[biblioteka] Motocyklem na safari - woźnica kontra...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
I prawidłowo. Mnie sie smiac chce jak podjade pod swatla na Ogarze 900 a kolo mnie stanie scig i nie wieadomo co robi. Ale glowa to niknie. chocbym mu w pysk stzrelil to nie zauwazy ze kolo niego stoje. LwG.<br><hr>Gojus_96Komentatorzy napisał(a):ten tekst to straszna bzdura, jakieś śmieszne wypociny "motocyklisty", już nie róbcie się na siłe tacy indywidualni, mysle, że wszędzie sa ludzie i ludziska, a to czym kto jeździ, w czym i jak jeździ, to juz jego prywatna sprawa. Jak się nie podoba to nie patrz, albo walnij najlepiej głową w mur, by dać upust złym emocjom i fluidom...ble ble
pozdrawiam zdroworozsądkowych<br><hr>freerider<br>Komentatorzy napisał(a):czy ja wiem, troche racji ma. Bo chyba trzeba przyznac, ze widzac "mlodego" na chinskim skuterku probujacego przyszpanowac "palac lacka" na swiatlach to hm, no smiech nieco bierze...<br><hr>siatko<br>Komentatorzy napisał(a):mnie zawsze chce sie smiac jak ktos probuje zaszpanować ...<br><hr>wesoly<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 75 gości