzet i bardziej zaawansowany technologicznie
Żeby nie bylo nieporozumień, nie jestem znawcą tematu, wchodze w ten świat i moge pisać głupoty.
Który z nich warto sobie sprawić ??
Wcześniej nie jeździłem, moto ma być do przemieszczania się po mieście.
Najbardziej trapi mnie czy przy wzroscie 170cm poradze sobie z jednym i drugim ?
Czy jakiś rocznik dla danego moto należy z pewnych względów unikać ??
Czy sÄ… istotne roznice miedzy modelami Yamahy z 2008 a 2009 ?
Osobiscie skladniam sie wlasnie do wrki
Czekam na rzeczowe odpowiedzi
Interesuje mnie Wasza opinia na temat tych maszyn, bo z tego co mozna wyczytac w sieci Yamaha niewiele odstepuje w osiagach Suzuki, a i to nowszy sprzet i bardziej zaawansowany technologicznie

Żeby nie bylo nieporozumień, nie jestem znawcą tematu, wchodze w ten świat i moge pisać głupoty.
Który z nich warto sobie sprawić ??
Wcześniej nie jeździłem, moto ma być do przemieszczania się po mieście.
Najbardziej trapi mnie czy przy wzroscie 170cm poradze sobie z jednym i drugim ?
Czy jakiś rocznik dla danego moto należy z pewnych względów unikać ??
Czy sÄ… istotne roznice miedzy modelami Yamahy z 2008 a 2009 ?
Osobiscie skladniam sie wlasnie do wrki

Czekam na rzeczowe odpowiedzi

- Wypijmy
- Świeżak
proponuję forum.supermoto.pl , może tam ktoś będzie w stanie porównać 250tkę z 400tką.
Jakkolwiek podług mojej wiedzy, to za 400tką:
-sprawdzona, niezawodna konstrukcja
-lepszy przebieg mocy i momentu
-bardzo popularny model-> dużo części i akcesoriów
Natomiast żeby stwierdzić czy dasz radę ze swoim wzrostem na nich, to się po prostu przysiądź do jednego i drugiego.
Jakkolwiek podług mojej wiedzy, to za 400tką:
-sprawdzona, niezawodna konstrukcja
-lepszy przebieg mocy i momentu
-bardzo popularny model-> dużo części i akcesoriów
Natomiast żeby stwierdzić czy dasz radę ze swoim wzrostem na nich, to się po prostu przysiądź do jednego i drugiego.
Yamaha XJ600 -> TDM 900 -> DRZ 400e
-
Kamusial - Bywalec
Osiągi DRZ i WR są zbliżone tylko na papierze. W rzeczywistości różnice są bardziej odczuwalne.
Ja na Twoim miejscu brałbym DRZ, nie jest to szatan ale swoje potrafi. A wiadomo, większa pojemność to mniej machania biegami i niższe zużycie paliwa oraz elementów silnika przy wyższych prędkościach. DRZ to sprawdzona, prosta i bardzo trwała konstrukcja.
Ja na Twoim miejscu brałbym DRZ, nie jest to szatan ale swoje potrafi. A wiadomo, większa pojemność to mniej machania biegami i niższe zużycie paliwa oraz elementów silnika przy wyższych prędkościach. DRZ to sprawdzona, prosta i bardzo trwała konstrukcja.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości