Zoda sądu na sprzedaż motoroweru .
• Strona 1 z 1
Zoda sądu na sprzedaż motoroweru .
Witam motorower jest na mnie zarejestrowany , mam 16 lat . W wydziale muszę to załatwić przez sąd . Coś to kosztuje ? Ile czekać trzeba ? To cała rozprawa ?
PS. Już mniej więcej wiem co i jak tyle , że trzeba czekać prawie do października . Jak to zrobił by przyszły nabywca jeździł na moim dowodzie , a w razie wypadku nie miałem przechlapane ?
PS. Już mniej więcej wiem co i jak tyle , że trzeba czekać prawie do października . Jak to zrobił by przyszły nabywca jeździł na moim dowodzie , a w razie wypadku nie miałem przechlapane ?
-
QQQ50gQQQ - Świeżak
Jesli bedzie ubezpieczenie na ciebie bedziesz mial przechlapane. A jesli on popełni przestepstwo to po nr rejestracyjnych przyjda najpier do Ciebie i bedzi etylko niepotrzebny płacz i tłumaczenie
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
-
-
QQQ50gQQQ napisał(a):I jak tak zrobię to nie będzie problemu z przerejestrowaniem ?
Jak to ładnie ująć w słowa czy porostu obok podpis ojca
Tak jak kupowałeś, tak samo sprzedaj. W słowa ubierać nie musisz, wystarczy zapis: " Wyrażam zgodę na zawarcie transakcji". Ważne aby na umowie widniał podpis opiekuna prawnego, z resztą bez niego i tak nie załatwisz żadnych formalności.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
bedzie duzy problem a umowa musi byc spisana na ciebie i podpis prawnego opiekuna i zgoda sadu na sprzedaz majÄ…tku nieletniego
-
zioomeek09 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości