tlumik fz6
• Strona 1 z 1
tlumik fz6
siemka,jestem z wawy i mam fz6.chce w nim zmienic wydech i mam wielka prosbe.przed zmiana chetnie poslucham jak pracuja rozne wydechy.jezeli ma ktos z was w okolicy taka sztuke to chetnie podjade.moze ma ktos przerobke oryginalu na edhaust czyli przerobke u ediego,ponoc cacy,no ale wole posluchac zanim zmienie.interesuja mnie tez ixil,leo vince,akropovic,two brothers,no i jak ma ktos cos innego tez bede wdzieczny za przysluge.
- fz6
- Świeżak
two brothers zwala z nog. obczaj na YT
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
-
gruby19 - Stały bywalec
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
dzieki raczek za info.o tych z piaseczna juz slyszalem,ale oni sami nie robia.robi im koles z konstancina.mam dylemat czy edzio czy konstancin.nikt niestety nie ma takiej sztuki zeby posluchac.co do leo vince to za 2100 mozna dostac w carbonie.mam typa z krakowa co zwykle oferowal za 1700,to porownywalna cena za zakup na ebay.it z przesylka.
- fz6
- Świeżak
ja zakupilem leovince'a gp style za niecale 1500, u mnie w z750 brzmia kozacko i to prawda ze to nie to samo co na yt, a co nie wezmiesz i tak bedziesz zadowolony, popatrz na stylistyke, bo mi np. ten leo przypomina arrow'a a arrow wyglada zajeb...
poza tym firmy jakimi mozesz sie zainteresowac to
arrow
mivv
laser
scorpion
devil
barracuda
micron
i jest jeszcze pare ale te sa moim zdaniem najciekawsze oprocz wyzwj wymienionych

poza tym firmy jakimi mozesz sie zainteresowac to
arrow
mivv
laser
scorpion
devil
barracuda
micron
i jest jeszcze pare ale te sa moim zdaniem najciekawsze oprocz wyzwj wymienionych
- xede
- Świeżak
Nie z Piaseczna tylko obie firmy są z Konstancina, w motor... wydechy robi człowiek z W-wy (nie znany na forum - robi tylko pod zamówienie indywidualne Juliusza). Po za tym widać różnicę już na zdjęciach ...
Mieli fajnie brzmiÄ…cy wyglÄ…dajÄ…cy jak oryginalny do FZ6.
Słyszałem kilka wydechów Edzia i powiem że nie wszystkie brzmią aż tak fajnie - zależy jak się uda i jakie są oryginalne wydechy.
Mieli fajnie brzmiÄ…cy wyglÄ…dajÄ…cy jak oryginalny do FZ6.
Słyszałem kilka wydechów Edzia i powiem że nie wszystkie brzmią aż tak fajnie - zależy jak się uda i jakie są oryginalne wydechy.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
dzieki za info,ale juz od prawie miesiaca mam zamontowane dwa przelotowe two brothers i szczerze zaden edzio takiego cudu nie dokona.koszty chore,ale dzwiek niepowtarzalny,nie mowiac o wygladzie.zdjecia na moim profilu.nie mam dobrego sprzetu,zeby nagrac i wrzucic,bo nagranie z cyfrowki to kupa, nie to samo co w realu.
- fz6
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości