Zobacz wątek - To już przechodzi wszelkie pojęcie
NAS Analytics TAG

To już przechodzi wszelkie pojęcie

O wszystkim
_________

To już przechodzi wszelkie pojęcie

Postprzez robertsz » 10/3/2007, 20:16

http://www.marcozxr.piwko.pl/inne/fakt.jpg

Widział to ktoś mi normalnie słów brakuje , osobiście chciał bym spotkać autora tego artykułu. :twisted: :evil:
I Decide who lives or die
robertsz
Świeżak

Postprzez Manhatan » 10/3/2007, 20:22

130 motocyklistów ginie :lol: a ilu kierowców samochodów, bo już zapomniałem... :evil: Niech sobie policzą ile mają dzięki nim płuc, nerek czy serc :evil:
I kto to pisz? FAKT!

Nie no ja pierd***, przeczytałem dokładnie i mnie nosi, żeby temu człowiekowi co to napisał... (mogliby tego użyć przeciwko mnie jako groźbę)
Ostatnio edytowano 10/3/2007, 20:28 przez Manhatan, łącznie edytowano 1 raz
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
Manhatan
VIP Ścigacz.pl

Postprzez maciejos » 10/3/2007, 20:24

Pe*** zasrane a autem to się zabic nie można "ginie ich 130" a jakos o tym że w wypadkach z udziałem auta ginie 38tyś ludzi jak nie więcej to już zapomnieli a jak idzesz ulicą w zimie i się poslizgniesz i zabijesz to też już zapomnieli co z tego że 200km/h jak ktoś ma pecha to idąc ulicą 5km/h przewruci się i patyk najpierw wbije się w oko potem przebije kośc oczodołową i wbije się w mózg to jest dobiero dobry dawca co on może miec uszkodzonego przy 5km/h

Ten artykuł to poprostu żenada
maciejos
Świeżak

Postprzez mlody » 10/3/2007, 20:28

Ciii,tam sie pan Jacek wypowiada,ktory kupil gsx 750f za 35tys,i rozpedza sie do 240 :twisted: :twisted:
I pan Jacek jest krejzi i dżejzi,oczywiscie nie moglo zabraknac tematu linki,żenada...
mlody
VIP Ścigacz.pl

Postprzez kravec » 10/3/2007, 20:43

ale to jest fakt..... super expres tez nie lepszy..... tylko rece zalamuje jak slysze ze to jest swietne pismo.. bo o wszystkim tam pisza.... niektorych rzeczy sie po prostu nie wytlumaczy ludziom...
kravec
Administrator

Postprzez cichy » 10/3/2007, 20:43

OMFG ale się uśmiałem, omal nie spadłem z krzesła. :lol:
Pan Jacek kołodziejski, normalnie super dawca podstarzały przykładny motocyklista onanista na mulastym i ociężałym turystyku, z linką na szyi i granatem w d….. :lol:
Codziennie ryzykuje życie w wyścigach z polonezami (zapewne też często przegrywa). :lol:
Co to za gość? :shock: :roll:
cichy
VIP Ścigacz.pl

Postprzez indus » 10/3/2007, 21:10

trzeba było pewnie o czymś napisać to łapneli się czegoś starego i znanego, bo wiadomo tak jest najłatwiej. Dopisali parę bzdetów i artykuł gotowy. Szkoda tylko że mało prawdziwy, prawdziwe są tu tylko liczby nerek itd.(chociaż umią liczyć). Dla mnie kolejny stek kłamstw, które się wraz z sezonem pojawią w niejednej gazecie, blee :x
indus
VIP Ścigacz.pl

Postprzez WhiteArmy00 » 10/3/2007, 21:35

Co za...... brak słów.... po prostu brak słów..... a potem mamy opinie jaką mamy.....
WhiteArmy00
Świeżak

Postprzez pawlak200192 » 10/3/2007, 21:45

Ale jak sie rodzinka nie zgodzi to podobno nie ma wybebeszania :!:
pawlak200192
VIP Ścigacz.pl

Postprzez mlody » 11/3/2007, 00:19

pawlak200192 napisał(a):Ale jak sie rodzinka nie zgodzi to podobno nie ma wybebeszania :!:

Akurat kwestia "wybebeszania" jest wedlug mnie pozytywna.
Skoro,człowiek zginął,a jego organy mogą uratowac czyjes zycie-czemu sie nie godzic.
Moze w pierwszych chwilach rodzina reaguje spontanicznie,nie godzac sie na oddanie organów.
Moze to glupie,ale w ten sposob mozna sprawic by cos po tym czlowieku zostalo na tym swiecie...
p.s od jednego chłopaka ze Strzelec pobrano rogówke do przeszczepu...
..Ktos cierpi,aby szczesliwy mógł byc ktos.... :?
mlody
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Meciek » 11/3/2007, 08:48

Ja się tylko z tego śmiać mogę. autor tego artykułu to jakiś debil. zamiast wejść np. na nasze forum i poczytać o co w tym wszystkim chodzi to woli spytać jakieś babcie przed spożywczakiem. żenada
Meciek
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Kwazi » 11/3/2007, 09:21

mam to w du*** :twisted:
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij

"zielona szóstka"
Kwazi
VIP Ścigacz.pl

Postprzez SpeedyG » 11/3/2007, 09:31

Co masz w du*** ?znasz się z panem kaziem :D

Może zorganizujmy się, niech autor poda nazwę tego szmatławca. O ile artykuł jest wogule świerzy, można zadzwonić i narobić dymu tym frajerom za takie gryzmoły. To obraża nasze środowisko, tak samo my możemy tam zadzwonić i powiedzieć że redaktorzy tego szmatławca to geje,pedały i przygłupy.
SpeedyG
Świeżak

Postprzez Kwazi » 11/3/2007, 09:42

SpeedyG napisał(a):Co masz w du*** ?

takich artykułów pojawi sie jeszcze od groma i nic z tym nie zrobisz
juz tyle razy media,gazety obrzucały nas błotem ze zaczeło mi to latac...czasami nawet smieszyc
tania sensacja-tak to nazywam

SpeedyG napisał(a):znasz się z panem kaziem .

moze... :lol:

pozdr
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij

"zielona szóstka"
Kwazi
VIP Ścigacz.pl

Postprzez siekson » 11/3/2007, 11:10

Fajny artykul :D. Jak Cichy tez sie tak dawno nie usmialem. A najlepsze sa zdjecia :D :D :D. Pani ania mnie rozwala po prostu. Ale z niej zabijaka. Wyglada tak jakby miala zamiar zjesc te nerki :D
siekson
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Inku » 11/3/2007, 11:40

Maruder napisał(a): Swietny popis braku minimum rzetelności dziennikarskiej. Powiem nawet więcej...watpie by pisał to w ogóle dziennikarz, gdyż oni uczą sie tzw. etyki, a przynajmniej jej podstaw. Artykuł jest nieetyczny, gdyż jedynym jego celem jest wzbudzanie negatywnych wręcz agresywnych postaw jedenej grupy społeczenstwa wobec drugiej. To już nawet nie jest sensacja, czy skandal...to poprostu kompletny ściek pismiennictwa jako takiego, a człowiek, który to napisał nigdy nie powinien był się nauczyc pisać...a już na pewno nikt nie powinien go nazywac dziennikarzem.

Święte słowa!! Artykuł propaguje wrogość do innej grupy społecznej. I to powinno być karane. Ale chyba najbardziej przykre jest to, że przez wypowiedzi takiego Jacka Kołodziejczyka, ludzie postronni postrzegają wszystkich motocyklistów jako dawców, samobójców, morderców. Przecież ci na motórach sami tak o sobie mówią. I jak tu może być dobrze skoro ludzie postrzegają cię jako świra???

A później dziwić się komentarzom pod wiadomościami o śmierci motocyklistów. Panie przeż to świry som, nawet w gazetach o tym piszom. :shock:
Inku
Bywalec

Postprzez kanibala » 11/3/2007, 12:01

eh, chyba sie nie przejmujecie? 8)

gdyby jeszcze w jakiejs gazecie to napisali to by bylo o czym porozmawiac ale skoro to drukuja w tym papierze toaletowym gdzie na kolejnych stronach mamy rewelacje typu naga Kasia Cichopek daje komus na plazy i widzimy niewyrazne zdjecie z doklejona glowa w Photoshopie, nastepnie sympatyczny Pan Zdzich opowiiada o tym jak nie przeslal lancuszka na gg milionom wymaganych osob i nastepnego dnia potracil go tramwaj, nastepnie relacja z tego co jadl Krzysztof Ibisz i czemu o zgrozo jego herbata byla slodzona zagranicznym cukrem to wiecie co....

mozemy sie posmiac chociaz :lol: a Ci ktorzy czytaja takie gazety i wyrabiaja sobie na ich podstawie opinie to mysle, ze maja wieksze problemy na glowie :twisted:
kanibala
Świeżak

Następna strona

Powrót do Hydepark