[Aktualności] Motocyklistka zabiła kobietę
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Motocyklistka zabiła kobietę
Dyskusja na temat: Motocyklistka zabiła kobietę - wypadek w Lublinie;
;
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:;
;
Motocyklistka zabiła kobietę - wypadek w Lublinie
;
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:;
;
Motocyklistka zabiła kobietę - wypadek w Lublinie
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Tytuł niusa dość kontrowersyjny, czy motocyklista nie mógł popełnić takiego błędu??<br><hr>motórzysta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
takie wypadki zdarzają się nie tylko motocyklistom może nawet częściej kierowcom aut, a świadczą o tym statystki wypadkow drogowych w PL.
Mam nadzieje, że ranne osoby wyjdą z tego i żeby żadnemu z nas nigdy nic takiego się nie przytrafiło.<br><hr>radziu88
Mam nadzieje, że ranne osoby wyjdą z tego i żeby żadnemu z nas nigdy nic takiego się nie przytrafiło.<br><hr>radziu88
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niestety to jest bardzo częsty rodzaj wypadków, zmotoryzowanym kretynom (i to obojętnie czy na dwóch, czterech, sześciu czy dwunastu kołach) ciężko zrozumieć, że jeżeli ktoś zatrzymuje się przed pasami, to zazwyczaj ktoś inny zamierza z tych pasów skorzystać.
Zresztą nie wolno na pasach wyprzedzać, więc jeżeli Kapitan Bolek zatrzymał się przed pasami, to nawet jeśli jesteś na innym pasie masz obowiązek zatrzymać się tak jak on.<br><hr>Dangerous Curves
Zresztą nie wolno na pasach wyprzedzać, więc jeżeli Kapitan Bolek zatrzymał się przed pasami, to nawet jeśli jesteś na innym pasie masz obowiązek zatrzymać się tak jak on.<br><hr>Dangerous Curves
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak motocyklista spowoduje wypadek to od razu beeee... a jak kierowca to ciszaaaaa. Chyba ze zabije siebie i 4 pasazerow + 2 osoby z drugiego pojazdu no to wtedy sie o tym mowi...<br><hr>.....
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przepraszamy uprzejmie tych, a w zasadzie te motocyklistki, które poczuły się urażone. Tytuł trochę niefortunnie dobrany. Zostanie poprawiony.<br><hr>Redakcja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Noo jasne, i zaraz będzie, że babom to w ogóle nie dawać motocykli... Ja pierr nakręcacie tylko nagonkę takimi tekstami!! I na motocyklistów, i na motocyklistki. Wstyd. I to na portalu motocyklowym. Więcej profesjonalizmu- mniej szukania sensacji panie "redaktorze". Co za głupi slogan...<br><hr>już nie czytelniczka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a jaki był właściwie wcześniejszy tytuł?<br><hr>boromitaKomentatorzy napisał(a):Noo jasne, i zaraz będzie, że babom to w ogóle nie dawać motocykli... Ja pierr nakręcacie tylko nagonkę takimi tekstami!! I na motocyklistów, i na motocyklistki. Wstyd. I to na portalu motocyklowym. Więcej profesjonalizmu- mniej szukania sensacji panie "redaktorze". Co za głupi slogan...<br><hr>już nie czytelniczka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mocny.Komentatorzy napisał(a):Noo jasne, i zaraz będzie, że babom to w ogóle nie dawać motocykli... Ja pierr nakręcacie tylko nagonkę takimi tekstami!! I na motocyklistów, i na motocyklistki. Wstyd. I to na portalu motocyklowym. Więcej profesjonalizmu- mniej szukania sensacji panie "redaktorze". Co za głupi slogan...<br><hr>już nie czytelniczka<br>Komentatorzy napisał(a):a jaki był właściwie wcześniejszy tytuł?<br><hr>boromita<br>
"Motocyklistki wiozą śmierć" taki był<br><hr>__
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ten teraz wcale nie lepszy. Jak ją zabiła, siekierą? czy wy nie mozecie napisac po prostu "wypadek motocyklistki w lublinie" ja piernicze jej tez nie bedzie latwo<br><hr>travis
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ciekawe czym mogla zabic motocyklistka..pewnie rzucila wen przednim kolem.zreszta moze juz wystarczy tego polityczno-podobnego belkotu!Komentatorzy napisał(a):Ten teraz wcale nie lepszy. Jak ją zabiła, siekierą? czy wy nie mozecie napisac po prostu "wypadek motocyklistki w lublinie" ja piernicze jej tez nie bedzie latwo<br><hr>travis<br>
jej nie bedzie latwo..generalnie zjeb@Å‚@ sobie zycie-niech to bedzie przestrogÄ… ze na drodze trzeba myslec<br><hr>oj
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przykro mi, ale równouprawnienie to mrzonka - nigdy nie istniało i mam nadzieję że nigdy nie zapanuje na świecie. Podejrzewanie o szowinizm jest specjalnością kobiet, tymczasem wszyscy wszystko generalizujemy, że czarni, że Żydzi, że Radio Maryja...(choć w ostatnim wypadku akurat można). Zginęła kobieta zabita przez motocyklistkę, ale statystyki idą na poczet wszystkich kierowców jednośladów, generalizując dalej można powiedzieć że obarczają wszystkich kierowców w Polsce, a potem na świecie. Jak na razie prawo w Polsce nie ustala wymagań co do płci ubiegających się o prawo jazdy kategorii "A" więc budzenie w sobie feministycznego ducha jest śmieszne.<br><hr>KiełbasKomentatorzy napisał(a):Ten teraz wcale nie lepszy. Jak ją zabiła, siekierą? czy wy nie mozecie napisac po prostu "wypadek motocyklistki w lublinie" ja piernicze jej tez nie bedzie latwo<br><hr>travis<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Winisz cały portal za artykuł napisany przez jednego redaktora, to tak samo jak winić wszystkie kobiety na motocyklach, dlatego że jedna miała wypadek.<br><hr>KiełbasKomentatorzy napisał(a):Noo jasne, i zaraz będzie, że babom to w ogóle nie dawać motocykli... Ja pierr nakręcacie tylko nagonkę takimi tekstami!! I na motocyklistów, i na motocyklistki. Wstyd. I to na portalu motocyklowym. Więcej profesjonalizmu- mniej szukania sensacji panie "redaktorze". Co za głupi slogan...<br><hr>już nie czytelniczka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W kwestii profesjonalizmu - milczenie byłoby mało profesjonalne.
Fakt: wypadki z udziałem jednośladów są w PL nagłaśniane - taka odgórna polityka - ktoś penie łudzi się że wyeliminuje jednoślady z ruchu drogowego.
Samo zdarzenie - wyprzedzanie pojazdu który zatrzymał się przed przejściem - 10pkt. Sytuacja bezdyskusyjna więc ciężko się będzie wybronić, penie będzie wysoki wyrok, miejmy nadziej że w [...]<br><hr>raper
Fakt: wypadki z udziałem jednośladów są w PL nagłaśniane - taka odgórna polityka - ktoś penie łudzi się że wyeliminuje jednoślady z ruchu drogowego.
Samo zdarzenie - wyprzedzanie pojazdu który zatrzymał się przed przejściem - 10pkt. Sytuacja bezdyskusyjna więc ciężko się będzie wybronić, penie będzie wysoki wyrok, miejmy nadziej że w [...]<br><hr>raper
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bo taki wlasnie mialo to wczesniej wydzwiek<br><hr>__Komentatorzy napisał(a):Noo jasne, i zaraz będzie, że babom to w ogóle nie dawać motocykli... Ja pierr nakręcacie tylko nagonkę takimi tekstami!! I na motocyklistów, i na motocyklistki. Wstyd. I to na portalu motocyklowym. Więcej profesjonalizmu- mniej szukania sensacji panie "redaktorze". Co za głupi slogan...<br><hr>już nie czytelniczka<br>Komentatorzy napisał(a):Winisz cały portal za artykuł napisany przez jednego redaktora, to tak samo jak winić wszystkie kobiety na motocyklach, dlatego że jedna miała wypadek.<br><hr>Kiełbas<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
przeprosiny są więc czego ludzie chcą więcej?
ja napewno będę dalej czytał scigacz.pl, bo przez wiele świetnych artykułów wyrobiłem sobie pozytywne zdanie o redakcji. Róbcie dalej swoje.<br><hr>dżery
ja napewno będę dalej czytał scigacz.pl, bo przez wiele świetnych artykułów wyrobiłem sobie pozytywne zdanie o redakcji. Róbcie dalej swoje.<br><hr>dżery
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
taa odezwał się święty co to pewnie zawsze jest tak zorientowany i zwarty na drodze jak kierowca rajdowy na odcinku specjalnym<br><hr>mareckiKomentatorzy napisał(a):Ten teraz wcale nie lepszy. Jak ją zabiła, siekierą? czy wy nie mozecie napisac po prostu "wypadek motocyklistki w lublinie" ja piernicze jej tez nie bedzie latwo<br><hr>travis<br>Komentatorzy napisał(a):ciekawe czym mogla zabic motocyklistka..pewnie rzucila wen przednim kolem.zreszta moze juz wystarczy tego polityczno-podobnego belkotu!
jej nie bedzie latwo..generalnie zjeb@Å‚@ sobie zycie-niech to bedzie przestrogÄ… ze na drodze trzeba myslec<br><hr>oj<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
taa odezwał się święty co to pewnie zawsze jest tak zorientowany i zwarty na drodze jak kierowca rajdu na odcinku specjalnym<br><hr>mareckiKomentatorzy napisał(a):Ten teraz wcale nie lepszy. Jak ją zabiła, siekierą? czy wy nie mozecie napisac po prostu "wypadek motocyklistki w lublinie" ja piernicze jej tez nie bedzie latwo<br><hr>travis<br>Komentatorzy napisał(a):ciekawe czym mogla zabic motocyklistka..pewnie rzucila wen przednim kolem.zreszta moze juz wystarczy tego polityczno-podobnego belkotu!
jej nie bedzie latwo..generalnie zjeb@Å‚@ sobie zycie-niech to bedzie przestrogÄ… ze na drodze trzeba myslec<br><hr>oj<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości