[Skutery Romet] Romet 717 2T
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Witam , mam podobny przebieg ale cylinder 50 chce dać 70 , jaki jest to typ i gdzie mogę znaleźć ten cyliner 70 , bo same wyskakują mi chłodzone powietrzem a potrzebuje 70 ciecz. <br><hr>KamilKomentatorzy napisał(a):Posiadam rometa 717 2t LC od 2 lat i mogę o nim powiedzieć i dobre rzeczy i złe, ale dużo więcej jest tych dobrych
Skuterkiem jeździ się wygodnie, przyśpieszenie ma eleganckie a do tego jeszcze chłodzenie cieczą
W tym momencie mam założony cylinder 70ccm i osiągi są rewelacyjne, chłodnica również spełnia swoje zadanie w 101% a cała reszta podzespołów trzyma się dobrze
Skuter ma przejechane ok.11 tysięcy kilometrów i dalej śmigam !<br><hr>Łukasz.K<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szukaj na mielochu. A to jest silnik minarelli nie wiem czy dobrze napisałem. PozdrawiamKomentatorzy napisał(a):Posiadam rometa 717 2t LC od 2 lat i mogę o nim powiedzieć i dobre rzeczy i złe, ale dużo więcej jest tych dobrych
Skuterkiem jeździ się wygodnie, przyśpieszenie ma eleganckie a do tego jeszcze chłodzenie cieczą
W tym momencie mam założony cylinder 70ccm i osiągi są rewelacyjne, chłodnica również spełnia swoje zadanie w 101% a cała reszta podzespołów trzyma się dobrze
Skuter ma przejechane ok.11 tysięcy kilometrów i dalej śmigam !<br><hr>Łukasz.K<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam , mam podobny przebieg ale cylinder 50 chce dać 70 , jaki jest to typ i gdzie mogę znaleźć ten cyliner 70 , bo same wyskakują mi chłodzone powietrzem a potrzebuje 70 ciecz. <br><hr>Kamil<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mi pod sporom góre jeździ 66 i z góry to samoKomentatorzy napisał(a):Witam. Mam rometa 717 2t radical i chciałbym dowiedzie sie jak zdjąc blokady. Z blokadami romet jedzie mi 65km/h z górki a na prostej 60km/h .Jak jadę te 65 z górki to czuję jak mi sam chamuje poniewaz są blokady jaka to moze byc blokada. Z góry dzięki<br><hr>Romekk<br>Komentatorzy napisał(a):Moduł. Po odblokowaniu 80 ciśnie i przyspieszenie też nieźle wzrastaTyle że mi, czy z górki, czy na prostej jechał te 60.<br><hr>Anonim<br>
<br><hr>ja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kupiłeś nowy moduł czy odblokowałeś jak odblokowałeś to jakKomentatorzy napisał(a):Witam. Mam rometa 717 2t radical i chciałbym dowiedzie sie jak zdjąc blokady. Z blokadami romet jedzie mi 65km/h z górki a na prostej 60km/h .Jak jadę te 65 z górki to czuję jak mi sam chamuje poniewaz są blokady jaka to moze byc blokada. Z góry dzięki<br><hr>Romekk<br>Komentatorzy napisał(a):Moduł. Po odblokowaniu 80 ciśnie i przyspieszenie też nieźle wzrastaTyle że mi, czy z górki, czy na prostej jechał te 60.<br><hr>Anonim<br>
<br><hr>heheszek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl