Na co kobiety zwracają uwagę gdy widzą mężczyne?
-
Karolina0718 - Świeżak
zbaczamy z tematu kobiety nie zwracają uwagi na takich zapchajgębów jak iro:) Poza tym nie wypada mówić o nieobecnych którym zabiera się linię obrony
co do tematu to wrzućcie swoje foty chłopaki to powiemy czy byśmy na was zwróciły uwagę
:D

co do tematu to wrzućcie swoje foty chłopaki to powiemy czy byśmy na was zwróciły uwagę

Pasja jest 200konnym motorem życia.
-
Karolina0718 - Świeżak
-
cwaniak182 - Świeżak
A jak myslisz dalczego zagladam raz na rok na forum?
Mam ciekawsze rzeczy do roboty na codzien niz chodowanie pryszczy przed monitorem.
Mam ciekawsze rzeczy do roboty na codzien niz chodowanie pryszczy przed monitorem.
-
cwaniak182 - Świeżak
Koles weź sie od**l bo póki co to tylko Ty i wyłacznie Ty masz jakiś problem bo ja nie mam zadnego.
PS Skończ ta farse i nie rób mi tu smietnika z tego tematu,
PS Skończ ta farse i nie rób mi tu smietnika z tego tematu,
-
cwaniak182 - Świeżak

Nie wiem na co zwracają uwagę kobiety ale po pewnym czasie każda w sumie na to samo - że się lubi czasem browara strzelić...że skarpety nie leżą w koszu do prania a na podłodze...że .... a po kiego grzyba o tym wogóle pisać

To po prostu się czuje do drugiej osoby lub nie

Proste jak ruch*** ....

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Ścigacz.pl
moja lepsza połowa z autopsji (czyli ze mnie jako królika doświadczalnego) stwierdziła najpierw uśmiech i oczy (czy uśmiech jest szczery, wg niej oczy nie kłamią?????) a potem rozmowa
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Karolina0718 napisał(a):CHŁOPAKI ODWAGI W PODRYWANIU
No. Z moich obserwacji wynika że właśnie to jest ważne, nieudawana pewność siebie i takie tam banały. "Jestem zajebisty i nikt tego nie podważy" No i laski lubią nieco chamskich facetów którzy potrafią prowadzić związek.
No i z tego co zauważyłem to na wygląd lecą głównie pasztety. Ciekawe...
Karolina0718 napisał(a):ponczek to Ty chyba lepiej wiesz od kobiet jaki powinien być facet
Kobiety same nie wiedzą czego chcą, więc nie jest to wielkie osiągnięcie

Ostatnio edytowano 27/7/2010, 17:30 przez Invi, łącznie edytowano 2 razy
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
w sumie to wszystko zależy do czego ten facet jest kobiecie potrzebny
od tego bierze się to na co zwracamy uwagę 

Pasja jest 200konnym motorem życia.
-
Karolina0718 - Świeżak
No i trzeba wziac pod uwage czysto biologiczno-chemiczne zjawiska.Facet,ktory ma duzo testosteronu,co za tym idzie czesto meskie i atrakcyjne cechy wygladu,lubi dominowac.Bywa,ze w bardzo negatywny sposob-tj."recznie"kontroluje kobiete,ktora probuje miec wlasne zdanie.
Do tego-wiecej testosteronu,wiecej parcia na zdobywanie samic
Czyli niewiernosc,lub permanentna na nia ochota.
Fajne?Niekoniecznie.
Do tego-wiecej testosteronu,wiecej parcia na zdobywanie samic

Fajne?Niekoniecznie.
DO YOU KNOW,THAT BAD GIRLS GO TO HELL?!
-
Daga - Świeżak
tak jest!! Przyznajeeee
ale fajne chłopaki albo nie mają gadanego albo poczucia humoru, no ewentualnie są zajęci przez inne dupeczki
Ja tam wole takich prawdziwych samców co jak trzeba to za fraki i do domu
aaaaaa lubie jak mnie bijeeee

Ja tam wole takich prawdziwych samców co jak trzeba to za fraki i do domu

-
Karolina0718 - Świeżak
Przemo ale ja np lubie sluchać takich pierdół, interesują mnie relacje damsko-męskie na kazdej płaszczyźnie. Nie wiem z czego się to bierze. Może dlatego że stara mnie zawsze karmiła z procy ? HIHI taki żarcik.
W każdym razie wiadomo nie od dziś ze laski preferują chamów. To każdy koleś wie. Epoka romantyzmu już dawno przeminęła. Ludzie są zalatani, ciągly pościg za mamoną, pozycją. Nie ma czasu na pierdoły. A pomyśleć że kiedyś nie było opcji sypania się przed ślubem bo to jest be i w ogóle, ludzie czekali po pare lat zeby ukłuć tą niby jedyną laskę. Potem sie okazywało że joł coś tutaj nie tito, w co my się wjebaliśmy ? Jesteśmy przykładem chorej propagandy. Bo to co nam powiedziano straciło sens. Ile jest takich rozwodów którego powodem jest choćby nieudane życie seksualne.
No bo w końcu człowiek to zwierze. Mamy zapisane w genach że trzeba przedłużyć gatunek i tyle. No i własnie dlatego sypiemy się na potęge.
Ale w ogole o czym ja pie*dole.
miliard myśli na głowie.. urok ziółka.
W każdym razie wiadomo nie od dziś ze laski preferują chamów. To każdy koleś wie. Epoka romantyzmu już dawno przeminęła. Ludzie są zalatani, ciągly pościg za mamoną, pozycją. Nie ma czasu na pierdoły. A pomyśleć że kiedyś nie było opcji sypania się przed ślubem bo to jest be i w ogóle, ludzie czekali po pare lat zeby ukłuć tą niby jedyną laskę. Potem sie okazywało że joł coś tutaj nie tito, w co my się wjebaliśmy ? Jesteśmy przykładem chorej propagandy. Bo to co nam powiedziano straciło sens. Ile jest takich rozwodów którego powodem jest choćby nieudane życie seksualne.
No bo w końcu człowiek to zwierze. Mamy zapisane w genach że trzeba przedłużyć gatunek i tyle. No i własnie dlatego sypiemy się na potęge.
Ale w ogole o czym ja pie*dole.

miliard myśli na głowie.. urok ziółka.
-
turboponczek - MEGA TROLL
Przemo_rene napisał(a):...Nie wiem na co zwracają uwagę kobiety ale po pewnym czasie każda w sumie na to samo - że się lubi czasem browara strzelić...że skarpety nie leżą w koszu do prania a na podłodze...
z obserwacji w paroletnim monogamicznym związku
i dotyczy płci przeciwnej
z browarem różnie bywa...
za to damska bielizna (szeroko pojęta) też potrafi się znależć na podłodze a nie w koszu i to wcale nie z powodu wzajemnego zdzierania z siebie bielizny

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
pan_wiewiorka napisał(a):turboponczek napisał(a):Ile jest takich rozwodów którego powodem jest choćby nieudane życie seksualne.
A jaki problem znaleźć sobie kochanka/kochankę?Bzykanie to nie wsio, czasami warto pogadać
Tylko po co pozostawać w związku w którym żyje się z partnerką jak (ale nie tak jak Simi) z siostrą?
Po ślubie, z dziećmi to jeszcze niektórzy by takie coś ciągnęli.
-
Invi - VIP Ścigacz.pl