[Yamaha XJ6] Yamaha XJ6 - po prostu golas
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Yamaha XJ6] Yamaha XJ6 - po prostu golas
Dyskusja na temat: Yamaha XJ6 - po prostu golas
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Yamaha XJ6 - po prostu golas
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Yamaha XJ6 - po prostu golas
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
...tłumik śmy zrobili ze szfagrem z baku od dełu tico.
coś ostatnio yamaha nie ma szczęcia do stylistów.<br><hr>chlor

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widze, ze nastala moda na wystajace tylne blotniki a'la pies robiacy kupe, no i ten wydech...<br><hr>Motonita
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dynamika tramwaju wodnego? Ja rozumiem, że teraz jest moda na ekwilibrystykę słowną (patrz artykuły Boczo), ale chciałem przypomnieć, że XJ6 jest minimalnie, bo minimalnie, ale jednak szybsza do setki od FZ6. Wiem, że oba motocykle nie należą do sportowych, ale nie wszystko co jest wolniejsze od BMW S1000RR musi być od razu żółwiem
Do miasta to jest bardzo poręczny sprzęt i zdarzało mi się na nim (choć jeździłem testowo tylko) objeżdżać nieco mniej ogarniętych kolegów na sportach
<br><hr>duddits

Do miasta to jest bardzo poręczny sprzęt i zdarzało mi się na nim (choć jeździłem testowo tylko) objeżdżać nieco mniej ogarniętych kolegów na sportach

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przecież tam chodzi o starą XJ600 a ta była na prawde powolna.<br><hr>mgr inż.Komentatorzy napisał(a):Dynamika tramwaju wodnego? Ja rozumiem, że teraz jest moda na ekwilibrystykę słowną (patrz artykuły Boczo), ale chciałem przypomnieć, że XJ6 jest minimalnie, bo minimalnie, ale jednak szybsza do setki od FZ6. Wiem, że oba motocykle nie należą do sportowych, ale nie wszystko co jest wolniejsze od BMW S1000RR musi być od razu żółwiem
Do miasta to jest bardzo poręczny sprzęt i zdarzało mi się na nim (choć jeździłem testowo tylko) objeżdżać nieco mniej ogarniętych kolegów na sportach<br><hr>duddits<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kolego szybsza od fz6 ale nie od fz6 S2Komentatorzy napisał(a):Dynamika tramwaju wodnego? Ja rozumiem, że teraz jest moda na ekwilibrystykę słowną (patrz artykuły Boczo), ale chciałem przypomnieć, że XJ6 jest minimalnie, bo minimalnie, ale jednak szybsza do setki od FZ6. Wiem, że oba motocykle nie należą do sportowych, ale nie wszystko co jest wolniejsze od BMW S1000RR musi być od razu żółwiem
Do miasta to jest bardzo poręczny sprzęt i zdarzało mi się na nim (choć jeździłem testowo tylko) objeżdżać nieco mniej ogarniętych kolegów na sportach<br><hr>duddits<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a czym sie rózni fz6 a fz6 s2 ? Silnikowo niczymKomentatorzy napisał(a):Dynamika tramwaju wodnego? Ja rozumiem, że teraz jest moda na ekwilibrystykę słowną (patrz artykuły Boczo), ale chciałem przypomnieć, że XJ6 jest minimalnie, bo minimalnie, ale jednak szybsza do setki od FZ6. Wiem, że oba motocykle nie należą do sportowych, ale nie wszystko co jest wolniejsze od BMW S1000RR musi być od razu żółwiem
Komentatorzy napisał(a):kolego szybsza od fz6 ale nie od fz6 S2<br><hr>psmoku<br>

xj6 jest szybsza od fazera (gdzies do 120).<br><hr>jajko
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oglądając zdjęcia i czytając dane techniczne trudno nie zanucić,,ale to już było''ale wraca ciągle.Co nie oznacza bynajmniej że stare rozwiązania są złe.Co do stylistyki to mam wrażenie że konstruktorzy stworzyli tą maszynę wykorzystując części z innych motocykli....<br><hr>marian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dosyć mam czytania tych testów 600, każdy "mądry i doświadczony" Pan dziennikarz i motocyklista pisze o tych motocyklach jakby miały przyśpieszenie starej Jawy. W Polsce jak już ktoś nie ma litra to frajer. Ja rozumiem, że portal nazywa się ścigacz.pl, ale to już przesada Panowie co piszecie. Nie jeden ma 80KM w aucie i też jedzie. Pozdrowienia dla myślących.<br><hr>3eski
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie ma co się tak stresować. Prywatnie autor porusza się na co dzień Yamahą MT-03, która ma 48KM, a nie litrem. Nie jest też fanem litrów, bo nawet na tor ma "tylko" 600-tkę. Perspektywa jest więc zachowana. Niestety prawda jest taka, że XJ6 w zestawieniu z większością motocykli ma skromne osiągi, nawet jeśli są to osiągi o niebo szybsze niż u wspomnianej Jawy. <br><hr>LovtzaKomentatorzy napisał(a):Dosyć mam czytania tych testów 600, każdy "mądry i doświadczony" Pan dziennikarz i motocyklista pisze o tych motocyklach jakby miały przyśpieszenie starej Jawy. W Polsce jak już ktoś nie ma litra to frajer. Ja rozumiem, że portal nazywa się ścigacz.pl, ale to już przesada Panowie co piszecie. Nie jeden ma 80KM w aucie i też jedzie. Pozdrowienia dla myślących.<br><hr>3eski<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a ja mam wrażenie i to nieodparte, że ten model jest produkowany już w chińskiej fabryce Yamahy
stąd ta "rewelacyjna" cena (jeżeli prawie 28.000 PLN można nazwać rewelacją )
Pażyjom uvidim - napisz Lovtzo ten test po roku jak już kilku z nas zrobi tym cackiem po 20.000 kilometrów. ocenimy wtedy ile zostało z tradycji XJ600
<br><hr>Van Helsing
Pażyjom uvidim - napisz Lovtzo ten test po roku jak już kilku z nas zrobi tym cackiem po 20.000 kilometrów. ocenimy wtedy ile zostało z tradycji XJ600

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kiedy na ścigaczu.pl zaczną być umieszczane obiektywne testy, a nie sponsorowane teściki, żenada
<br><hr>Krzysztof B.

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ale masz na myśli fz6 78 czy 98 KM?, bo chyba 78 KM, chociaż kolega ma fz6 98KM a ja xj6 i jeszcze mi nie odjechał ;><br><hr>mietekKomentatorzy napisał(a):Dynamika tramwaju wodnego? Ja rozumiem, że teraz jest moda na ekwilibrystykę słowną (patrz artykuły Boczo), ale chciałem przypomnieć, że XJ6 jest minimalnie, bo minimalnie, ale jednak szybsza do setki od FZ6. Wiem, że oba motocykle nie należą do sportowych, ale nie wszystko co jest wolniejsze od BMW S1000RR musi być od razu żółwiem
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ten wydech to po prostu dramat, yamaha już jak widać oszczędza na wszystkim jak może, a ceny motocykli ma najwyższe z całej 4. To samo wydech w FZ8 - dramat, porażka i kupa.<br><hr>z
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Właśnie cala Yamaha jest robiona w japonii jak zresztą pozostale to nie suzuki, a cena jak cena nie podoba ci się kup gladiusa to prawdziwy chiński skuter<br><hr>AdiKomentatorzy napisał(a):a ja mam wrażenie i to nieodparte, że ten model jest produkowany już w chińskiej fabryce Yamahy
Pażyjom uvidim - napisz Lovtzo ten test po roku jak już kilku z nas zrobi tym cackiem po 20.000 kilometrów. ocenimy wtedy ile zostało z tradycji XJ600<br><hr>Van Helsing<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem właścicielem XJ6S od roku. Motocykl z półowiewką, poza tym jak naked. Sprzęt jest praktyczny, wygodny, oszczędny (5-8L/100km w zależności od zapotrzebowania na adrenalinę), ma wystarczające zawieszenie i hamulce (niestety tylko wystarczające). Jakość wykonania bez zarzutu, najlepsze opony szosowe na rynku montowane już w fabryce, duży wybór fabrycznych akcesoriów. Moim zdaniem mocna propozycja na rynku codziennych 600tek. Stylistycznie bliżej jej do GSR600 niż nudnej CBF600 i Bandita. Kawał sprzętu za te pieniądze. <br><hr>Raven
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
niczym....tylko 20 KM różnicyKomentatorzy napisał(a):Dynamika tramwaju wodnego? Ja rozumiem, że teraz jest moda na ekwilibrystykę słowną (patrz artykuły Boczo), ale chciałem przypomnieć, że XJ6 jest minimalnie, bo minimalnie, ale jednak szybsza do setki od FZ6. Wiem, że oba motocykle nie należą do sportowych, ale nie wszystko co jest wolniejsze od BMW S1000RR musi być od razu żółwiem
Komentatorzy napisał(a):kolego szybsza od fz6 ale nie od fz6 S2<br><hr>psmoku<br>
Komentatorzy napisał(a):a czym sie rózni fz6 a fz6 s2 ? Silnikowo niczym
xj6 jest szybsza od fazera (gdzies do 120).<br><hr>jajko<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To czemu np. na YBR250 napisane jest "Made in Brasil"?<br><hr>TonyKomentatorzy napisał(a):a ja mam wrażenie i to nieodparte, że ten model jest produkowany już w chińskiej fabryce Yamahy
Pażyjom uvidim - napisz Lovtzo ten test po roku jak już kilku z nas zrobi tym cackiem po 20.000 kilometrów. ocenimy wtedy ile zostało z tradycji XJ600<br><hr>Van Helsing<br>
Komentatorzy napisał(a):Właśnie cala Yamaha jest robiona w japonii jak zresztą pozostale to nie suzuki, a cena jak cena nie podoba ci się kup gladiusa to prawdziwy chiński skuter<br><hr>Adi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości