gsx-r 600 albo ninja 636 2006rok??
• Strona 1 z 2 • 1, 2
gsx-r 600 albo ninja 636 2006rok??
Pogoda coraz lepsza (przynajmniej w Londynie) i po kradzieży moje R1 postanowiłem kupić 600, tylko nie wiem co wybrać mowa o nowym moto z 2006r. Szukam i szukam ale niestety R6 z 2006r SA sprzedane zostały się GSXR 600 K6 albo NINJA636 czy ktoś może śmiga na którymś??
eagle
GSX-R 600 K6
GSX-R 600 K6
-
orlik1981 - VIP Åšcigacz.pl
Ja niby nie w temacie ale orlik dobrze cie znow slyszec. Sporo Cie nie bylo na forum od kradziezy i myslalem ze opuscies nasze grono
.
A co do decyzji merytorycznej to oba motocykkle to swietne maszyny o porownywalnych parametrach. O awaryjnosci w przypadku tak mlodych rocznikow raczej nie ma co mowic. Kawa ma nieznacznie bardziej extremalna pozycje. Roznica minimalna ale suzuki bedzie troche wygodniejsza. Przynajmniej takie mialem wrazenie po krotkim kontakcie z dwoma motorkami.
Dlatego powinny decydowac chyba wzgledy estetyczne. Innymi slowy: bierz co Ci sie bardziej podoba.

A co do decyzji merytorycznej to oba motocykkle to swietne maszyny o porownywalnych parametrach. O awaryjnosci w przypadku tak mlodych rocznikow raczej nie ma co mowic. Kawa ma nieznacznie bardziej extremalna pozycje. Roznica minimalna ale suzuki bedzie troche wygodniejsza. Przynajmniej takie mialem wrazenie po krotkim kontakcie z dwoma motorkami.
Dlatego powinny decydowac chyba wzgledy estetyczne. Innymi slowy: bierz co Ci sie bardziej podoba.
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Witam wszystkich.
Orlik kondolencje za poprzednia maszene...
Insurance bedzie tanszy za 600
Moze uzadzimy jakis spocik?
Z tym,ze ja jestem osiagalny tylko weekendem.
636 ma naprawde extremalna pozycje... ale ma antychoppinga i inny wyglad.
A z innymi nie mialem doswiadczenia.
A co z CBR?
ps.Orlik sprawdziles cala siec dilerska?
Mam niedaleko u siebie dilera Yamahy,moge podskoczyc w tygodniu i sie zapytac o R6.
Wal na PW jakby co.
pozdro
Orlik kondolencje za poprzednia maszene...
Insurance bedzie tanszy za 600

Moze uzadzimy jakis spocik?
Z tym,ze ja jestem osiagalny tylko weekendem.
636 ma naprawde extremalna pozycje... ale ma antychoppinga i inny wyglad.
A z innymi nie mialem doswiadczenia.
A co z CBR?
ps.Orlik sprawdziles cala siec dilerska?
Mam niedaleko u siebie dilera Yamahy,moge podskoczyc w tygodniu i sie zapytac o R6.
Wal na PW jakby co.
pozdro
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
dzięki (swierus w Londynie go zwinęli)
no R6 jest świetna ale nie ma żadnej za przystępną cenę, tz. 5,5 tys a w tej cenie można mięć nowego gsx-r albo ninja ten drugi chyba odpada bo kształtami bardziej suzuki mi sie podoba jutro trochę podzwonnie i dowiem się jak jest z transportem itd. itp. no ubezpieczenie w moim przypadku na 600 będzie w granicach 750-900 gbp ale biorę tylko drogowy i od kradzieży bo full spoko koło 1,5 tys
co do spotkania w sob. albo nied. mi gra jak najbardziej bo tez mam wolne
trzeba będzie sie nr.tel. wymienić i sie zgadać ale jeszcze tyd. albo dwa potrwa wszystko. Pozdro
jak byś mógł spytać o R6 z 2006r jakie sa koszty był bym wdzięczny THX
no R6 jest świetna ale nie ma żadnej za przystępną cenę, tz. 5,5 tys a w tej cenie można mięć nowego gsx-r albo ninja ten drugi chyba odpada bo kształtami bardziej suzuki mi sie podoba jutro trochę podzwonnie i dowiem się jak jest z transportem itd. itp. no ubezpieczenie w moim przypadku na 600 będzie w granicach 750-900 gbp ale biorę tylko drogowy i od kradzieży bo full spoko koło 1,5 tys
co do spotkania w sob. albo nied. mi gra jak najbardziej bo tez mam wolne

jak byś mógł spytać o R6 z 2006r jakie sa koszty był bym wdzięczny THX
eagle
GSX-R 600 K6
GSX-R 600 K6
-
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Taaa te kobiety....
Szkoda gadac...
Podjade dzis do tego salonu,to zapytam.
Pozdro
Szkoda gadac...
Podjade dzis do tego salonu,to zapytam.
Pozdro
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
evil napisał(a): skąd . np. Siekson ma info o tym, że Kawa ma bardziej ekstremalną pozycję niż Gixer?
Mialem okazje zetknac sie z oboma tymi motocyklami i takie odnioslem wrazenie. Po prostu mnie bylo wygodniej na suzuki i tyle. No ale kazdy ma wlasne preferencje

-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
OT
Orlik nie zdazylem tam dzis do tego salonu ale dzwonilem... no i mieli do mnie oddzwonic...
I sie nie doczekalem...
Ale jutro na lunchu skocze.
A co do pozycji na Kawie... bynajmniej przy moim wzroscie jest wystarczajaco extremalna...
Tzn. Sportowa.
Orlik nie zdazylem tam dzis do tego salonu ale dzwonilem... no i mieli do mnie oddzwonic...
I sie nie doczekalem...
Ale jutro na lunchu skocze.
A co do pozycji na Kawie... bynajmniej przy moim wzroscie jest wystarczajaco extremalna...
Tzn. Sportowa.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
dzięki spoko, znalazłem gsx-r z bardzo małym przebiegiem i za przystępna cenę jutro skoczę go zobaczyć, mam tez nie daleko R6 ale ma przejechane 5 tys mil i chyba dam sobie spokój z nia, zrobiłem sobie limit do którego mogę kupić i nie chce go przekroczyć, jak znalazłem tania gsx-r nówke to z kolei daleko i za transport mnie skasują itp. itd. no i limit przekroczony pozdrawiam
eagle
GSX-R 600 K6
GSX-R 600 K6
-
Wlasnie wrocilem.
Jest dosyc ciekawa propozycja...
R6 2005 NEW
5850,00
0% Finance
O.T.R
Sportowy carbonowy komin,malowanie ''46''
Ostatnia sztuka,oczywiscie
Jest dosyc ciekawa propozycja...
R6 2005 NEW
5850,00
0% Finance
O.T.R
Sportowy carbonowy komin,malowanie ''46''
Ostatnia sztuka,oczywiscie

- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości