spięcie gry hamuje ?
• Strona 1 z 1
spięcie gry hamuje ?
No witam ponownie dziś jechałem na moim skuterze, 2 tyg temu wywróciłem się tzn wpadłem w poślizg i lekko zrysowałem plastiki na kamieniach i chodzi o to że.
1 sytuacja - ja mam taki wyświetlacz z przodu , pokazuje mi ile mam paliwa i ktora jest godzina , no i gdy hamuje , przodnim hamulcem bądz tylnim to wyświetlacz gaśnie tak jakbym go wyłączał.
2 sytuacja - musze odpalac skuter z kopa bo jak przekrecam kluczyk to tak jakby w ogole akumulatora nie było
3 sytucja- gdy już uda mi się odpalic skuter to jak włączę wyświetlacz i światła postojówki albo normalne to jak go zostawie żeby tak chodził sobie normalnie skuter , pyrkał tak to ten wyświetlacz tak wariuje , włącza się wyłącza tak jakby jakiś kabelek nie łączył
i to chyba na tyle , jak coś źle napisałem albo czegoś nie rozumiecie to postaram się to bardziej wytłumaczyć
czekam na pomoc.
1 sytuacja - ja mam taki wyświetlacz z przodu , pokazuje mi ile mam paliwa i ktora jest godzina , no i gdy hamuje , przodnim hamulcem bądz tylnim to wyświetlacz gaśnie tak jakbym go wyłączał.
2 sytuacja - musze odpalac skuter z kopa bo jak przekrecam kluczyk to tak jakby w ogole akumulatora nie było
3 sytucja- gdy już uda mi się odpalic skuter to jak włączę wyświetlacz i światła postojówki albo normalne to jak go zostawie żeby tak chodził sobie normalnie skuter , pyrkał tak to ten wyświetlacz tak wariuje , włącza się wyłącza tak jakby jakiś kabelek nie łączył
i to chyba na tyle , jak coś źle napisałem albo czegoś nie rozumiecie to postaram się to bardziej wytłumaczyć

czekam na pomoc.
Ostatnio edytowano 15/8/2010, 18:41 przez Qmi, łącznie edytowano 1 raz
- Qmi
- Świeżak
-
maciek.046 - Bywalec
-
wasil1993p - Bywalec
nie. elektryka wariuje bo nie dostaje tyle pradu ile potrzebuje. wiec, jesli zapalasz swiatlo stopu to gasnie wyswietlacz, zeby dostarczyc prad zarowce.
zobacz dlaczego nie ma pradu, moze tylko klemy sie poluznily.
zobacz dlaczego nie ma pradu, moze tylko klemy sie poluznily.
Suzuki Bandit 600N 2003r.
- Mateusz149
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości