[Aktualności] Stunter13 zabija skład sędziowski -...
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
[Aktualności] Stunter13 zabija skład sędziowski -...
Dyskusja na temat: Stunter13 zabija skład sędziowski - wyniki zawodów StuntGP 2010
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Stunter13 zabija skład sędziowski - wyniki zawodów StuntGP 2010
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Stunter13 zabija skład sędziowski - wyniki zawodów StuntGP 2010
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Widziałem przejazdy finałowe i mam jedno pytanie - za co LukaszFRS dostal 3-cie miejsce? Pokazał dokladnie to samo co w zeszłym roku... Cyrkle w jedna strone, mało akrobatyki, srednie stoppale, drifty na poziomie $13. Cóż mimo, ze naszych "sedziow" bylo tylko 2 to jednak musialo to wystarczyc...
PS: milo popatrzec jak najbardziej promowany przez ten portal i inne media zawodnik, jest objeżdżany przez małolatów... no ale trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejść...
<br><hr>zadzior
PS: milo popatrzec jak najbardziej promowany przez ten portal i inne media zawodnik, jest objeżdżany przez małolatów... no ale trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejść...
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
IMO FRS nie powinien zająć 3 miejscia, 2 gleby w finałowym niedzielnym przejeździe mówią same za siebie. 3 miejsce należy się Benjaminowi Baldini - takie jest moje zdanie.Komentatorzy napisał(a):Widziałem przejazdy finałowe i mam jedno pytanie - za co LukaszFRS dostal 3-cie miejsce? Pokazał dokladnie to samo co w zeszłym roku... Cyrkle w jedna strone, mało akrobatyki, srednie stoppale, drifty na poziomie $13. Cóż mimo, ze naszych "sedziow" bylo tylko 2 to jednak musialo to wystarczyc...
PS: milo popatrzec jak najbardziej promowany przez ten portal i inne media zawodnik, jest objeżdżany przez małolatów... no ale trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejść...<br><hr>zadzior<br>
Zgadzam się z moim przedmówcą.<br><hr>erterter
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zapewne każdy będzie miał własne zdanie, bo zawsze ile ludzi tyle opinii, ale moim zdaniem powinno to wyglądać m/w tak: Stunter13, Zoltan, Jeandrot, Baldini, Razerback, ŁukaszFRS, Raptowny, Pasio, Korzeń... <br><hr>StuntObserwatorKomentatorzy napisał(a):Widziałem przejazdy finałowe i mam jedno pytanie - za co LukaszFRS dostal 3-cie miejsce? Pokazał dokladnie to samo co w zeszłym roku... Cyrkle w jedna strone, mało akrobatyki, srednie stoppale, drifty na poziomie $13. Cóż mimo, ze naszych "sedziow" bylo tylko 2 to jednak musialo to wystarczyc...
PS: milo popatrzec jak najbardziej promowany przez ten portal i inne media zawodnik, jest objeżdżany przez małolatów... no ale trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejść...<br><hr>zadzior<br>
Komentatorzy napisał(a):IMO FRS nie powinien zająć 3 miejscia, 2 gleby w finałowym niedzielnym przejeździe mówią same za siebie. 3 miejsce należy się Benjaminowi Baldini - takie jest moje zdanie.
Zgadzam się z moim przedmówcą.<br><hr>erterter<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Super, gratulacje S13!!! Wygrana jak najbardziej zasłużona. Lata treningów i determinacja nie poszły na marne, należysz do ścisłej światowej czołówki. Pozdro!!!<br><hr>DR
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a niby kto był według Ciebie lepszy?<br><hr>KrissKomentatorzy napisał(a):czym $13 zabił sędziów? BYLI LEPSI ! <br><hr>NoirYeux<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zoltan był lepszy. Niestety, taka prawda...<br><hr>ArturKomentatorzy napisał(a):czym $13 zabił sędziów? BYLI LEPSI ! <br><hr>NoirYeux<br>Komentatorzy napisał(a):a niby kto był według Ciebie lepszy?<br><hr>Kriss<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zoltan pierwszy, Stunter13 drugi... Reszta tak jak napisałeś... Co do ŁukaszaFRS to w zeszłym roku pojechał dużo lepiej. Tak mi się wydaje. Za 2 gleby trzecie miejsce? Hmm... Czyli gdyby się gleby to pewnie by był drugi albo pierwszy nawet! Absurd...<br><hr>PivotKomentatorzy napisał(a):Widziałem przejazdy finałowe i mam jedno pytanie - za co LukaszFRS dostal 3-cie miejsce? Pokazał dokladnie to samo co w zeszłym roku... Cyrkle w jedna strone, mało akrobatyki, srednie stoppale, drifty na poziomie $13. Cóż mimo, ze naszych "sedziow" bylo tylko 2 to jednak musialo to wystarczyc...
Komentatorzy napisał(a):IMO FRS nie powinien zająć 3 miejscia, 2 gleby w finałowym niedzielnym przejeździe mówią same za siebie. 3 miejsce należy się Benjaminowi Baldini - takie jest moje zdanie.
Zgadzam się z moim przedmówcą.<br><hr>erterter<br>Komentatorzy napisał(a):Zapewne każdy będzie miał własne zdanie, bo zawsze ile ludzi tyle opinii, ale moim zdaniem powinno to wyglądać m/w tak: Stunter13, Zoltan, Jeandrot, Baldini, Razerback, ŁukaszFRS, Raptowny, Pasio, Korzeń... <br><hr>StuntObserwator<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgadzam sie w 100%. Glowny mentor i wzorzec Lukasza czyli Raptowny robi dokladnie to samo a jest 9 wiec troche tego nie rozumiem...<br><hr>speedyKomentatorzy napisał(a):Widziałem przejazdy finałowe i mam jedno pytanie - za co LukaszFRS dostal 3-cie miejsce? Pokazał dokladnie to samo co w zeszłym roku... Cyrkle w jedna strone, mało akrobatyki, srednie stoppale, drifty na poziomie $13. Cóż mimo, ze naszych "sedziow" bylo tylko 2 to jednak musialo to wystarczyc...
Zgadzam się z moim przedmówcą.<br><hr>erterter<br>Komentatorzy napisał(a):Zapewne każdy będzie miał własne zdanie, bo zawsze ile ludzi tyle opinii, ale moim zdaniem powinno to wyglądać m/w tak: Stunter13, Zoltan, Jeandrot, Baldini, Razerback, ŁukaszFRS, Raptowny, Pasio, Korzeń... <br><hr>StuntObserwator<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moim zdaniem zawody StuntGP 2010 to totalna porażka!
Nie chodzi mi tutaj wcale o zmienne warunki atmosferyczne. Ale o całokształt organizacji ?
Pod koniec zawodów miał się odbyć konkurs na najlepszy trick, drift , stoppie , wspólny burnout?.Wstyd.Zawodnicy po odebraniu nagród odrazu sie rozjechali do domu.
A wynik zawodów to szkoda gadać?
Jakim cudem Stunter13 pierszy?
Angyal Zoltan jeździł dużo lepiej od Stuntera13
A ŁukaszFrs trzecie miejce to totalna pomyłka?
Jeździł dużo gorzej niż w zeszłym roku.
Jaki wstyd przed zagranicznymi gośćmi że tutaj w Polsce wygrywaja tylko POLACY!!!
Wątpie że w przyszłości ktoś nas jeszcze odwiedzi.<br><hr>Wstyd !!!!!!!!!!!
Nie chodzi mi tutaj wcale o zmienne warunki atmosferyczne. Ale o całokształt organizacji ?
Pod koniec zawodów miał się odbyć konkurs na najlepszy trick, drift , stoppie , wspólny burnout?.Wstyd.Zawodnicy po odebraniu nagród odrazu sie rozjechali do domu.
Jaki wstyd przed zagranicznymi gośćmi że tutaj w Polsce wygrywaja tylko POLACY!!!
Wątpie że w przyszłości ktoś nas jeszcze odwiedzi.<br><hr>Wstyd !!!!!!!!!!!
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Angyal Zoltan zdecydowanie był najlepszy.<br><hr>bydziaKomentatorzy napisał(a):czym $13 zabił sędziów? BYLI LEPSI ! <br><hr>NoirYeux<br>Komentatorzy napisał(a):a niby kto był według Ciebie lepszy?<br><hr>Kriss<br>Komentatorzy napisał(a):Zoltan był lepszy. Niestety, taka prawda...<br><hr>Artur<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Stunter13 zabija skład sędziowski.
Jakim cudem?Angyal Zoltan jeździł dużo lepiej.
On powienien mieć piersze miejsce.
Znajomości robią swoje.<br><hr>wawa
Jakim cudem?Angyal Zoltan jeździł dużo lepiej.
On powienien mieć piersze miejsce.
Znajomości robią swoje.<br><hr>wawa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zoltan był lepszy od stuntera i to każdy wie nawet sam Stunter był zdziwiony wygraną. Sedziowie po podciągali oceny dla polaczków, przedstawcie szczególowe punktacje jakie były przyznawane przez sędziąw. Czarno na białym będzie widać kto podciągał oceny. To samo było na extrememoto , polskie zawody stunt są mocno ustawione przez sędziów. <br><hr>adam
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie kolego<br><hr>kryszaKomentatorzy napisał(a):Zoltan był lepszy od stuntera i to każdy wie nawet sam Stunter był zdziwiony wygraną. Sedziowie po podciągali oceny dla polaczków, przedstawcie szczególowe punktacje jakie były przyznawane przez sędziąw. Czarno na białym będzie widać kto podciągał oceny. To samo było na extrememoto , polskie zawody stunt są mocno ustawione przez sędziów. <br><hr>adam<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nawet Cygan powiedział że wyniki są zaskakujące! Moim zdaniem także Zoltan był lepszy! Bardziej urozmaicony przejazd, z większym pomysłem.Manetka gazu w tylnym podnóżku genialneKomentatorzy napisał(a):Zoltan był lepszy od stuntera i to każdy wie nawet sam Stunter był zdziwiony wygraną. Sedziowie po podciągali oceny dla polaczków, przedstawcie szczególowe punktacje jakie były przyznawane przez sędziąw. Czarno na białym będzie widać kto podciągał oceny. To samo było na extrememoto , polskie zawody stunt są mocno ustawione przez sędziów. <br><hr>adam<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"nawet Cygan powiedział" Powiedziałem, to fakt. Czasami konferansjer mówi rożne rzeczy celowo, by zwiększyć emocje. Nie mi oceniać kto był lepszy. Zatrudniłem do tego jury. Mówicie że AC Farias się myli????Komentatorzy napisał(a):Zoltan był lepszy od stuntera i to każdy wie nawet sam Stunter był zdziwiony wygraną. Sedziowie po podciągali oceny dla polaczków, przedstawcie szczególowe punktacje jakie były przyznawane przez sędziąw. Czarno na białym będzie widać kto podciągał oceny. To samo było na extrememoto , polskie zawody stunt są mocno ustawione przez sędziów. <br><hr>adam<br>Komentatorzy napisał(a):Nawet Cygan powiedział że wyniki są zaskakujące! Moim zdaniem także Zoltan był lepszy! Bardziej urozmaicony przejazd, z większym pomysłem.Manetka gazu w tylnym podnóżku genialne<br><hr>DBB<br>
<br><hr>Cygan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
...za rok się poprawię, nie wiem tylko czy zechce ktoś przyjechać na taką porażkę. Pewnie wszyscy uderzą na Koszalin....<br><hr>CyganKomentatorzy napisał(a):Moim zdaniem zawody StuntGP 2010 to totalna porażka!
Wątpie że w przyszłości ktoś nas jeszcze odwiedzi.<br><hr>Wstyd !!!!!!!!!!!<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl