Zobacz wątek - <i>[Honda VT750S]</i> Honda VT750S - kapsułka frajdy
NAS Analytics TAG

[Honda VT750S] Honda VT750S - kapsułka frajdy

Komentarze użytkowników
_________

[Honda VT750S] Honda VT750S - kapsułka frajdy

Postprzez Ścigacz » 2/8/2010, 14:42

Dyskusja na temat: Honda VT750S - kapsułka frajdy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Honda VT750S - kapsułka frajdy
Ścigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/8/2010, 14:42

mdli mnie jak widzę coś takiego. wygląda toto jak chińska podróba yamahy virago 250. Próba włożenia tego motocykla do jakiejś szufladki to tylko dorabianie teorii. Dziwi mnie trochę ta polityka Hondy, bo VT1300CX pokazali że potrafią zrobić ładny motocykl a tu nagle taki gnomik im wyszedł. Żeby jeszcze ten motocykl był brzydki ale niepowtarzalny jak hayabusa czy fiat multipla to bym jeszcze zrozumiał ale nie jest, jest zwykłym, bezbarwnym jeździdłem. fuj<br><hr>ubi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/8/2010, 15:20

Komentatorzy napisał(a):mdli mnie jak widzę coś takiego. wygląda toto jak chińska podróba yamahy virago 250. Próba włożenia tego motocykla do jakiejś szufladki to tylko dorabianie teorii. Dziwi mnie trochę ta polityka Hondy, bo VT1300CX pokazali że potrafią zrobić ładny motocykl a tu nagle taki gnomik im wyszedł. Żeby jeszcze ten motocykl był brzydki ale niepowtarzalny jak hayabusa czy fiat multipla to bym jeszcze zrozumiał ale nie jest, jest zwykłym, bezbarwnym jeździdłem. fuj<br><hr>ubi<br>
A mi jako jedyny wyrob "czopkopodobny" bardzo sie podoba. Nie gustuje w takich motocyklach ale ten jest naprawde spoko<br><hr>abc
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/8/2010, 18:28

Przydałoby się info o wzroście testera motocykla tak by miec pkt. odniesienia przy ocenie rozmiaru motoru na zdjeciach :)<br><hr>merrm
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/8/2010, 18:30

Komentatorzy napisał(a):mdli mnie jak widzę coś takiego. wygląda toto jak chińska podróba yamahy virago 250. Próba włożenia tego motocykla do jakiejś szufladki to tylko dorabianie teorii. Dziwi mnie trochę ta polityka Hondy, bo VT1300CX pokazali że potrafią zrobić ładny motocykl a tu nagle taki gnomik im wyszedł. Żeby jeszcze ten motocykl był brzydki ale niepowtarzalny jak hayabusa czy fiat multipla to bym jeszcze zrozumiał ale nie jest, jest zwykłym, bezbarwnym jeździdłem. fuj<br><hr>ubi<br>
Jeden lubi jak mu cyganie grają a drugi jak mu nogi śmierdzą. Mi akurat się podoba ale ta moc chyba zbyt mała<br><hr>luki cr250
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/8/2010, 09:43

„Kapsułka frajdy” … „idziesz po nią w momencie, gdy chcesz poprawić sobie humor bo wiesz, że będzie skuteczna”. Jak tylko będę mieć okazję to sobie taką kapsułkę zaaplikuję. Boczo, rewelacyjne porównania w artykule, brawo ;-) <br><hr>E.T.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/8/2010, 09:58

prędzej czopek niż kapsułka...<br><hr>rolf
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/8/2010, 14:19

Słabo to wygląda. Moja leciwa Virago 250 w każdym detalu jest ładniejsza: większa lampa, chromowana obudowa prędkościomierza, zgrabniejsze boczki/owiewki, ładniejszy zbiornik "kropa" zamiast podróby sportsterowego, ładniejszy wlew paliwa, dostojniejsze kierunkowskazy, siodło zamiast deski z miejskiego enduro, chłodzenie powietrzem zamiast chłodnicy z chińskiego skutera... długo tak można by wymieniać zalety podstarzałej Yamahy nad nowiutką Hondą<br><hr>e_gregor
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/8/2010, 15:50

Komentatorzy napisał(a):Słabo to wygląda. Moja leciwa Virago 250 w każdym detalu jest ładniejsza: większa lampa, chromowana obudowa prędkościomierza, zgrabniejsze boczki/owiewki, ładniejszy zbiornik "kropa" zamiast podróby sportsterowego, ładniejszy wlew paliwa, dostojniejsze kierunkowskazy, siodło zamiast deski z miejskiego enduro, chłodzenie powietrzem zamiast chłodnicy z chińskiego skutera... długo tak można by wymieniać zalety podstarzałej Yamahy nad nowiutką Hondą<br><hr>e_gregor<br>
Chroń nas Panie przed czasami, w których motocykle będziemy oceniać pod względem wielkości lampy!:) Gusta gustami, wg mnie VT to inny rodzaj motocykla jak Virago. Druga sprawa, Virago nigdy nie pojedziesz tak, jak Hondą :) <br><hr>Boczo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/8/2010, 21:05

Komentatorzy napisał(a):Słabo to wygląda. Moja leciwa Virago 250 w każdym detalu jest ładniejsza: większa lampa, chromowana obudowa prędkościomierza, zgrabniejsze boczki/owiewki, ładniejszy zbiornik "kropa" zamiast podróby sportsterowego, ładniejszy wlew paliwa, dostojniejsze kierunkowskazy, siodło zamiast deski z miejskiego enduro, chłodzenie powietrzem zamiast chłodnicy z chińskiego skutera... długo tak można by wymieniać zalety podstarzałej Yamahy nad nowiutką Hondą<br><hr>e_gregor<br>
Komentatorzy napisał(a):Chroń nas Panie przed czasami, w których motocykle będziemy oceniać pod względem wielkości lampy!:) Gusta gustami, wg mnie VT to inny rodzaj motocykla jak Virago. Druga sprawa, Virago nigdy nie pojedziesz tak, jak Hondą :) <br><hr>Boczo<br>
Może byś się zdziwił jak jeździ Virago 250 - waży tylko 147kg dzięki czemu świetnie się prowadzi. W mieście zbiera się całkiem przyzwoicie. Pozycja jest na pewno wygodniejsza na Virówce przez wysunięte podnóżki do przodu.

Niby o gustach się nie dyskutuje... ale ten moto ma wyglądać a nie "tylko" jeździć. <br><hr>e_gregor
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/8/2010, 07:12

też uważam że fatalnie im to wyszło. praktycznie gdzie nie spojrzeć to oczy bolą: tylna lampa, wahacz, łańcuch z plastikową osłonką, śliska kanapa... wszystko to jakoś niezdarnie zebrane do kupy.
Wizualnie ten motocykl sprawia wrażenie chińskiego produktu.<br><hr>chlor
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/8/2010, 10:58

Bardzo fajne moto nie do lansu, ale do jazdy dla samej jazdy :) parametry podobne do Moto Guzzi Nevada 750...<br><hr>k.oval
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/8/2010, 19:12

Komentatorzy napisał(a):Chroń nas Panie przed czasami, w których motocykle będziemy oceniać pod względem wielkości lampy!:) Gusta gustami, wg mnie VT to inny rodzaj motocykla jak Virago. Druga sprawa, Virago nigdy nie pojedziesz tak, jak Hondą :) <br><hr>Boczo<br>
Komentatorzy napisał(a):Może byś się zdziwił jak jeździ Virago 250 - waży tylko 147kg dzięki czemu świetnie się prowadzi. W mieście zbiera się całkiem przyzwoicie. Pozycja jest na pewno wygodniejsza na Virówce przez wysunięte podnóżki do przodu.

Niby o gustach się nie dyskutuje... ale ten moto ma wyglądać a nie "tylko" jeździć. <br><hr>e_gregor<br>
ale to yamaha virago:D<br><hr>bart
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/8/2010, 23:19

Hondowska wersja HD Sportster 1200 w japońskim litrażu ;p<br><hr>Chochoł
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/8/2010, 12:56

Komentatorzy napisał(a):Może byś się zdziwił jak jeździ Virago 250 - waży tylko 147kg dzięki czemu świetnie się prowadzi. W mieście zbiera się całkiem przyzwoicie. Pozycja jest na pewno wygodniejsza na Virówce przez wysunięte podnóżki do przodu.

Niby o gustach się nie dyskutuje... ale ten moto ma wyglądać a nie "tylko" jeździć. <br><hr>e_gregor<br>
Tylko jeszcze brakuje komentarza że to męski motocykl :D i już całkiem rozbrojone będą me uczucia <br><hr>Devilstick
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/9/2010, 17:24

Jest b.praktyczna (fajnie mruczy) Mam 167cm i ważę 60kg, więc czuję się na niej jakbym siedział na dziku a nie na popierdułce.,Jak ktoś ma 185 w górę- ciut za mała.
Dla mnie vt750 do pracy-black phantom 750 na dalsze eskapady. A plastikowej rakiety nie potrzebuję<br><hr>sorbi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 31/3/2011, 19:28

A ja sobie właśnie toto kupiłem i w sobotęmi przywiozą. Nie ma co wydziwiać . Ma to być lekki motocykl dla kobiety czy też dla początkującego w motorach facetac. DLATEGO JĄ WYBRAŁŁEM<br><hr>Piotr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/1/2012, 10:26

motorek jest piękny<br><hr>r4323
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 31/3/2013, 16:17

Witam.Właśnie zrobiłem sobie prezent na święta i początek sezonu.Motocykl jest po prostu WSPANIAŁY.Moi synowie są zachwyceni moim wyborem nie mówiąc o sąsiadach.Motocykl ten odmłodził mnie o kilkanaście lat. Mógłbym z nim spać.Piękna linia ,wykończenie.TA czerń ,maty i chromy a jak pięknie mruczy na b. jałowym.Pragnę nadmienić ,że jestem fanem motocykli z okresu MZ-ek ,JUNAKÓW,JAW.........<br><hr>JUREK SZUBEK
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 31/3/2013, 16:17

Witam.Właśnie zrobiłem sobie prezent na święta i początek sezonu.Motocykl jest po prostu WSPANIAŁY.Moi synowie są zachwyceni moim wyborem nie mówiąc o sąsiadach.Motocykl ten odmłodził mnie o kilkanaście lat. Mógłbym z nim spać.Piękna linia ,wykończenie.TA czerń ,maty i chromy a jak pięknie mruczy na b. jałowym.Pragnę nadmienić ,że jestem fanem motocykli z okresu MZ-ek ,JUNAKÓW,JAW.........<br><hr>JUREK SZUBEK
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Następna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl