bws stunt poczÄ…tki
• Strona 1 z 1
bws stunt poczÄ…tki
O tuż mój problem to taki że moja bws jest słaba z miejsca do piero po 30 kmh ma wyryw. i gdy go podnoszę przy 30 km/h zazwyczaj wystrzeli mi tak wysoko ze muszę użyć hebla i jak wcisnę to prędkość spada i już go z gazu nie podniosę. Wymieniłem mu rolki na orginał to są chyba 5 gram bo miał 10 gram czy jak to nie pomoże mogę mu wstawić 4,5 grama ???????
i ogólnie jak mam zaczynać moją przygodę, jak na razie próbowałem stawiać na koło z kolanem na siedzeniu bo jak siedziałem w pozycji normalnej to nie m miał siły mnie podnieść. zobaczę jak z tymi rolkami, ale proszę o wskazówki
i ogólnie jak mam zaczynać moją przygodę, jak na razie próbowałem stawiać na koło z kolanem na siedzeniu bo jak siedziałem w pozycji normalnej to nie m miał siły mnie podnieść. zobaczę jak z tymi rolkami, ale proszę o wskazówki
- wilk9094
- Świeżak
siadaj na siedzeniu pasażera i odchylaj sie do tyłu albo kolana na siedzenie i za kazdym razem szarpaj pan kierownicą 

Hajka juz stoi 

-
Warsaw Stunt Squad - Świeżak
Jedziesz i w momecie kiedy skuter ma dobre dopierdolenie szybko przechylasz sie do przodu i do tyłu szarpiac kierownice do siebie, hamujesz dopiero kiedy przekroczysz punkt balansu.
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
- Marcin_dudek3
- Świeżak
A moze napisz ile trenujesz, itd.
Moc skutera to nie wszystko. Piszesz że nie ma mocy żeby z Toba ujechać - gófno prawda... To Tobie brakuje techniki, a nie jemu mocy. Ja Swoje Kymco katowałem codziennie i piątego dnia udało mi się przeleciać na gumie dosyć spory kawałek. A jeżeli się orientujesz to Vitality jest sporo większe niż Booster. Na YT masz dużo filmików jak ludziska na serii gumują bez żadnych problemów. Mozesz podpatrzeć jaką mają technikę
Więc podsumowując - jak nie będziesz trenował to hooy Ci wyjdzie... Wszystko opanujesz z czasem. Nauczysz się dozować odpowiednią siłę hamulca, tak abyś nie opadł tylko się wyasekurował i jechał dalej.
Mówi się łatwo, a robi się trudniej... Uroki stuntu na serii
Moc skutera to nie wszystko. Piszesz że nie ma mocy żeby z Toba ujechać - gófno prawda... To Tobie brakuje techniki, a nie jemu mocy. Ja Swoje Kymco katowałem codziennie i piątego dnia udało mi się przeleciać na gumie dosyć spory kawałek. A jeżeli się orientujesz to Vitality jest sporo większe niż Booster. Na YT masz dużo filmików jak ludziska na serii gumują bez żadnych problemów. Mozesz podpatrzeć jaką mają technikę
Więc podsumowując - jak nie będziesz trenował to hooy Ci wyjdzie... Wszystko opanujesz z czasem. Nauczysz się dozować odpowiednią siłę hamulca, tak abyś nie opadł tylko się wyasekurował i jechał dalej.
Mówi się łatwo, a robi się trudniej... Uroki stuntu na serii

-
Arturo925 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości