spawanie wydechu.
• Strona 1 z 1
spawanie wydechu.
witam.
Mam honde nsr i zauwazyłem, ze dyfuzor jest pęknity i lekko spłaszczony na dole. Na poczatku był tylko spłaszczony, lecz teraz pojawila sie dziuratak jakby rdza go przeżarła. Choć niewykluczone, że od uderzenia np o krawęznik czy kamień coś pękło. Powiedzcie mi czy jest sens to zaspawać i wyprostować czy lepiej dać nowy bo strace wiele na spalaniu i osiągach?
Mam honde nsr i zauwazyłem, ze dyfuzor jest pęknity i lekko spłaszczony na dole. Na poczatku był tylko spłaszczony, lecz teraz pojawila sie dziuratak jakby rdza go przeżarła. Choć niewykluczone, że od uderzenia np o krawęznik czy kamień coś pękło. Powiedzcie mi czy jest sens to zaspawać i wyprostować czy lepiej dać nowy bo strace wiele na spalaniu i osiągach?
- qwee
- Świeżak
zanieś do spawacz to ci powie czy się opłaca spawać czy nie bo spawanie cena 30 zł a nowy tłumik o wiele więcej wiec jak nie jest mocno zżarty napewno da się coś zrobić 

- pawelDR800
- Świeżak
kup z jakiegos rozbitka
bo po
1) w 2t musi yc wszystko idealnie w ukladzie wydechowym
2) olacha na dyfuzorach jest strasznie cięka i trudna do postawania
3)prostowne spawanie moze podzialac na chwile i nie zdzwil bym sie ze moze troszke drozej bedzie kosztowal dyfuzor jak jego naprawa
4)http://allegro.pl/item1163672997_honda_nsr_125_jc22_dyfuzor_tlumik.html
150 zł to nie taki wydatek, z przesylka max 200zł(ale byla by strasznie droga przesylka)
i za 200zł masz pewnosc ze ci sie nie rozleci za chwile
bo po
1) w 2t musi yc wszystko idealnie w ukladzie wydechowym
2) olacha na dyfuzorach jest strasznie cięka i trudna do postawania
3)prostowne spawanie moze podzialac na chwile i nie zdzwil bym sie ze moze troszke drozej bedzie kosztowal dyfuzor jak jego naprawa
4)http://allegro.pl/item1163672997_honda_nsr_125_jc22_dyfuzor_tlumik.html
150 zł to nie taki wydatek, z przesylka max 200zł(ale byla by strasznie droga przesylka)
i za 200zł masz pewnosc ze ci sie nie rozleci za chwile
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
Ale za to nie mam pewnosci co mi przysla. Moze tez to byc taki jak moj tylko bez dziury, ktora zrobi sie za pare dni.
Juz po robocie. Pospawałem to i wszsytko smiga dobrze, lecz blacha jest juz jak kartka papieru. długo na tym pewnie nie pojezdze ale do konca sezonu mysle, ze pociagnie.
Juz po robocie. Pospawałem to i wszsytko smiga dobrze, lecz blacha jest juz jak kartka papieru. długo na tym pewnie nie pojezdze ale do konca sezonu mysle, ze pociagnie.
- qwee
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości