Zobacz wątek - Forumowe lagi

Forumowe lagi

O wszystkim
_________

Moderatorzy: Walenty, Movi, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, Lovtza, Terror, lagiboy, melvin, Landryss25, kravec, gelo007, suhy-19, Bostorn, Miczab, leff

Forumowe lagi

Postprzez arktan » 7/7/2010, 10:20

od jakiegos czasu forum muli mi niemiłosiernie, zeby zmienić dział potrzebuje czasami nawet 1 min (bo tak ,,szybko" chodzi), czemu tak sie dzieje?
Czy tylko ja tak mam?
arktan
Bywalec
 
Posty: 630
Dołączył(a): 31/8/2008, 18:30
Lokalizacja: Kluczbork


Postprzez maciek.046 » 7/7/2010, 10:36

ja tez tak mam ale nie zawsze, czasem F5 pomaga... laduje sie i laduje... a teraz jak posta pisze muli jak choroba
limit20znaków:evil:
Avatar użytkownika
maciek.046
Bywalec
 
Posty: 834
Dołączył(a): 10/9/2007, 16:28

Postprzez narwhal » 7/7/2010, 12:19

Nie, nie tylko Ty tak masz. Mi też jednego posta wysyła pół dnia :?
Motor to masz w pralce! :P
Avatar użytkownika
narwhal
Świeżak
 
Posty: 248
Dołączył(a): 28/2/2010, 12:36
Lokalizacja: 21°55'E 52°16'N

Postprzez Trener » 7/7/2010, 15:07

nieraz to normalnie masakra
YZF R6 2007
Avatar użytkownika
Trener
Stały bywalec
 
Posty: 1198
Dołączył(a): 11/5/2009, 14:14
Lokalizacja: Z pod Kalisza jestem

Postprzez wojtasmazi1 » 7/7/2010, 20:17

A ja jakos nie mam na co marudzic. U mnie chodzi bardzo ladnie a jestem praktycznie codzinnie tutaj
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
Avatar użytkownika
wojtasmazi1
Stały bywalec
 
Posty: 1455
Dołączył(a): 24/5/2009, 15:03
Lokalizacja: Poznań - Rataje

Postprzez maciek.046 » 7/7/2010, 20:24

a lacze jakie masz?
limit20znaków:evil:
Avatar użytkownika
maciek.046
Bywalec
 
Posty: 834
Dołączył(a): 10/9/2007, 16:28

Postprzez 7beat » 7/7/2010, 20:26

jak mam teraz neta 2mb to jest luks ale nieraz np. wczoraj musiałem czekać z 15-20min żeby całe forum zaczęło działać...
tdr125 er-5 ZX9r ktm lc4 600, 620 adventure, F2 stunt, crf 450 i transalp, zx6r 08 stunt
Avatar użytkownika
7beat
Stały bywalec
 
Posty: 1048
Dołączył(a): 21/3/2009, 15:43
Lokalizacja: Maków Mazowiecki

Postprzez narwhal » 7/7/2010, 21:34

Ja wiem.. To wszystko wina Gelosława! Powiedział, że Wam nie naprawi :P
Motor to masz w pralce! :P
Avatar użytkownika
narwhal
Świeżak
 
Posty: 248
Dołączył(a): 28/2/2010, 12:36
Lokalizacja: 21°55'E 52°16'N

Postprzez Konio » 7/7/2010, 23:04

czy mialem net 8mb czy mam 1mb to czasem mam zwieche.... tak samo shout czasem sie zatnie i du**.... siedze na wielu forach motocyklowych i zadne i zaden shout nie tnie sie jak tutaj...
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Avatar użytkownika
Konio
Mieszkaniec forum
 
Posty: 2925
Dołączył(a): 6/11/2008, 21:47
Lokalizacja: Nadejdzie Chuck? Tego nikt nie wie;/ Kielce/Krk

Postprzez D748SPS » 8/7/2010, 13:11

u mnie to zależy od pogody ;) bo mam radiowy net, i jak jest słoneczko to wszystko ślicznie się ładuje, ale jak jest wiatr/deszcz/snieg/grad/cokolwiek to już jest muł...
Z Benzyną We Krwi ;)
Avatar użytkownika
D748SPS
Świeżak
 
Posty: 479
Dołączył(a): 11/6/2010, 20:04
Lokalizacja: ok. Jarocina

Postprzez Leg1oN » 9/7/2010, 00:24

sb jest chyba winne.. z tego co zaobserwowałem..
ano.. były postacie które sie znały.. coś zaradziły..
Avatar użytkownika
Leg1oN
VIP Ścigacz.pl
 
Posty: 2531
Dołączył(a): 16/6/2006, 14:02
Lokalizacja: Kłodawa/Poznań

Postprzez Czester » 9/7/2010, 00:33

Dla mnie ścigacz wieszał się bez różnicy czy był shitbox, czy go nie było wcale. Bez różnicy czy na domowym kompie z marnym transferem, czy na służbowym z 20-to gigowym netem. Na innych forach nie zaobserwowałem czegoś podobnego. Myślę, że to forum nie jest przygotowane pod względem technicznym na taką liczbę użytkowników.
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
Avatar użytkownika
Czester
Administrator
 
Posty: 4649
Dołączył(a): 23/5/2009, 05:14
Lokalizacja: Suwałki

Postprzez Leg1oN » 9/7/2010, 00:42

liczba userow ktorzy nic nie napisali od "10 lat" tez w okreslonych warunkach mogla by byc niwelowana..
poza tym kazdy wie ze scig pod wzgledem techniczyn odbiega od nowosci.. wiec nie ma co oczekiwac...
wprowadzanie nowych technologi kosztuje.. a nie ma kto placic.. ja tam jestem zadowolony z tego co mam..
Avatar użytkownika
Leg1oN
VIP Ścigacz.pl
 
Posty: 2531
Dołączył(a): 16/6/2006, 14:02
Lokalizacja: Kłodawa/Poznań

Postprzez Konio » 9/7/2010, 21:51

no chyba taki portal jak scigacz.pl stac na jakies modernizacje...
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Avatar użytkownika
Konio
Mieszkaniec forum
 
Posty: 2925
Dołączył(a): 6/11/2008, 21:47
Lokalizacja: Nadejdzie Chuck? Tego nikt nie wie;/ Kielce/Krk

Postprzez 7beat » 10/7/2010, 09:29

dokładnie ;p i się dziwić że tracimy forumowiczów...
tdr125 er-5 ZX9r ktm lc4 600, 620 adventure, F2 stunt, crf 450 i transalp, zx6r 08 stunt
Avatar użytkownika
7beat
Stały bywalec
 
Posty: 1048
Dołączył(a): 21/3/2009, 15:43
Lokalizacja: Maków Mazowiecki



Powrót do Hydepark



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości




na gr