Czy ktos moglby mi wytlumaczyc kilka rzeczy?
• Strona 1 z 1
Czy ktos moglby mi wytlumaczyc kilka rzeczy?
Wiem, ze jest to dosc glupie pytanie, ale co to jest klasa stock 1000 i czym rozni sie od innych klas?
Nie znam sie na tym zupelnie, a potrzebuje sie dowiedziec...
- baby_angel
- Świeżak
można by o tym długo pisać więc lepiej przeczytaj jakiś regulamin.
Ogólnie to są 4-o takty homologowane o pojemności 600-1200. Od klasy superbike superbike różni się pojemnością (750-1200) i przeróbkami.
Oczywiście w stocku jest ich znacznie mniej.
No i niemniej ważne---cena. Jak masz 100 tysięcy pln to zrobisz niesamowitego stocka, jeśli chodzi o sbk to możesz sobie kupić jedynie waciki
Ogólnie to są 4-o takty homologowane o pojemności 600-1200. Od klasy superbike superbike różni się pojemnością (750-1200) i przeróbkami.
Oczywiście w stocku jest ich znacznie mniej.
No i niemniej ważne---cena. Jak masz 100 tysięcy pln to zrobisz niesamowitego stocka, jeśli chodzi o sbk to możesz sobie kupić jedynie waciki
- metysu
- Świeżak
no dobra może i dużo nie napisałem ale ta pojemność to właśnie kopia tego co jest napisane w regulaminie na stronie aw, więc powinno się zgadzać. Klakson Siary to chyba też odległa sprawa, chociaż dobrze pamiętać żeby się nie zdziwić jak ktoś będzie chciał cię zdyskwalifikować. To może jeszcze napiszesz coś o użuwanych oponach do 600tki (chodzi mi o tor) bo to mnie najbardziej interesuje
- metysu
- Świeżak
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
no wlasnie... ile chcesz?? i mam takie pytanie.... jezeli mam na zbiorniczku plynu hamulcowego znaczek brembo a na pompie nigdzie nic nie widze to pompa tez jest brembo?? dodam tylko ze na pompie tylnego hebla jest znaczek "b"
-
kravec - Administrator
A to jest, jakaś taka fajna, akcesoryjna, radialna pompa, która pasuje do wszystkiego?
Może masz jakiś krótki rolgaz niepotrzebny?
Może masz jakiś krótki rolgaz niepotrzebny?
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
A jak się z tym będzie latało na ulicy?
Będe musiał za każdym razem przekładać, czy będzie ok?
No i gdzie to kupić, bo patrzyłem w dynotech-u mieli jakieś za 700zł, a to dojść spora różnica.
Będe musiał za każdym razem przekładać, czy będzie ok?
No i gdzie to kupić, bo patrzyłem w dynotech-u mieli jakieś za 700zł, a to dojść spora różnica.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości