2 Pytania
• Strona 1 z 1
nie
to jest banał, ja siadlem i jechalem
gorzej jest z puszczniem sprzegła i ruszaniem bo jak sie ruszy to juz jest z górki
to jest banał, ja siadlem i jechalem
gorzej jest z puszczniem sprzegła i ruszaniem bo jak sie ruszy to juz jest z górki
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
krzysieg napisał(a):Ja w korkach przeciskam się przy krawęzniku czyli po prawej stronie samochodów .
Jakby jakiś cham przycisnął Cie do krawężnika i wywaliłbyś się to byłaby to twoja wina.
Co do pytania wyżej to ja tak wyprzedzam i nie dostałem mandatu, bo jak jedzie policja to się zatrzymuje

- labedz
- Świeżak
to jestes idiota bo jesli juz to kierowcy puszek spodziewaja sie jednosladow z lewej strony o robia im miejsce dojezdzajac do kraweznikakrzysieg napisał(a):Ja w korkach przeciskam się przy krawęzniku czyli po prawej stronie samochodów .
- DuD_95
- Świeżak
Re: 2 Pytania
Kostek95 napisał(a):Ciezko bedzie mi sie nauczyc na biegach w aprili rs 50 ( 2lata jedziłem w automacie)
Nie będzie, kwestia paru godzin i pojmiesz podstawy, nie jest to takie trudne.
Kostek95 napisał(a):
Czy mozna jechac srodkiem drogi gdy np jest korek(czy mandat moge dostac)
Komisarz Artur Zawadzki - Biuro Ruchu Drogowego KG Policji:
Jazda po linii to wykroczenie, bo prawo zabrania zajmowania dwóch pasów jednocześnie. Przepisy nie zakazują natomiast poruszania się dwóch pojazdów obok siebie na jednym pasie. Gdy dojdzie do kolizji lub wypadku, winę ponosi zwykle kierowca, który jako drugi znalazł się obok innego pojazdu.
- _teddy_
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 10 gości