Zobacz wątek - Na co kobiety zwracają uwagę gdy widzą mężczyne?
NAS Analytics TAG

Na co kobiety zwracają uwagę gdy widzą mężczyne?

O wszystkim
_________

Postprzez Przemo_rene » 28/7/2010, 11:11

to z zaskoczenia ją :twisted: najwyżej obiadu nie będzie przez dzień czy dwa aż w końcu puści :lol:
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
Przemo_rene
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Konio » 28/7/2010, 11:22

piguly gwaltu zonie by trzeba zapodac xD
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Konio
Mieszkaniec forum

Postprzez Invi » 28/7/2010, 11:29

Upić ją!
Invi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez madcap » 28/7/2010, 11:42

...nic dziwnego, że niektórzy nie mogą odróżnić chłopa od baby...
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
madcap
Administrator

Postprzez Przemo_rene » 28/7/2010, 11:49

a to my tu nie na żarty? :D
Przemo_rene
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Invi » 28/7/2010, 12:12

Nie no coś ty, przecież brak seksu analnego w związku małżeńskim jest jednym z najpoważniejszych problemów ludzkości.
Invi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez turboponczek » 28/7/2010, 12:14

Panowie a znacie ten trick że jak laseczka niechce przyjąć cumshota na buzie to robicie tak:

pykasz ją od tyłu
nastepnie chwile przed dojściem spluwasz jej na plecy, ona się odwraca myśląć że już po a tu nagle BOOOOM , zostałaś oficjalnie zalana hahaha :D

a potem spie*dalasz.. wykorzystując to że ma zaklejone oczy !!! :twisted: :twisted:
turboponczek
MEGA TROLL

Postprzez Daga » 28/7/2010, 13:05

Podsumuje :
Załączniki
fuuu.png
fuuu.png (46.15 KiB) PrzeglÄ…dane 2981 razy
DO YOU KNOW,THAT BAD GIRLS GO TO HELL?!
Daga
Świeżak

Postprzez Przemo_rene » 28/7/2010, 13:54

Daga - chyba raczej "oj tam oj tam" :lol: :D
Przemo_rene
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez falconiforme » 28/7/2010, 15:06

pan_wiewiorka napisał(a):
turboponczek napisał(a):Ile jest takich rozwodów którego powodem jest choćby nieudane życie seksualne.

A jaki problem znaleźć sobie kochanka/kochankę? 8) Bzykanie to nie wsio, czasami warto pogadać ;)

A ja myślę że kochanie fizyczne to duża podstawa związku, którą zawsze się da naprawić. Dla mnie nie ma takiego terminu jak seksualne niedopasowanie.

Tylko zależy jak do tego podchodzimy. Rozdzielę tu pojęcia sex i kochanie się.
Np dla mnie sam sex nic nie jest wart, ot chce mi się bo zostałem tak zaprogramowany. Seksowna kobieta podbija ten efekt.
Jednak cała otoczka seksu czyli kochanie się i sposób jego przeżywania tworzy między dwojgiem ludzi sztorm na oceanie namiętności, przy którym ma się nijak sama seksowna laska (np. prostytutka).
Organoleptyczne zrozumienie i automatyczne nauczenie się uczuć drugiej osoby jest kluczem do wszystkiego. Po tym czasie chęć współżycia jednej strony automatycznie włączy drugą najmniejszym gestem. Jedynie trzeba dać czas na oswojenie się. Spieszenie się i za szybkie przekraczanie granic zabija potrzebną wrażliwość.

Bzdurą dla mnie jest stosunek od razu po ślubie z dużym dystansem fizycznym przed ślubem. Każdy z nas potrzebuje ileś tam czasu na akceptację i poznanie.
Więcej czasu pewnie, około prawie roku, potrzebuje kobieta i to ona musi stawiać te granice. Są one raczej wspólne tylko nie są dla facetów widoczne.
Ongoing Success
falconiforme
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Przemo_rene » 28/7/2010, 15:37

Obrazek

..
Przemo_rene
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 28/7/2010, 17:29

falconiforme napisał(a):Jednak cała otoczka seksu czyli kochanie się i sposób jego przeżywania tworzy między dwojgiem ludzi sztorm na oceanie namiętności, przy którym ma się nijak sama seksowna laska (np. prostytutka).
Organoleptyczne zrozumienie i automatyczne nauczenie się uczuć drugiej osoby jest kluczem do wszystkiego. Po tym czasie chęć współżycia jednej strony automatycznie włączy drugą najmniejszym gestem. Jedynie trzeba dać czas na oswojenie się. Spieszenie się i za szybkie przekraczanie granic zabija potrzebną wrażliwość.

Obrazek
Never let your FEAR decide your FUTURE.
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Konio » 28/7/2010, 18:33

falconiforme napisał(a):Jednak cała otoczka seksu czyli kochanie się i sposób jego przeżywania tworzy między dwojgiem ludzi sztorm na oceanie namiętności, przy którym ma się nijak sama seksowna laska (np. prostytutka).

Obrazek
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Konio
Mieszkaniec forum

Postprzez falconiforme » 28/7/2010, 18:38

Obrazek
Ongoing Success
falconiforme
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez turboponczek » 28/7/2010, 21:37

falconiforme napisał(a):Spieszenie się i za szybkie przekraczanie granic zabija potrzebną wrażliwość.

Obrazek
turboponczek
MEGA TROLL

Postprzez Kamillo_o » 28/7/2010, 21:55

No widzę niezłe fazy tu macie :D
Dobra pies to drapał więc i ja się wypowiem xD

Należę raczej do młodszej widowni czy jakoś tak xD no ale bez przesady dzieciaczek już nie jestem :D
Ktoś tu pisał, że laski lubią chamów... Hmmm... to chyba mówimy o plastikach?? ;> Bo ogólnie dziewczyny z tego co ja widzę wolą normalnych z normalnych rodzin. Paszteciki i te zachowujące się jakby jechały cały czas na prochach szukają przystojniaka choć widzą, że same są... no nie ważne :D Dlatego nie ważne czy z patologi, czy kradnie, czy zabija czy co aby był przystojny i rządził na dzielni xDD No i oczywiście aby więcej aby licznik wybił większy przebieg. :D
Są też typy dziewczyn ładnych szanujących się które na pierwszy rzut oka mogą mieć każdego ale nie chcą,mogą dawać każdemu ale nie dają. :D

Co do tego, że już się nie liczą romantycy to zależy trzeba tylko trafić bo są dziewczyny które lubią romantyków i te które lubią chamów,te które lubią zabawnych i te które lubią poważnych.
Sumą sumarów nie ma recepty na podryw. :D Możesz podrywać setki lasek o podobnych charakterze a odrzuci Cię ta najpewniejsza :D

Ktoś powiedział że liczy się gadane i w sumie racja. Odwaga też tylko nie każdy ją ma ;p Spoko podchodzi klient do dziewczyny zagaduje, stawia drinka i gadają, czaruje ją i czaruje ale ona może tego nie lubi i go oleje albo się uda. Albo podchodzi a ona na wstępie go gasi xD
Wiem jedno i to jest pewne faceci jak i dziewczyny inaczej zachowujÄ… siÄ™ pojedynczo :D
Gdy facetowi się spodoba dziewczyna która stoi z koleżankami to podejdzie albo nie bo nie każdy ma odwagę. Tak samo na odwrót. ;) Więc gdy facet jest sam i dziewczyna jest sama to już coś z tego będzie choć sa wyjątki. :D

Daga jak to ładnie ujęła zwraca uwagę na ręce :D Bo nie wiem czy to prawda ale słyszałem, że dziewczyny patrzą na długość palców bo jak koleś ma długie palce to i sprzęt niczego sobie :D:D Ale nie wiem nie mam porównania xDDD

O kie...a ale spam!!! xDDD Kończę to bo za spam polecę :D
Kamillo_o
Świeżak

Postprzez Invi » 28/7/2010, 22:01

Kamillo_o napisał(a):Należę raczej do młodszej widowni czy jakoś tak xD no ale bez przesady dzieciaczek już nie jestem :D

Oj jesteÅ› :P

Nie no, Falko zabiłeś mnie :lol:
Invi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kamillo_o » 28/7/2010, 22:37

Inviciblee xDD Nie ma to jak szczerość haha :D
Kamillo_o
Świeżak

Postprzez Karolina0718 » 29/7/2010, 09:27

ale żeś się kamillo rozpisales.... ażnie chciało siędo końca doczytać:D
Pasja jest 200konnym motorem życia.
Karolina0718
Świeżak

Postprzez cwaniak182 » 29/7/2010, 09:54

Hehehe mam niezłą pompę z tych zdjęć i z całej tej sytuacji: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cwaniak182
Świeżak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości

na górê