Chce kupic Suzuki TL 1000R co o tym myslicie?
• Strona 1 z 1
Chce kupic Suzuki TL 1000R co o tym myslicie?
tak sobie szukam motocykla do 20 000 (gustuje w scigaczach)
na pewno bardziej wole V-ki niz rzedowki ale do gry wchodzi jeszcze Honda VTR sp1, i starsze dukaty 748 i 996... chce moto w miare nowe tak gdzies z lat 2002 +/- 2 lata. juz przejzalem wszystkie dizmary itp. mam pojecie o cenach a was prosil bym o opinie na temat modeli przezemnie wymienionych. Czyli co koledzy motocyklisci sadza o tych modelach i jakie maja doswiadczenie z nimi zwiazane:) z gory dzieki za odpowiedz.
na pewno bardziej wole V-ki niz rzedowki ale do gry wchodzi jeszcze Honda VTR sp1, i starsze dukaty 748 i 996... chce moto w miare nowe tak gdzies z lat 2002 +/- 2 lata. juz przejzalem wszystkie dizmary itp. mam pojecie o cenach a was prosil bym o opinie na temat modeli przezemnie wymienionych. Czyli co koledzy motocyklisci sadza o tych modelach i jakie maja doswiadczenie z nimi zwiazane:) z gory dzieki za odpowiedz.
Pal gumę i wąchaj mój smród...
-
dr_stunter - Świeżak
Re: Chce kupic Suzuki TL 1000R co o tym myslicie?
dr_stunter napisał(a): (gustuje w scigaczach)
eeee nie wiesz, że na ścigaczach to jeszczą nadziane bubki (czy dupki)

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
A SP-1? czy nie jest lepsza od TL-a? ponoc latwiej sie nia jezdzi bo jest lepiej wywazona czy cos.. nikt z was nie smigal na takiej??? bo chetnie bym porozmawial z ex-wlascicielem ( lub aktualnym wlascicielem) apropos tych modeli.
ps.Kaju, nie slyszalem zeby na szlifierkach jezdzily same dupki:) ale jesli tak to Rossi tez jest dupkiem:)
ps.Kaju, nie slyszalem zeby na szlifierkach jezdzily same dupki:) ale jesli tak to Rossi tez jest dupkiem:)
Pal gumę i wąchaj mój smród...
-
dr_stunter - Świeżak
Witam mam TLke 1000s latam z nią od paru miesiecy zajebiaszczy sprzęt duzy momęt obrotowy zbiera sie masakrycznie jestem bardzo zadowolony włozyłem do niej tłumiki carbon MARVINGA alarmy załanczają sie w samochodach jak przelatuje wypasss!!!! na koło stawia na 3 biegu motor nadaje sie jak najbardziej do lansu po miescie... ale jezeli chcesz robic trasy i latac wiecej niz 4-5 godzin to odradzam strasznie meczący 300 km to jest max co nim mozesz zrobic dziennie bolą rece kręgosłup nogi jest duzy cieżki i cholernie niewygodny a mam 24 lata i to jest moj 9 motor ;D w porównaniu do yzf TLka to padaczka . pozdro !!!
- sebol11223344
- Świeżak
Re: Chce kupic Suzuki TL 1000R co o tym myslicie?
no kaje zawsze spotkasz na ściguKaja napisał(a):dr_stunter napisał(a): (gustuje w scigaczach)
eeee nie wiesz, że na ścigaczach to jeszczą nadziane bubki (czy dupki)

AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
No to możesz brać tą tl-kę stary, po trzech latach oczekiwania na odpowiedź, na pewno cena spadła.

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
Thrillco napisał(a):Ducaty niewygodne ale extremalnie sportowe. TLka....czadzik, choć ja wolałbym rozebraną.
który dukat jest nie wygodny bo jeździłem kilkoma i jakoś nie odczuwałem dyskomfortu???
Cóż TL1000R to wspaniały sprzęt ciężki dzięki czemu prowadzi się super moc wystarczająca aby narobić frajdy właścicielowi. tylko jest little problem bardzo mało ich jest i ciężko trafić na dobry egzemplarz, zdecydowanie lepiej szukać go za granicą niż w Polsce. Bardziej bym proponował Honde VTR SP2 za 20000 koła na pewno kupisz SP2 kiedyś miałem przyjemność pośmigać takim sprzętem i naprawdę jest super ostra sportowa pozycja super zegary zwłaszcza obrotomierz no i sound koleś miał 2x termignoni więc chodziło nieziemsko. no i więcej jest ich niż TLRów. z dukatów 754 i 916 są fajne ale lekko przestarzałe. pomyś może o 999 motocykl piękny żadko spotykany na polskich drogach a na rynku wtórnym troszkę ich jest tylko dźwięk silnika lekko odstrasza ale cóż taka ich natura przy głośnym wydechu cichnie trochę to grzechotanie. ja jestem za TKRem ale znaleźć dziś w bdb stanie to tak jak 30 letnią dziewice.......

-
YZF R1 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości