Power komander
• Strona 1 z 1
Power komander
Witam
Potrzebuję kontakt do osoby znającej temat/zajmującej się mapami do power komanderów.
Jeśli było na forum proszę o link do tematu.
Z góry dziękuję.
Potrzebuję kontakt do osoby znającej temat/zajmującej się mapami do power komanderów.
Jeśli było na forum proszę o link do tematu.
Z góry dziękuję.
-
nurofen - Świeżak
W PolandPosition Yamaha Suzuki Piaseczno (ta sam hamowania w obu przypadkach stoi w serwisie suzuki w piasecznie) w Warszawie ustawiaja power commandery. Jaka wersje masz ? PCIII PCII bo PCI juz nie zhamujesz tzn shamujesz ale nie napisza CI mapy.
Mapy do PCIII PCV sa na stronie. Ale to uniwersjalne.
Ja motocykl shamowałem w Wawie i bierz moc na kole i nie poprawiana na przyczepnosc opony czyli rzeczywista. aaa ja mam 105,56kuca z przelotem sliponem arrowa KN i PCIII na kole oczywiscie.
Mapy do PCIII PCV sa na stronie. Ale to uniwersjalne.
Ja motocykl shamowałem w Wawie i bierz moc na kole i nie poprawiana na przyczepnosc opony czyli rzeczywista. aaa ja mam 105,56kuca z przelotem sliponem arrowa KN i PCIII na kole oczywiscie.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
3fun i Tomasz Kędzior - W strojeniu motocykli moim zdaniem jest najlepszy.
Powiem tyle:
Po mimo dobrania odpowiednich elementów, warto stroić motocykl indywidualnie.
Tomek właśnie takimi sprawami się zajmuje, indywidualne mapy pod PCIII ustawiane przez niego.
Powiem tyle:
Po mimo dobrania odpowiednich elementów, warto stroić motocykl indywidualnie.
Tomek właśnie takimi sprawami się zajmuje, indywidualne mapy pod PCIII ustawiane przez niego.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość