Jaki BANDIT
• Strona 1 z 1
Jaki BANDIT
Witam wszystkich.Nadszedł czas na kupno pierwszego mocnijszego motocykla i tu pojawia sie moje pytanie.Wiem ze ma to byc suzuki bandit tylko nie wiem ktory wybrac 600 czy 1200?
Moge przeznaczyc na motocykl 10 tys zl.
Motor bedzie słuzyl na wycieczki i inne wypady.
Mam 25 lat jakies 100kg i 187cm wzrostu
Wczesniej jezdziłem Mz 251 i honda cbf 250 jakies 2 sezony
Mieszkam w holandii wiec 50% trasy bede pokonywał autostradami w dwie osoby na pokładzie,i tu sie boje ze 600 bedzie troszke zasłaba dlatego mysle o 1200.
Moge przeznaczyc na motocykl 10 tys zl.
Motor bedzie słuzyl na wycieczki i inne wypady.
Mam 25 lat jakies 100kg i 187cm wzrostu
Wczesniej jezdziłem Mz 251 i honda cbf 250 jakies 2 sezony

Mieszkam w holandii wiec 50% trasy bede pokonywał autostradami w dwie osoby na pokładzie,i tu sie boje ze 600 bedzie troszke zasłaba dlatego mysle o 1200.
- przema436
- Świeżak
Moim zdaniem do tej kwoty lepiej kupić fazera lub coś innego niż bandit.
Suzuki ma słabe przednie zawieszenie szczególnie odczuwalne przy ostrym hamowaniu, jest ciężkie, kiepsko się prowadzi, praca silnika to masakra, moim zdaniem po prostu tragedia.
Poszukaj czegoś innego co bardziej nadaje się dla 2-ch osób.
Suzuki ma słabe przednie zawieszenie szczególnie odczuwalne przy ostrym hamowaniu, jest ciężkie, kiepsko się prowadzi, praca silnika to masakra, moim zdaniem po prostu tragedia.
Poszukaj czegoś innego co bardziej nadaje się dla 2-ch osób.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
1200 moze i chodzi jak betoniarka ...zreszya 600 tez....ale to sa stare dobre olejaki.... ktore zeby zajechac trzeba sie na serio postarac:) jesli chodzi o piec jest betonowy:)
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
Bandit 1200 też jest zdecydowanie za mocny na pierwszy motocykl.
Twardszy olej nie wiele pomaga - przynajmniej nie na długo (jak ktoś jeździł normalnym motocyklem).
Nowy bandit (ten z 2006 roku - jeszcze olejak) prowadzi się całkiem dobrze, po za nieszczęsnym przednim zawieszeniem.
Osobiście nie lubię R4 chłodzonych olejem, zdecydowanie jestem za V lub L2 Ducati, Moto Guzzi,
Z tego co pamiętam z jazd już Kawasaki ZR7 jest przyjemniejsze w jeździe niż Bandit.
Kawa jest w wersji naked - ZR7 i z owiewkÄ… ZR7S.
Do 10kPLN można zakupić ładną ZR7.
Twardszy olej nie wiele pomaga - przynajmniej nie na długo (jak ktoś jeździł normalnym motocyklem).
Nowy bandit (ten z 2006 roku - jeszcze olejak) prowadzi się całkiem dobrze, po za nieszczęsnym przednim zawieszeniem.
Osobiście nie lubię R4 chłodzonych olejem, zdecydowanie jestem za V lub L2 Ducati, Moto Guzzi,
Z tego co pamiętam z jazd już Kawasaki ZR7 jest przyjemniejsze w jeździe niż Bandit.
Kawa jest w wersji naked - ZR7 i z owiewkÄ… ZR7S.
Do 10kPLN można zakupić ładną ZR7.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości