jaki motocykl 250ccm wybrać do max 4000 PLN
• Strona 1 z 1
jaki motocykl 250ccm wybrać do max 4000 PLN
Panowie sprawa jest następująca chciałbym kupić motor coś około 250 ccm najlepiej na dwóch cylindrach , coś trwałego i żeby nie było większych problemów z eksploatacją , najlepiej coś nie starsze niż z 1994r.
założenia: 1. prędkość max minimum 110 km/h
2. cena do 4000 PLN 3.zużycie paliwa nie więcej niż 4,5 litra /100
4. motocykl z przeznaczeniem do spokojnej jazdy ok. 60 -70 km/h
5. łatwy w prowadzeniu dla niedoświadczonego kierowcy
6. najlepiej naked
http://otomoto.pl/honda-cb-250-twofifty-M2110346.html znalazłem coś takiego , co o tym sądzicie i ewentualnie co można lepszego nabyć za podobną cenę

założenia: 1. prędkość max minimum 110 km/h
2. cena do 4000 PLN 3.zużycie paliwa nie więcej niż 4,5 litra /100
4. motocykl z przeznaczeniem do spokojnej jazdy ok. 60 -70 km/h
5. łatwy w prowadzeniu dla niedoświadczonego kierowcy
6. najlepiej naked
http://otomoto.pl/honda-cb-250-twofifty-M2110346.html znalazłem coś takiego , co o tym sądzicie i ewentualnie co można lepszego nabyć za podobną cenę

-
MJJackson - Świeżak
Z opisu na tę cb wiele nie wiadomo, zadzwoń spytaj się o przebieg, co było wymieniane itd, potem jak pojedziesz to weź kogoś kto to zweryfikuje. Z tym modelem miałem do czynienia na kursie na prawko, jeździło się tym bajecznie łatwo, (miałem do czynienia z wieloma sprzętami, ten chyba był najprostszy do używania) moim zdaniem super jako pierwszy motocykl, instruktor, który je serwisował od kilku lat kilka sztuk miał bardzo dobre zdanie w kwestii niezawodności, fakt co fakt np. co roku wymieniał we wszystkich tarcze sprzęgieł, ale nie ma się co dziwić jeżeli sprzęty przejeżdżają nawet kilkanaście tys rocznie, przy czym połowę czasu jako start ze wzniesienia (ręce nowicjuszy wiadomo jakie są).
Jak dobrze pamiętam prosta czterosuwowa rzędowa dwójka masa suchego to, jak się nie mylę, 147kg, czyli nic. Generalnie model godny polecenia, tylko nie kup zakatowanej sztuki.
Mógłbyś trochę dołożyć i kupić np Hondę CB500, Suzukę GS500, czy kawę GPZ 500, ale chyba szukasz na początek ćwiartki, a tu się nie za bardzo znam.
Jak interesują Cię endurówki to rozejrzyj się też za Hondą NX 250
( stety/niestety singiel).
PS. Na forum są nie tylko panowie, ja jestem facetem, ale nie zdziw się jak kiedyś odpowie Ci pani (zwłaszcza w takiej kwestii)
Jak dobrze pamiętam prosta czterosuwowa rzędowa dwójka masa suchego to, jak się nie mylę, 147kg, czyli nic. Generalnie model godny polecenia, tylko nie kup zakatowanej sztuki.
Mógłbyś trochę dołożyć i kupić np Hondę CB500, Suzukę GS500, czy kawę GPZ 500, ale chyba szukasz na początek ćwiartki, a tu się nie za bardzo znam.
Jak interesują Cię endurówki to rozejrzyj się też za Hondą NX 250
( stety/niestety singiel).
PS. Na forum są nie tylko panowie, ja jestem facetem, ale nie zdziw się jak kiedyś odpowie Ci pani (zwłaszcza w takiej kwestii)
- zmorad
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.