"mam xxx wzrostu. Jaki motocykl?" przeczytaj zanim
• Strona 1 z 1
"mam xxx wzrostu. Jaki motocykl?" przeczytaj zanim
Po przeczytaniu kolejnego tematu, moje nerwy nie wytrzymały za co z góry chciałbym przeprosić szanowne grono modów i adminów, ale moim zdaniem nalezy cos z tym zrobic bo w ostatnim czasie jest to prawdziwa plaga!
Matko Boska czy wy wszyscy *** myslicie ze jak macie 180cm to jestescie nie zwykle zadko spotykanym gatunkiem o ponadprzecietnym wzroscie, a wszystkie motocykle klasy 125 sa projektowane dla ludzi ktorych wzrost nie przekracza 1,45m ?!
kazdy temat dotyczacy 125ccm zaczyna sie tak samo! sytuacja powtarza sie w działach "skutery, 50tki i 125tki" oraz "chce kupic motocykl" (nawet amerykanscy naukowcy nie potrafia udowodnic dlaczego tylko w przypadku pytan o motocykle 125ccm).
Wchodzisz do tematu z nadzieją ze komus naprawde pomożesz w wyborze, ale Twoim oczom ukazuje sie pytanie na które udzielałes odpowiedzi godzine temu, jednak tym razem uzytkownik jest 2cm wyzszy i 3 cm chudszy od poprzedniego, dlatego doszedl do wniosku ze dla niego juz tamten motocykl bedzie za mały!
Ludzie kochani, ja rozumiem ze macie po 14 lat i wasze zajecie opiera sie głównie na zawracaniu komuś głowy, ale czy nie potraficie zrozumiec ze wasz straszny indywidualny problem przez który nie mozecie zmrużyć oka ma kazdy kto tylko chce kupic motocykl !?
jedz usiadz, a jak ci pozycja nie odpowiada to nie kupuj! co ja Ci ku**a szczudla dorobie? siedzenie opuszcze ? poduszke podłoże ? skad ja mam wiedziec czy TObie taka pozycja odpowiada czy nie! nikt nie jest prorokiem! ja nie bede jezdzil tym motocyklem tylko Ty! jak Ci powiem ze z takim wzrostem pozycja na pocket Bike'u jest odpowiednia to go kupisz ?!
Na koniec załącze liste tematów, żeby nie było że uwziałem sie na biednego chłopca który chce kupic Mito 125 ale boi sie ze bedzie wygladal smiesznie:
viewtopic.php?t=50453
viewtopic.php?t=50414
viewtopic.php?t=50448
viewtopic.php?t=50429
viewtopic.php?t=50191
viewtopic.php?t=50173
viewtopic.php?t=50293
viewtopic.php?t=50069
viewtopic.php?t=49925
mysle ze to wystarczajaco usprawiedliwia moje nerwy...
i mysle ze nalezaloby zrobic z tym jakis pozadek...
pozdrawiam Gruby.
Matko Boska czy wy wszyscy *** myslicie ze jak macie 180cm to jestescie nie zwykle zadko spotykanym gatunkiem o ponadprzecietnym wzroscie, a wszystkie motocykle klasy 125 sa projektowane dla ludzi ktorych wzrost nie przekracza 1,45m ?!
kazdy temat dotyczacy 125ccm zaczyna sie tak samo! sytuacja powtarza sie w działach "skutery, 50tki i 125tki" oraz "chce kupic motocykl" (nawet amerykanscy naukowcy nie potrafia udowodnic dlaczego tylko w przypadku pytan o motocykle 125ccm).
Wchodzisz do tematu z nadzieją ze komus naprawde pomożesz w wyborze, ale Twoim oczom ukazuje sie pytanie na które udzielałes odpowiedzi godzine temu, jednak tym razem uzytkownik jest 2cm wyzszy i 3 cm chudszy od poprzedniego, dlatego doszedl do wniosku ze dla niego juz tamten motocykl bedzie za mały!
Ludzie kochani, ja rozumiem ze macie po 14 lat i wasze zajecie opiera sie głównie na zawracaniu komuś głowy, ale czy nie potraficie zrozumiec ze wasz straszny indywidualny problem przez który nie mozecie zmrużyć oka ma kazdy kto tylko chce kupic motocykl !?
jedz usiadz, a jak ci pozycja nie odpowiada to nie kupuj! co ja Ci ku**a szczudla dorobie? siedzenie opuszcze ? poduszke podłoże ? skad ja mam wiedziec czy TObie taka pozycja odpowiada czy nie! nikt nie jest prorokiem! ja nie bede jezdzil tym motocyklem tylko Ty! jak Ci powiem ze z takim wzrostem pozycja na pocket Bike'u jest odpowiednia to go kupisz ?!
Na koniec załącze liste tematów, żeby nie było że uwziałem sie na biednego chłopca który chce kupic Mito 125 ale boi sie ze bedzie wygladal smiesznie:
viewtopic.php?t=50453
viewtopic.php?t=50414
viewtopic.php?t=50448
viewtopic.php?t=50429
viewtopic.php?t=50191
viewtopic.php?t=50173
viewtopic.php?t=50293
viewtopic.php?t=50069
viewtopic.php?t=49925
mysle ze to wystarczajaco usprawiedliwia moje nerwy...
i mysle ze nalezaloby zrobic z tym jakis pozadek...
pozdrawiam Gruby.
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
-
gruby19 - Stały bywalec
wkońcu ktos kto poruszyl ten temat..
Dzieki gruby mnie tez to zaczelo powoli irytowac
Dzieki gruby mnie tez to zaczelo powoli irytowac
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
do moda z takimi petycjami. ja nie mam takiej wladzy. ale zastanawiam sie czy nie skopiowac tego tematu do 'chce kupic motocykl' bo jednak tam sie pojawia najwiecej takich tematow a tu malo kto zaglada.
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
-
gruby19 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości