Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Jazdy testowe BMW - Smorawiński Road...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Jazdy testowe BMW - Smorawiński Road...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Jazdy testowe BMW - Smorawiński Road...

Postprzez Ścigacz » 20/8/2010, 15:02

Dyskusja na temat: Jazdy testowe BMW - Smorawiński Road Show 2010
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Jazdy testowe BMW - Smorawiński Road Show 2010
Ścigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/8/2010, 15:02

s1000rr to bym chciał dosiąść<br><hr>///
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/9/2010, 18:07

Właśnie wróciłem z jazd testowych BMW Smorawiński i... wróciłem bardzo niezadowolony :(
Najpierw wypełniłem formularz na stronie, potem telefonicznie umówiono mnie na jazdy 2 motocyklami. Specjalnie przyjechałem do Bydgoszczy z Łodzi (2x200 km). Na miejscu powiedziano mi, że ktoś przez pomyłkę zapisał mnie na 2 jazdy. Nic więcej, zaś po skończeniu pierwszej usłyszałem jak "szef całego namiotu" (pewnie p. Smorawiński) mówi do swojego pracownika: "młody" (to o mnie było, choć nie jesteśmy z tym panem na "ty", mam już też swoje lata, jestem mężem i ojcem!) "młody drugi raz nie jedzie".
Więc podszedłem i zapytałem, o co chodzi. Nawet nie usłyszałem słowa "przepraszam", tylko mi powiedziano, że nie.
Profesjonalny dealer wziąłby pomyłkę swoich pracowników na siebie i zrobił dobrą minę do złej gry, ale p. Smorawiński najwidoczniej wolał przerzucić problem na mnie.
Dodał jeszcze, że jak kupię u nich motor, to mogę sobie i 3 razy jeździć, a tak, to tylko 1 raz. A niby jak mam się zdecydować na kupno motocykla? Po zdjęciach w folderze?
Umieją zniechęcić do siebie, nie ma co.<br><hr>bardzo niezadowolony
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2010, 09:44

Komentatorzy napisał(a):Właśnie wróciłem z jazd testowych BMW Smorawiński i... wróciłem bardzo niezadowolony :(
Najpierw wypełniłem formularz na stronie, potem telefonicznie umówiono mnie na jazdy 2 motocyklami. Specjalnie przyjechałem do Bydgoszczy z Łodzi (2x200 km). Na miejscu powiedziano mi, że ktoś przez pomyłkę zapisał mnie na 2 jazdy. Nic więcej, zaś po skończeniu pierwszej usłyszałem jak "szef całego namiotu" (pewnie p. Smorawiński) mówi do swojego pracownika: "młody" (to o mnie było, choć nie jesteśmy z tym panem na "ty", mam już też swoje lata, jestem mężem i ojcem!) "młody drugi raz nie jedzie".
Więc podszedłem i zapytałem, o co chodzi. Nawet nie usłyszałem słowa "przepraszam", tylko mi powiedziano, że nie.
Profesjonalny dealer wziąłby pomyłkę swoich pracowników na siebie i zrobił dobrą minę do złej gry, ale p. Smorawiński najwidoczniej wolał przerzucić problem na mnie.
Dodał jeszcze, że jak kupię u nich motor, to mogę sobie i 3 razy jeździć, a tak, to tylko 1 raz. A niby jak mam się zdecydować na kupno motocykla? Po zdjęciach w folderze?
Umieją zniechęcić do siebie, nie ma co.<br><hr>bardzo niezadowolony<br>
Jest nam niezmiernie przykro, że osoba obsługująca imprezę nie wypełniła dotrzymanych obietnic.
Będę bardzo wdzięczny za kontakt na marketing@bmw-smorawinski.pl, w celu wyjasnienia tego zajścia.

<br><hr>BMW Motorrad Smorawiński
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl