ktm 525 sx ??? czy warto
• Strona 1 z 1
ktm 525 sx ??? czy warto
witam otóż oglądałem swego czasu ten moto http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M2037432 (otwórz link) lecz nie zdecydowałem sie na kupno jego ze względu na to że w zbyt wielu miejscach było grzebane w nim..... pozatym silnik nawet nawet chodził ale zastanawia mnie jedna rzecz
oglądałem go ponad rok temu i widzę że gość dalej nie może go sprzedąć... wiec coś napewno z nim jest nie tak mimo że cena kusi..... jak myślicie dlaczego ????
czy przebarwione kolanka oznaczają że coś nie tak było z zaworami ???

oglądałem go ponad rok temu i widzę że gość dalej nie może go sprzedąć... wiec coś napewno z nim jest nie tak mimo że cena kusi..... jak myślicie dlaczego ????
czy przebarwione kolanka oznaczają że coś nie tak było z zaworami ???

- heya088
- Świeżak
Ja tam miałem przebarwione też. I wiele osób ma. Tak się dzieje chyba przez temperature spalin. No a przy dużych pojemnościach przebarwienia są jak najbardziej normalne gdyż widuję je na około 80% maszyn
Z BenzynÄ… We Krwi 

-
D748SPS - Świeżak
przebarwienia sa normalne. zalezy jeszcze od rurek. kumpel mial nówki akrapa to mu po tygodniu sie zrobily niebieskie
a seryjne mial przyrdzewiale. tyle ze to bylo w lc4ce 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Cześć, ja mam sx 520 z 2000r. Moje kolanka na dzień dzisiejszy są brązowe
to wydech, temperatura robi swoje pamiętaj ze ten motocykl jeździł w terenie a wiesz co sie dzieje jak metal sie nagrzeje potem go zalejesz np wodą z kałuży. potem poprawisz błotem? Metal ma to do siebie ze sie gorący odbarwia, a poczęsci hartuje i dlatego robi się innego koloru. Cross to pamiętaj skarbonka ile jeździsz i jak jeździsz tyle musisz wydawać w remonty.

-
mentorsct - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość