Rejestracja moto??? - wasze opinie
• Strona 1 z 1
Rejestracja moto??? - wasze opinie
Witam, mam komara rometa kadeta i on byl kiedys rejestrowany, ale papierow juz nie ma ani tablicy. Jedyne co mam to dowod zakupu i instr. obslugi. czy dam rade go zarejestrowac czy juz moge tylko jezdzic bez rejestracji?
- tigerman
- Świeżak
Ej ej wiewior ja nawet nie wiem jakich hasel uzyc zeby poszukac. WIesz il eludzi bezmyslnie uzywa hasla rejestracja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wystarczyloby jedno slowo noobku np. tak lub nie .
Tacy ludzie to juz naprawde mnie dobijaja
Wystarczyloby jedno slowo noobku np. tak lub nie .
Tacy ludzie to juz naprawde mnie dobijaja
- tigerman
- Świeżak
Mnie tez takie wiewiórki dołują co to potrafią tylko napisac "wujek google, wujek google" dlatego ja postaram się Ci odpowiedzieć. Te rzeczy potrzebujesz by zarejestrować:
•Umowa kupna-sprzedaży zarejestrowana w urzÄ™dzie skarbowym (dotyczy motocykli kupionych na gieÅ‚dzie lub z ogÅ‚oszenia)
•Faktura zakupu lub dowód przyjÄ™cia motocykla w komis (dotyczy motocykli kupionych w komisie)
•Dotychczasowy dowód rejestracyjny motocykla
Nie zarejestrujesz bo nie masz dowodu. Twój komar jest już jak to w wielu ogłoszeniach "bez prawa do rejestracji"
pozdrawiam
•Umowa kupna-sprzedaży zarejestrowana w urzÄ™dzie skarbowym (dotyczy motocykli kupionych na gieÅ‚dzie lub z ogÅ‚oszenia)
•Faktura zakupu lub dowód przyjÄ™cia motocykla w komis (dotyczy motocykli kupionych w komisie)
•Dotychczasowy dowód rejestracyjny motocykla
Nie zarejestrujesz bo nie masz dowodu. Twój komar jest już jak to w wielu ogłoszeniach "bez prawa do rejestracji"
pozdrawiam
-
wharton - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości