GsX-R 750 k1,k2 czy honda fireblade 929 ?
• Strona 1 z 1
GsX-R 750 k1,k2 czy honda fireblade 929 ?
Witam , zastanawiam sie nad tymi dwoma motocyklami który wybrać ?
prosze o jakies plusy minusy uzytkowników ktorzy nimi lataja
Pozdrawiam
prosze o jakies plusy minusy uzytkowników ktorzy nimi lataja

Pozdrawiam
- ture_gda
- Świeżak
Kumpel ma 929 honde i zero problemow. Ogolnie najbardziej chyba sa problemy z exhupem. On ma 46tys. km jak nie wiecej juz i jezdzi i nic sie nie dzieje.
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
ture_gda mam ZX7R i myślałem by wymienić ją na coś nowszego, ale moi serwisanci uświadomili mi że mam motonga w bdb stanie i nigdy nie mam pewności na co zamienie, bynajmniej 929 i 954 mi odradzali. Ten sezon na pewno jeszcze przelatam ZX7r
- Shogun80
- Świeżak
Ja swoja zx6 polatam jeszcze kilka sezonow
. Szlifuje skilla. Sciagnalem se filmiki instruktarzowe i kupilem wczoraj knige Pelna Kontrola Lee Parks'a. Nie przymierzam się do 1000 bo chcę ogarnąć tę machine. Latanie na gumie mnie nie rajcuje
.
Na 929 moj mechanik jeszcze tak nie narzekal. Problem głównie z exupe. Co do 954 to już bardziej sceptycznie podchodził. No ale on jest miłośnikiem Suzuki ;p.

Na 929 moj mechanik jeszcze tak nie narzekal. Problem głównie z exupe. Co do 954 to już bardziej sceptycznie podchodził. No ale on jest miłośnikiem Suzuki ;p.
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
gsx750r K1
ja serwisuje moto tez u pewnego mechanika i widze jak czesto robi silniki hondy a to sie zacieraja czasem korba z boku niewiem dlaczego tak jest! Ja obecnie latam gixem 750 co moge powiedziec sprzet naprawde doskonały chyba niema minusów by najmniej dla mnie no moze na długie drogi niezbyt wygodny ale licze sie z tym kupując kazdego sporta jesli rozpartywałbys suczke i bedziesz miał taką na oku to warto sie zastanowic i obejrzec bo warto dla mnie wcale nieawaryjne ! Pozdrawiam!
- pawelCobra
- Świeżak
mysle ze to bardzo dobry wybór!! ale co kolwiek kupisz kupuj z rozwaga i patrz na stan nie na cene!!
- pawelCobra
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.