grunwald
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-
leff - ZlyCzlowiek
to może ja powtórzę pytanie - jak jedziecie? z Marek do modlińskiej i potem przez jabłonnę do siódemki? pytam bo mieszkam na tarchominie i bym się dołączył po drodze.. i jeszcze mała sugestia: 8:00 to nie za późno? nie wiem ile tam się jedzie, ale na miejscu trzeba będzie jakoś zaparkować, przebrać się czy coś... Rozumiem że Wy lecicie tylko na sobotę? Ja biorę chyba namiot..
- niesiob
- Świeżak
Może ustalmy ostatecznie miejsce i godzinę wyjazdu! Dotychczas proponowane miejsce to Marki o 8:00. A może lepiej byłoby wystartować np ze stacji BP przed Łomiankami, później Łomianki-Płońsk-Mława-Działdowo-Grunwald! Spr na zumi.pl
- klos81
- Świeżak
może niech autor tematu się wypowie...
ja, ponieważ mieszkam na tarchominie proponuję trasę przez jabłonnę , nowy dwór mazowiecki i potem wpadamy na siódemkę a dalej wiadomo. ale jeśli większośc zadecyduje inaczej to pewnie się dostosuję do większości..
ja, ponieważ mieszkam na tarchominie proponuję trasę przez jabłonnę , nowy dwór mazowiecki i potem wpadamy na siódemkę a dalej wiadomo. ale jeśli większośc zadecyduje inaczej to pewnie się dostosuję do większości..
- niesiob
- Świeżak
niesiob napisał(a):Witam, ja też bym się z chęcia przyłączył.z żoną, zresztą moją kawką tempo zawsze mam spacerowelecicie z marek do modlińskiej i przez jabłonnę?
hej
ja planowałem śmigać przez maków serock maków pułtusk. trochę bokiem ale fajna trasa
No, jak spadł śnieg to wymiękłem 

-
pleszak - Świeżak
Dobra, ostatecznie ktoś miał rację że 800 to za późno na wyjazd, więc jak ktoś ma ochotę wyjechać proponowaną trasą przez zegrze serock to ja naginam o 700 w sobotę 17 spod tego shella przed Markami. my zostajemy na polu namiotowym do niedzieli, są jeszcze mca tel 89 5199092, jak się zabukuje to będzie git. nigdy tam nie bylismy wiec wszystko troche na wariata, ale sponta ist spontan, a aha koszt noclegu tam to 24 zyla.

No, jak spadł śnieg to wymiękłem 

-
pleszak - Świeżak
Wypad na Grunwald
Panowie proszę o podanie ostatecznej godziny o której lecicie z Łomianek to bym sie do Was dołączył w Płońsku. Pozdrawiam
Bandit 1200 N 99 r.
- ciacho70
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Turystyka motocyklowa