Zobacz wątek - Jazda na ssaniu ;/

Jazda na ssaniu ;/

Dla fanów czterokołowców
_________

Moderatorzy: Walenty, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, Lovtza, Terror, melvin, Landryss25, kravec, gelo007, Bostorn, Miczab, henio12323, Beavis

Jazda na ssaniu ;/

Postprzez maxtrancer » 19/8/2010, 20:15

Witam...poprzedni problem rozwiązany ale pojawil sie następny ;/ przez przypadek jeździłem na ssaniu prostu zapomniałem wyłączyć...i teraz mam tak że jak odpale to muszę trzymać manetkę gazu prawie w oporze żeby nie zgasł...gaźnik regulowałem i nic...i odpala tylko na ssaniu....w czym problem.??czy to może przez to ze jeździłem na ssaniu.? z góry dzięki za pomoc...
maxtrancer
Świeżak
 
Posty: 20
Dołączył(a): 18/8/2010, 20:20


Postprzez Adbem » 25/8/2010, 19:05

To że jeździłeś na ssaniu to raczej nie powód. Odpala tylko na lekkim ssaniu czy przy pełnym? Potem w czasie jazdy nie ma już żadnego problemu?
Adbem
Świeżak
 
Posty: 27
Dołączył(a): 5/9/2009, 13:49

Postprzez maxtrancer » 1/9/2010, 19:15

odpala tylko na pełnym ssaniu...później jak juz chodzi to mogę ssanie wyłączyć i też chodzi...jeżeli trzymam gaz...nawet jeśli ssania nie wyłącze i puszcze gaz to gaśnie ;/
maxtrancer
Świeżak
 
Posty: 20
Dołączył(a): 18/8/2010, 20:20

Postprzez Bostorn » 2/9/2010, 17:14

no to trzeba wyregulowac gaźnik ot i cały problem
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
Avatar użytkownika
Bostorn
Moderator
 
Posty: 5511
Dołączył(a): 12/4/2007, 17:45
Lokalizacja: Henrykowo/Białystok/Lublin

Postprzez maxtrancer » 6/9/2010, 12:27

ale właśnie w tym problem że jak mam gaźnik na normalnych obrotach to nawet go nie odpalę...muszę sporo podkręcić żeby odpalił...a jak odpale i zmniejsze obroty to gaśnie;/
maxtrancer
Świeżak
 
Posty: 20
Dołączył(a): 18/8/2010, 20:20



Powrót do Quady



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości




na gr