Stara Honda CBX 550 F - ma ktoś jakieś doświadczenia z tym?
• Strona 1 z 1
Miałem kiedys CBX650e.... Jako klasyk ... przyzwoity. nie wiem jak to wyglada z 550f - o ile wiem sa 2 modele z owiewka i bez.... jesli chodzi o model bez owiewki to rozwaz moze 650e(pojawiaja sie od czasu do czasu)... jest o wiele ladniejszy... no i silnik jest ok;
73kuce, 16V,hydrauliczne sprzeglo, hydrauliczne kasowanie luzu zaworowego, kardan, 2 tarcze hamulcowe z przodu... przyzwoite jak na te lata, 4 z małym kawalkiem do setki, vmax 185, i wygodna pozycja za kiera... wskaznik poziomu paliwa i inne duperele.... amorki z przodu mozna bylo sobie podpompowac o ile pamietam... (takie pseudo gazowe heh)... W stosunku do starych modeli dobra sprawa. w stosunku do nowych motocykli - wiadomo - kiedys na scigu troche zjechalem ten model heh no ale to przez pryzmat nowszych konstrukcji.....
pozdro
73kuce, 16V,hydrauliczne sprzeglo, hydrauliczne kasowanie luzu zaworowego, kardan, 2 tarcze hamulcowe z przodu... przyzwoite jak na te lata, 4 z małym kawalkiem do setki, vmax 185, i wygodna pozycja za kiera... wskaznik poziomu paliwa i inne duperele.... amorki z przodu mozna bylo sobie podpompowac o ile pamietam... (takie pseudo gazowe heh)... W stosunku do starych modeli dobra sprawa. w stosunku do nowych motocykli - wiadomo - kiedys na scigu troche zjechalem ten model heh no ale to przez pryzmat nowszych konstrukcji.....
pozdro
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości