Pierwszy motor problem z wyborem...
• Strona 1 z 1
Pierwszy motor problem z wyborem...
Witam wszystkich:)
Chciałem sie poradzic na tym forum gdyz niestety nie mam znajomych ktorzy jezdza na motorach... Od paru lat marzył mi sie motorek, zbierałem kase, skonczyłem kursy zdałem prawko i nastał czas na zakup czegos własnego...
Na oku mam Yamahe FZR 400 oraz suzuki gsxf 750. Który z tych motorków polecili byście na poczatki przygody jednośladem?
A moze jakis inny sprzęt do 6 tyś zł ?
z góry serdecznie dziekuje za pomoc...
do moderatorów : jesli temat zalozylem w złym miejscu prosze o przeniesienie do własciwego...
Chciałem sie poradzic na tym forum gdyz niestety nie mam znajomych ktorzy jezdza na motorach... Od paru lat marzył mi sie motorek, zbierałem kase, skonczyłem kursy zdałem prawko i nastał czas na zakup czegos własnego...
Na oku mam Yamahe FZR 400 oraz suzuki gsxf 750. Który z tych motorków polecili byście na poczatki przygody jednośladem?
A moze jakis inny sprzęt do 6 tyś zł ?
z góry serdecznie dziekuje za pomoc...
do moderatorów : jesli temat zalozylem w złym miejscu prosze o przeniesienie do własciwego...
- Pr0sty
- Świeżak
heh no w tym miejscu to jest pierwszy taki post
ale jeżeli wybierasz między tymi dwoma, to pamiętaj że gsxf to wielka i bardzo ciężka krowa (około 230kg) i ma jednak 100koników. Jak na pierwszy motocykl to może być zbyt ambitne.

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):heh no w tym miejscu to jest pierwszy taki postale jeżeli wybierasz między tymi dwoma, to pamiętaj że gsxf to wielka i bardzo ciężka krowa (około 230kg) i ma jednak 100koników. Jak na pierwszy motocykl to może być zbyt ambitne.
a FZR 400 ? jest to lekka maszyna dosc mocna ale nie wiem nic o prowadzeniu... czy moze mo ktos cos o nim powiedziec?
- Pr0sty
- Świeżak
Na pierwszy moto polecałbym ci Bandita 400. Sam na nim jeżdże i jestem zadowolony, w zupełności wystarcza jak na 1 motocykl. Części sa łatwo dostępne i zmieścisz sie w 6 tyś. W tej cenie warto pomyśleć nad GS500, CB500 czy ER5. Maszyny sa fajne, ale bandzior lepszy i mocniejszy:D
pozdro
pozdro
-
hanys - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości