Ostateczna decyzja ( sv650 bandit 600 xj 600 )
• Strona 1 z 1
Ostateczna decyzja ( sv650 bandit 600 xj 600 )
Witam mam czas do czwartku na podanie facetowi który mi sprowadzi motor z Niemiec modelu. Bedzie to mój pierwszy duży motor. Na wstępie chce powiedzieć ze odrzuciłem gs 500 i er 5 gdyż po przejażdżkach stwierdziłem ze są na mnie po prostu za małe . Brak komfortu na trasie do 20 kinomerów więc co było by później ? Mam 190 cm i 90 kilo wagi lat 19 . Przyznam sie szczerze ze z wymienionych motorów jechałem jedynie na xj i to z lat 80.
Stad moja prośba czy mogli byście powiedzieć który motocykl jest lepszy ? Powiem szczerze że Sv podoba mi się bardzo ale ciężko kupić motor na którym się ledwie siedziało. Bandit wydaje mi się również dosyć małym . Prosze o pomoc
Stad moja prośba czy mogli byście powiedzieć który motocykl jest lepszy ? Powiem szczerze że Sv podoba mi się bardzo ale ciężko kupić motor na którym się ledwie siedziało. Bandit wydaje mi się również dosyć małym . Prosze o pomoc

motorynka- aprillia scarabeo --- Yamaha xj 600 

- carma
- Świeżak
mam 184 cm wzrostu, 98 na wadze i na sv-ce jest git
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Kurcze ja na sv ( ok. 184cm 9xkg) siedziałem jak na małym rowerku... Kiedyś też przymierzałem się do tego moto stąd zaliczyłem kilka jazd i jak dla mnie będzie dla ciebie zbyt malutkie. W bandicie siedzi się jeszcze niżej, ale za to jest większy całościowo. Pod twój wzrost poleciłbym jednak bandita. Poczytaj sobie też temat - viewtopic.php?t=17948
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Ile chcesz przeznaczyć na to moto? W Niemczech wcale nie są takie tanie (o ile nie droższe). Natomiast jest większa szansa dostania dobrze utrzymanego egzemplarza.
Jak dla mnie SV z w/w trójki triumfuje. Jak dla Ciebie to raczej Bandit byłby lepszy. Do XJ nie mam przekonania - kolega miał i szybko mu padł ten motocykl.
Jak dla mnie SV z w/w trójki triumfuje. Jak dla Ciebie to raczej Bandit byłby lepszy. Do XJ nie mam przekonania - kolega miał i szybko mu padł ten motocykl.
-
bryk77 - Stały bywalec
Od strony technicznej na pewno SV będzie najlepsze, ale jeśli chodzi o rozmiar, to myślę, że bandit.
Tylko pytanie, czy chodzi o SV 2003> ? Przed 2003r. SV ma odrobinę gorszą charakterystykę silnika, ma też kilka wad, ale to nadal najlepsze moto z tej 3jki.
Tylko pytanie, czy chodzi o SV 2003> ? Przed 2003r. SV ma odrobinę gorszą charakterystykę silnika, ma też kilka wad, ale to nadal najlepsze moto z tej 3jki.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Siemanko chce motor z Niemiec gdyż mam na prawdę możliwość lepszej penetracji tamtego rynku mam tam i wujka i znajomy rodziny jeździ po samochody motory gdyż jego córka mieszka tam z Niemcem. . Nie Patrze na oferty komisów tylko prywatnie. Ila taniej sam jeszcze nie wiem ale nie musi wyjść taniej jeśli ma być lepiej mam trosze ponad 2 tyś euro. xj zachcwiał mi brat który jest mechanikiem i sam miał taki mówi ze zna juz każda śrubkę. prześpię się z decyzja i napisze wam co z tego wyszło.
motorynka- aprillia scarabeo --- Yamaha xj 600 

- carma
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości