Zipp pro 125
• Strona 1 z 1
Zipp pro 125
Czesc chcialem sie poradzic sie specjalistow czy ten motorek nada sie na kategorie a1 dla kogos kto ma malo kasy a chce cos nowego i jesli ktos to ma to niech sie wypowie ile to leci xD ??
- BlackDee
- Świeżak
Wiesz co, ten motorek to po prostu chinol... Nie wiem no chińskie silniki 125 podobno moc w miarę mają (oczywiście do jakiejś hondy to nie ma co porównywać) Ale za to jakością się nie odznaczają jak to chinole... Może trochę droższy tajwan, podobno jakość wykonania trochę lepsza... np. Kymco Qannon??
- zdunek136
- Świeżak
Zipp pro jest moim zdaniem udanym motocyklem. Jeździłem na nim i moim zdaniem prowadzi się świetnie. Znajomy ma i zrobił już 20tyś km i nadal chodzi, praktycznie w niego nie inwestował. Ja ze swojej strony mogę go polecić
nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
-
Dandi93 - Bywalec
Dandi93 napisał(a):Zipp pro jest moim zdaniem udanym motocyklem. Jeździłem na nim i moim zdaniem prowadzi się świetnie. Znajomy ma i zrobił już 20tyś km i nadal chodzi, praktycznie w niego nie inwestował. Ja ze swojej strony mogę go polecić
taaa, jakoś do mnie to nie przemawia, ciekawe jak coś ci się zepsuje to możesz szukac igły w stogu siana...Poczytaj inne tematy na tym forum o Zippie tym owym wynalazku ;/
-
grunder - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości